![]() |
Dostałes robotę i powinieneś ją wykonać porządnie... CO ZA BZDURA!
wy chyba nigdy nie pracowaliście fizycznie, takie o cwaniaczki. To normalne, że ci ludzie opieprzają się i tak jest wszędzie! Nie ma co płakać bo tak samo niemieckie autostrady budowali i tak jest u nas. A takie absurdalne wypowiedzi, że niby miałeś wykonać swoją robotę porządnie to kompletne brednie... Można to porównać do waszych wyników w szkole. Jak nie patrzeć każdy z was powinien mieć minimum 5 z każdego przedmiotu i nie żalić się, że nauczyciel jest wredny. |
Cytuj:
Cytuj:
Edit: Aha, i pracodawca na pewno nie płacił im za picie piwa. |
Giorio, zgadles, nigdy nie pracowalem ciezko fizycznie, jak narazie nie odczuwam takiej potrzeby. Jednakze, czemu uwazasz to za bzdure? Czy twoim zdaniem, jezeli ktos dostaje za prace pieniadze, nie powinien jej wykonac solidnie? Nie mowie, ze trzeba ja wykonac na 110%, byle, by szlo to w miare szybko i jakos wygladalo po skonczonej robocie.
Napisales o szkole. Rozumiem, choc moim zdaniem, szkola to przywilej, z ktorego nie korzystaja wszyscy. Zazwyczaj do pracy (chyba, moge sie mylic) zglaszasz sie ty, domagajac sie pieniedzy. |
Cytuj:
co do tego pokoiku to lamusy jesteście jak potrzebujecie 1-2 dni na położenie płyt gipsowych. |
Cytuj:
Tak napisałeś bo bogaty i nie powinno mu to przeszkodzić,a taka prawda napisałeś tak żeby cie nie jechali,mam na osiedlu takiego bajkopisarza i ma podobny tok myślenia w kłamstwach do ciebie,wy*******aj do szkoły ortografii się uczyć,"oprucz" podstawy ortografii trafić powinny do ciebie już w podstawówce,chociaż pewnie nie miałeś czasu się uczyć bo codziennie na*******ałeś się z 30 dresami i z 70 policjantami. |
a ja pierwszy rok technikum informatycznego, sie zobaczy, jak zwykle wiekszosc byle do weekendu, odbic sobie caly tydzien i gitara
z gim wyszedlem ze srednia 4.5, mam nadzieje ze teraz wydre chociazby 4.0 :D |
Dawno się tak nie cieszyłem z weekendu! Po 3 dniach i 22 lekcjach jestem tak zdymany, że nie mam już siły nawet wyjść gdzieś wieczorem <3 FERIE BLZ
|
Cytuj:
PS. ja w szkole bylem w srode , i wcale sie nie ciesze bo sie poniedzialku nie moge doczekac a co do tych plyt gipsowych , to wedlug mnie na maly pokoj (gdzie jest troche takich miejsc gdzie jest troche pier. sie w kawalki) to 1/2 dni powinny starczyc dolicz ze trzeba takie cos z takim czyms przybic zeby do tego visowac plyty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
co do tych urzędników/policjantów idących twoim tokiem myślenia, nie umiesz już wymyśleć kolejnych bzdur ? |
spory pokoj latwiej , bo mniej pier. sie z malymi kawalkami na sciankach
|
Będę musiał iść do kogoś na korki z Niemca. Bo teraz w gim nie mam, a później w liceum podobno przeje****ne jak się wcześniej nie miało :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Po trzech pierwszych dniach jest dobrze. Przyznam się bez bicia, że na weekend też bardzo czekałem. ;) Nowi nauczyciele są spoko. Myślałem że będzie niezły zapier... a tymczasem przedmioty zawodowe (układy cyfrowe & analogowe, przyrządy pomiarowe) nie są takie trudne. Tylko trzeba się systematycznie uczyć, ot co. Jedynym minusem jest to, że trzeba samemu kupić narzędzia na warsztaty (hail biedne technikum), co łączy się z kosztami rzędu 400zł.
K.Jay |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |