![]() |
@Yoh
Co ty masz w głową? n/c |
Cytuj:
[*] |
Cytuj:
|
Ba, nawet sami chcieli by taki żart komuś zrobić, ale wiesz, są ponad tym i w momencie kiedy uświadamiają sobie, że brak im psychy, żeby odwalić jakąś maniane uznają, że ktoś kto tak robi to idiota i pajac.
|
Pamiętam, jak kiedyś w podstawówce powiesiliśmy na polskim na tablicy duży czerwony stanik. Do dziś się z tego śmieję :D
|
podstawówka to niezapomniane czasy ;D najlepiej jak kolega dla baby samolotem rzucił tak ze wpadło za koszulkę w stanik ;D i kazała mu wyciągać ;p
no przyznam racje , ze jak się opowiada to takie śmieszne nie jest , ale tam być to można ryczeć ze śmiechu ;D |
Cytuj:
@Yoh: Wytrzeźwiej. A potem spójrz na to co napisałeś i lepiej edytuj. @down: Oczywiście, że nie, ale mi np. nie chce się śmiać z osoby która chce powybijać wszystkich żydów. Co do posta: JA cię nie będę uświadamiać. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A co tam, Albertus mnie ośmielił! Ja jestem taki fajny, że zorganizowałem sobie miłą połowę tygodnia. W czwartek seks z Alą, w piątek z Asią i w sobotę z Adą. Teraz dissujcie mnie za bycie męską dziffką i przechwalanie się! A także za brak dojrzałości i poczucia smaku. Pewnie jakieś moralniaki jeszcze będą.
@down Ha, widzisz? I o to właśnie chodzi. To jest prawda, ale większość ludzi pomyśli, iż to ściema lub jaja. Tak mniej więcej ludzie odbierają część Twoich postów. Nie wszystkie, ale część. Chociaż ja akurat jest.. Nie wiem, łatwowierny? |
jak mówisz to poważnie to gratuluje ;p a jak robisz se jaja (co jest prawie pewne) to jesteś "gupi"
|
Cytuj:
Swoją drogą, też z chęcią bym żydków powybijał, a zacząłbym od Benayouna. |
Cytuj:
|
Mam prawo ich nie lubić, więc stfu.
|
:D pewnie se jaja robisz , ale jak nie to szacunek.
|
Nie kryję swojej antypatii do żydów, pewnie wspominałem już o tym kiedyś.
|
Cytuj:
@2xdown: Jakiś ty kóól. |
Antysemita? Huh, niezbyt tolerancyjna postawa, ale skoro tak sobie umaniłeś.. W każdym razie do momentu, gdy nie zaczniesz holokaustu:P
Odnośnie tematu (który jednak nie dotyczy historyjek): http://www.youtube.com/watch?v=-ojYh3WDF5o |
Cytuj:
|
No to włąsnie chyba ty jesteś ograniczony Yoh. "Nie nawidze zydów" możesz nienawidzić jakieś grupy żydów za coś, ale ta druga grupa może być antypodą tej pierwsze. Uogólnianie to największy debilizm z jakim się można spotkać
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:35. |