![]() |
mmm 1kk pajment
uroki PA B) |
Bo go nie lubią za to ma Paya :D
a serio tylko dla wtajemniczonych :> :baby: mmm zapłaci raczej xD |
skoro nie chcecie powiedzieć za co
to powiedzcie czy zapłacił czy w ogóle zamierza zapłacić :evul: |
Elo elo..
Co wy tam wiecie... ;) Sprawa była taka: Ziomeczek ode mnie sprzedawał chary. Mówił mi wystaw na VT comment ze sprzedażą postaci, statów itd. No to looz wystawiam. I zaraz kolega się zgłasza, że chce kupić MS z pacc itd. No to sie ugadali na 800k przeze mnie. Minął chyba tydzień a kumpel oszukał mojego kumpla. No to fest se myśle. No to ten spowrotem chciał postać, ale nie miał ani RK, nic. To ja piszę do ziomka po jakiego chu*a go oszukałes i bede mial problemy. No to ten mu niechce oddac chara. I tak w kółko. Mnie już krew zalewa. No to pomysł jest - zrobimy fake'a że jestem przez to hunted itd. Na forum sie porobilo temaciki że jestem hunted 8o itd. W szegóły nie będę wnikać bo tu trzebabyłoby pisać długo ale ubaw niezły. Ten dalej nie chciał oddać aż wreszcie oddał, ale nie powiem jak. oddał mi 780k a ja kumplowi i git :) |
Prawdziwa aferaB)
|
yhy.. to juz 2 taka moja akcja.. :p
pierwsza akcja bylo jak mi kumpla oszukal ten sam ziom na 900k czyli na 3 pacce ;) musiales sie podszyc pod kogos i tak go podstepem podejsc zeby odzyskac koledze tyle kasy... i mi sie udalo :D pamietam na vt jak mi kolega dziekuje.. nie zapomne tego ueueuheeueu :) |
dobra rada : chuj z takim kolega co już drugi raz okradł twojego zioma
|
pewnie jakis hajt lefel
|
|
Cytuj:
Stamina 41:58?! Na exp zasuwaj xD |
mam freezy niestesty :( cały czas
|
juz najwyzsza pora wbic 100 dist Alcerze z Berylii!
|
|
Cytuj:
|
czemu słaby? :p
|
ładny loot.. ile godzin siedzieliście ??
podaj wartość supplies i ile na + głowe wyszliscie...tak po 200k to min chyba :p |
|
Niestety przestaję grać... :( Rozstaję sie z tibią RL oczywiście. ;)
|
Dlaczego ??
|
KAzdy po czasie odkrywa ze tibai to nie wszystko.
a) fajnie jest znalesc dziewczyne a nie wkladac huja w toster b) palic blanty z kumplami i pic wodke, zamiast siedziec na smokach c) uprawiac sporty i uczyc sie, bo wkoncu nauka to potegi klucz! ... kurwa mac, tylko czemu ja do tej ?Tbii wrocilem? o.o heheh |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |