![]() |
Meros forumowy napinacz! ; D
|
@Meros
"Gróźny to Ty jesteś, ale tylko przez internet" ;) |
yo
http://img27.imageshack.us/img27/4974/hff23.jpg yo aaaa i w sumie mozliwe, ze to meros-lina-celd hacknal, nigdy nie widzialem tak nieogarnietego hackera :\ Użytkowników czytających ten temat: 25 (zarejestrowanych: 7, gości: 18) dzieki merosowi ten temat ma fejm, joł |
|
y, do tej pory latałeś tam sam ;p
|
bardzo fajny temat ;] I extra skille ^^ Tylko chodź w różne miejsca żeby było ciekawiej ;]
Szkoda tylko że tylu ludzi zamiast komentować zdjęcia to robi z tego śmietnik, ale takich noobków nigdy nie zabraknie ;/ |
to forum = smietnik
ty = noob siemka |
|
Cytuj:
chcialbym wiedziec jakie to byly powody:o moze na mnie tez zadzialaja:D |
Cytuj:
jesli uwazasz ze Ty jestes grozny a ja nie zapraszam do mnie :] |
Przestańcie się kłócic? xD
Ruces nie wiedziałem, że lubisz się kłócic |
@up
Ta, bo jak doszedłem do Sanatio, to Meros chciał pokazać, że jest fajny i wyrzucił mnie, po czym sam został wyrzucony :D @Meros Będziesz mnie z dragon hammerem gonił? |
Patrz 1 sytuacja na kopach i masz "Śfienty" burdel w swoim temacie :/
@Meros Jak przyjedziemy do Ciebie to znów sie kolegami bronił bedziesz, jak wtedy na wrl Surufonem :/? <do którego nic nie mam> |
Bardzo fajny temat, jeden z lepszych na forum wrzucaj jeszce wiecej screenow bo sa ciekawe. Chcialbym Cie zobaczyc na huncie w takich miejscach jak na POi, Inq, Demkach goromie.
@Wszyscy Nie zasmiecajcie mu tematu wbili mu sie na respa to lurowal proste, po drugie co was to obchodzi czy kupil chara czy go zrobil to jego sprawa na co wydaje pieniadze poza tym watpie ze kupil ta postac bo zazwyczaj ludzie ktorzy kupuja wieksze lvle ciagle chodza z blokerami itp a on widac ze ma wprawe ^^ dobra nie bede juz spammowal. Powodzenia Holy! |
tu wiecej klótni niz ss'ow :D bez obrazy :D
@down aj tam xDDD |
pisze sie 'kłótni', bez obrazy
|
Cytuj:
|
|
@Lordek
Po pierwsze, primo, skąd ty się wziąłeś dziecko? Wklejasz zdjęcia nie w swoim temacie, robisz burdel, spamujesz bezsensownie. Po drugie, forum to nie jest pamiętnik że możesz się wypłakać. Idź pożal się kolegom w piaskownicy że byłeś ofiarą lurowania :D Po trzecie jesteś głupi tak sam z siebie czy ktoś ci za to płaci? Tak, on kupił postać na 265+ i wrzuca stare obrazki w tym temacie, które sam maluje w paincie, na 100%. Lordkowi gratulujemy mózgu! Po czwarte, na pewno nie osiągniesz sławy przez wrzucanie obrazków, jak [cenzura]uciekasz[/cenzura]. Po piąte, nie odpisuj mi i nie rób mu więcej zamieszania w tym temacie, bo twoje bezpodstawne, a zarazem głupie komentarze świadczą o twoim niskim poziomie intelektualnym. @Topic Świetne ssy, mało takich na forum :D Czekam na więcej |
po 1. sam odszedlem z tego smietnika "sanatio"
po 2. surufonem sie nie sram bo sam go nie lubie :/ po 3. jesli chcecie zapraszam do mnie :] po 4. koncze "dogadywanie" sie z takimi idiotami jak wy, bo nie chce robic z kolegi forum smietnika up /\ zgadzam sie z Toba :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |