![]() |
dwa lata bez logowania, po tym czasie postać jest usuwana
@ups Też tak mam że raz mam super zajawke żeby grać a po jakimś czasie nie moge nawet patrzeć na gre. Tak naprawdę, odkąd mnie hackli i straciłem swój sprzęt (dzisiaj byłby wart 60kk) już nigdy nie patrze na tą gre tak samo jak przed tym. Jak mam jakąś grubszą kase to sprzedaje za rl kase bo się boje kolejnej straty. Pisze to bo byćmoże z jednej strony człowiek ten który mnie hacknoł sprawił że się od tego oderwałem poniekąd i to już nigdy nie będzie tak jak kiedyś ;) Lepiej zamiast grać w to gówno mieć jakąś prawdziwą pasje w życiu, lub cele.. pier*olić levele :D |
Ja w pewnym momencie uświadomiłem sobie, że w ciągu ostatnich 2-3 miesięcy spędziłem co najmniej 5-6h dziennie na grze (co było cholerną przyjemnością, czas leciał jak za mrgunięciem oka). Wykasowałem, chara sprzedałem i nigdy więcej nie pomyślałem, żeby na znowu na poważniej zagrać. To nie takie trudne, panienki.
|
Cytuj:
|
a ja jak musialem do klopa to bralem ze soba komputer z monitorem ale ze bylo ciezko to musialem zainwestowac w laptopa ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czyżbyś był alkoholikiem, Drunk?
|
To nie takie trudne :D
Przez kilka lat siedziałem codziennie przed kompem ok.6h, w weekendy dochodziło do 10-11h. I tak przez 6 lat od małego (oczywiście jak byłem owiele mniejszy miałem chyba 8 lat to wtedy nie siedziałem tak długo). Po tych 6 latach miałem 14 lat, gdy dostałem bana wbiłem na internet i w www.gry-online.pl i tu patrze na inne gry niż tibia.. jak zobaczyłem tą grafikę to usunołem odrazu tibie z komputera i heja ;D Ale to nie zmienia faktu że od 2 miesięcy mam to samo tyle że w World of Warcraft (private server) :D Każde MMORPG wciąga, nie można od tego uciec.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale nie narzekam, opłaca się. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53. |