Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AtticusDoubleCross
(Post 2560018)
Oj oj oj oj... Nagle się przejeliśmy. Jakoś pasowało wam walczenie 60 DPFT vs 30 Echo'wców. Jednak skończyło się babci sranie i wysłuchiwanie insultów "nowej" ekipy DPFT która dla mnie jest bandą pizd na czele z brudasami oraz furora team która pisała wiecznie "jestem neutralny chcemy sobie spokojnie expic plx plx plx".
|
Nie czepiaj się tekstów będziemy neutralni bo sam złamałeś słowo które mi dałeś , " nie chcemy wojny chcemy normalnie grać " i co było potem ?? sam wiesz co było na venore przed poi. Wiec się nie dziw że osoby które miały być neutralne postawiły się wam.
Cytuj:
(Post 2560018)
W trakcie wojny to wy zachowaliście się bardzo chujowo bo my pomogliśmy Cadorowi i borothowi kiedy miał hacka (mogliśmy rooknąć Cadora i zabić borotha który stal w trapie), a wy olaliście nasze prośby kiedy Czekoladowy był pijany i biegał po Yalahar.
|
Hak a pijaństwo to 2 różne rzeczy , zresztą jak by clapek się nie odzywał tekstami " 2 już załatwiliśmy , jeszcze 2 do hakowania zostało " to by inaczej zostało to potraktowane , swoja drogą żal mi zuliona że hakuje własnego rl kumpla bo mu kasy brakowało na wojnę.
Cytuj:
(Post 2560018)
Teraz znowu jest sraka i pisanie "nowa ekipa lukiego + nowe osoby które mają dojść" bo wiecie, że nie dacie nam rady tym teamem co macie. Jedyne co możecie zrobić to zainvitować kolejnych 40 osób i walczyć ekipą 120 vs 60.
|
To samo mówiliście po wygranej na venore i liberty , ze najbardziej aktywni na wojnie gracze odeszli , esencja interegnum itp , jednak potem się przeliczyliście , zresztą nie dziw się że ludzie nie chcą z wami grać teraz , szczególnie po tym jak doszło do was stare ip ( przykładem był wczorajszy dzień po openie , pałowali i zabijali kogo popadnie i ściągali bohy. Wiec to nie mój problem że będzie nas z 100+ albo o więcej.
Cytuj:
(Post 2560018)
Jednak my też od wczoraj będziemy grać nieczysto... bardzo nieczysto. I szczerze mówiąc mamy w dupie wasze zdanie i zawistne privy.
|
to śwadczy tylko o tobie i twojej głupocie, oprócz bota którego w waszej ekpie używa prawie 70% gildi nie da się bardziej nieczysto grać , no chyba że pingowania i haki ale wtedy zlamicie się dosłownie ( a przypominam sobie jak na vencie jechaliście jednego po drugim za pingowania i haki ) szczególnie clapek którego seva spingowal na full secie w venore :) . Ale z botami można sobie poradzić zamawiając też jak będzie to potrzebne .
Cytuj:
(Post 2560018)
Co do openy. Ona była wygrana dla nas zanim się zaczeła. Z takim zespołem luki conajwyżej może sobie na staka isć i kazać włączyć autoSDtarget (pozdro Mag Uksz który nie używa bota). Wczorajsza opena pokazała kto tak naprawdę ma pvp...
|
Ekipa jest dobra , tylko muszą się przyzwyczaić tak jak my kiedyś z inte , ogólnie wczoraj dopuki nie doszło ip do was to padaliście jak muchy jeden po drugim , jak by ip doszło trochę później do was to podejrzewam że opena by się skończyła dla was tak szybko jak dla nas , pozatym pamiętaj że 2x coś takiego się nie powtórzy.
A co do isnty i tekstu " rebeka ma pograne to żal i tyle , widać że masz jakiś problem z tą gra
A co do wojny to uważajcie bo może i was ktoś niedługo zajdzie na openie od tyłu , i nie napianajcie się tak na forach bo dużo wam to nie da :>