![]() |
Popełniasz błędy nawet we własnym nicku;/
Sam nick nie taki zły: 6/10 |
@up
No niestety, kojarzy mi sie ze sperma. Bez urazy, mam szacunek. Pzdro dla Ciebie. 7/10 |
Cytuj:
kidler 2/10 + dziwne - jakies mętne, nijakie |
Ghost; She; Superman
Skąd macie takie odjechane avaty? :D djkuter 3/10 +łatwy -Dwa wyrazy złączone -'S'kuter - dj... -KUTERnoga... |
Shan: Niezły hardkor, nie? http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=21705
Twój nick jest ciekawy, połączenie imienia i nazwiska, w dodatku nie twojego, tylko też jakiegoś przybranego. Spoko jak na to forum 9/10. |
superman.. 3/10- malo oryginalny, ale jak na to forum to charakterystyczny ;)
|
GTYK
troche mi sie kojarzy ze słowem 'gotyk' 7/10 Gdzies doczytałe ze masz na imię Łukasz ;] tak jak ja xD |
Haker - 2/10
Brak oryginalności, brzmi jak "im 1337". No, ale to tylkoja to tak odbieram :) |
Adaras 8/10
nietypowe, niespotykane, nawet fajne |
Djkuter - strasznie dziwne. Polaczenie slow Dj i kuter. kompletnie nie pasuje...
Dziiiiwne. Daje 2/10. |
sesaj
troszke przypomina mi słowo ssij :P bez obrazy ale fajny nick 9/10 orginalność spójność liter |
gorgi
kojarzy mi się z gorylem, ale jest wporzo :P 8\10 |
zenonov
7/10 Strasznie ciężko wymówić i zapamiętać Gorgi 9/10 Jakoś kojaży mi się z wielkim bobasem(kiedyś była taka kreskówka...niepamiętam tytułu a tam był taki wielki bobas o podobnym imieniu), ale i tak pasuje do ciebie.;) |
Cytuj:
|
she devil 7/10
ona diabel kali jesc kali pic :p |
Cytuj:
|
Nas 6/10
Troche mi sie kojarzy z babka z jakiejs bajki. Niezbyt oryginalne, ale takie...nickowe(?). Ogółem powyżej przeciętnego. Jak juz mówilem Drybrych jest beznadziejne, pochodzi od mojego nazwiska -.- |
Drybrych
0/100 Oryginalny? Moze. Nie wiem wogole skad sie wzial :/ Co to ma byc? Drybrych... Obcokrajowiec wogole tego nie przeczyta. Do ktiu =[ Moze taka ocena, dlatego, ze avatar pasuje? Taa... A ten wywalony jezor... Blee. Zreszta posty sie edytuje. |
Drybrych
8/10 Trochę kojarzy się ze słowem "dryblas" :D <edit> Spóźniłem się... cFaniak 4/10 Wydaje mi się że słowo "cwaniak" pisze się przez W |
Makilili
Mak Kill-->Kill mak->zabić mak Makil...od biedy ujdzie jako klimatyczne Kilili-nie wiem dlaczego kojaży mi się z łaskotakami. 4/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |