![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
hehehehehehhehehe, uśmialiśmy się !!! Półgłówki bez szkoły [of kors nie wszyscy, ze 2-3 osoby są normalne] + uczący się do testów gimnazjalnych = QUANTO ! heheheh ! |
gz ssow
skonczcie sie klocic ;p |
To nie prawda a moze prawda a moze nie a kto to wie
|
Daras chodzilo Ci o to, że ten zgon, ktory tam leży to zgon Aavrica?: >
Sep 29 2009, 18:04:10 CEST Died at Level 261 by a demon. |
Ssa wkoncu sie koncza ;(
|
|
haly nie mierz innych swoja miara.Wszyscy wiemy ze jestes skonczonym debilem po zawodówce aka opiekunka do dzieci .Po co tu wypisujesz swoje mądrości.
Idz pochwal sie kolegom z gildii jak to jest byc frajerem. |
a ja slyszalem ze nie zdales testow gimnazjalnych - > s*******aj
|
Dawno mnie tu nie bylo pindy i napinacze ;DD
a wiec tak 108 i ostatni jak narazie jak wiemy mam 107 bo ded na anhilator ale kiedys wroce napewno ;DDD http://img223.imageshack.us/img223/3...eenshot056.png |
Cytuj:
To, że u was w konfidentach są ludzie bez szkoły i przyszłości dla których liczą się tylko pixelki to nie znaczy, że Quanto też jest takie same. Pamiętam jakiego psiak na vetrillo dostał orgazmu i zaczął wszystkim jechać, że mają oddać boss itemka jak ubiliście massacre za czasów, kiedy Darek był u was w gildi - dziecinada :baby: zrywał się nawet ze szkoły, bo był massacre ... coż, nie ma to jak poświęcać swoją edukację i olewać szkołę dla Tibi xD Cytuj:
Sad but true! @TOPIC GZ SKORUPKI ;D |
o synek , medal w dupowlazstwie ... pobijasz denisa jedryjasa...
anyway uczeszczam do liceum , twoja szkole juz dawno ukonczylem , wiec nie wypowiadaj sie chlopcze... skorup to my mielismy 4 albo 5 ;( darasek nam zazdroscil ze w convidentach byl zerem , wyboconym 150 ek, musial hackowac ludzi przez venta , dla tego kupil arechiona ( nie pamietam za ile )... zalozyl jakas noobska gildie pro elo jp jp karaczy na expa ;< HO !a jak w dupe wlazil by mogl tzw " blockac jakiegos bossa na poi " hihi i jeszcze bylo ze on chce itema z poi bossow za to ze przychodzil nam pomagac stac w main roomie ;/ to tez bylo bardzo zuuuuueeeeeeee bo mu nie zaplacilismy za dobrowolne stanie i blockanie respa ! <foch> ? |
Teraz widac jaki mieliscie szacunek do mnie... ale odegralem sie dostatecznie i jestem dumny z tego ze moge stac przeciwko takim frajerom jakimi jestescie. I mozesz juz sobie pojsc z tymi bzdurkami do siebie na gc.
cze |
a jednak boisz sie prawdy.... kryj sie we wlasnych klamstwach kupionego chara :(
|
Cytuj:
P.S : Ten Twój pseudonim 'Ave Maria' to chyba od Tibijskiego nicku, więc gratuluję jeśli koledzy mówią Ci w real od nicku w Tibii ! Cytuj:
FAJTING CZAS ZACZĄĆ! |
Cytuj:
pozdro ent poćwicz Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym, co złego jest w skończeniu zawodówki? Lepsze to niż nie robić nic. Haally jesteś strasznie infantylny...przestań grać i dorośnij;o @topic Gratuluję ubicia Massacre;d |
Aha, jeszcze jedno !
Psiak się zrywał ze szkoły - nie wiem, nie znałem go wtedy, ale pamietam za to znakomicie jak Darek z ekipą JP 100% za piksele miał zrobić wjazd na chate Runerowi za to, że ukradł im g bootsy :) Druga sprawa, już chyba zapomnieliście : - Darek "Ej dżejkob nie idź do szkoły, popegujemy !!" Więc chyba QUANTOWCY kosztem edukacji plejają w Tibie ! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |