![]() |
Ja bym wolał teraz ^^
|
Edit: Już nic xd
Powiększyliśmy nasz dorobek przegranych do 12 :D |
Było zajebiście. Sand Hog / Power Surge lamiłem totalnie ale na Rattlesnake troche się podniosłem. Aaa, było jeszcze Junk Flea, przejechaliśmy tylko 4 punktami :).
|
@
lool... Ale wy lamicie. Taki słaby team i z nim przegrać... Jakbym szybciej Joinał to byśmy mieli 5:0 >.> (pamiętajcie że to ja zawsze wam zdobywałem punktów najwięcej B)) |
@up
No i co? To tylko gra. : ) |
Cytuj:
@Down Oczywiście :) Tylko napisz tutaj nick itd. :P A jak nie wiesz jak, zobacz parę postów wyżej opisywałem wszystko :) @Crew Jest szansa, że zbierzemy się też dzisiaj? Gro się fajno ;d |
macie jeszcze miejsce w klanie? przyjelibyscie mnie? ;]
|
Temat nam coś przycichł. Ilu by było chętnych, na zorganizowanie klanówki dzisiaj o 20/21? ; D
I jak z ts'em ruszek? |
No 20, czyli godzinka do ochłonięcia po meczu Polska - Rumuny xd Ja tam z chęcią zagram :)
(Nie przycichł!) |
Wtf ? Czemu żeście mnie wywalili z klanu ? :(
|
Nie ma Cię w klanie? : O
Wywalałem wczoraj 2 niegrających userów, to musiałem Cię omyłkowo wywalić sry :P Wyślij tą aplikację jeszcze raz i Cię dodam zaraz :P |
Misie, jest szansa że dostaniecie "Clan Emblemat" od wujka Rangava na święta.
|
#UP
Fajnie :) |
To gramy?;D
|
Cytuj:
|
Dajcie chwilę, ok? Bo znowu mi się ca popsiuło i muszę instalować i patchować. Za kilka minut jestem w grze. ; x
|
Mnie i Mate też chwilkę dajcie i wbijemy :)
|
A ja już właże.
|
to ja wysyłam eplikejszyna. Potem wam dam namiary na Tsa.
--- ruszek dodał 49 minut i 50 sekund później --- Wypisuje się z klanu. Pozapraszaliście jakiś idiotów co się ciągle ze mnie śmieją i ironizują. Liczyłem na miłą atmosferę, a tu co ? Jacyś dwaj pajace se jaja robią. Cze! |
Po 1. Nie wypisujesz się, bo ja Cię wywaliłem.
Po 2. Nikt w naszym klanie nie będzie gwiazdorzył i psuł atmosfery. Po 3. To nie miejsce na wypisywanie swoich żali. Po 4. Hejka! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |