![]() |
1. Call of Duty-dobry fps
2. Bad Day LA-dosyc krótka, duza dawka humoru, podobna do gta 3. Mini Car Racing-przyjemnie sie gra, wole to od np. NFS'ów 4. Tony Hawk's Pro Skater 4-dobra zrecznosciowka 5. Tony Hawk's Undergran 2- to co wyzej 6. Worms 3D- fajna zrezcznoscowka 7. Medal of Honor Pacyfic Assalt-to co 1. pozycja 8. Tibia-chyba nie musze tlumaczyc |
1. Mugen 2. hmmm, kiedy w to grałem, to nie mogłem się od tego oderwać :P
2. MoHAA 3. Jedi Knight II: Jedi Outcast 4. Jedi Knight: Jedi Academy 5. Motorbike 3 6. Mortal Combat 4 7. Mortal Combat 2 8. CoD II |
moje gry
:cup:1.-gta vice city
:D2.-gta 3 B)3.-heros mignt and magic IV 4.-tibia ots(dlatego ze po polsku):) 5.-real tibia(bo fajna bez obrazy) 6.-hotel giant(grafika) 7.-Pivot stickfigure animator B)(fajne filmiki robie) 8.-Wormsy-3D i Mayhem |
1. Soldat
2. CS 3. Twierdza: krzyżowiec 4. Magic of HEroes 3 5. Colin mc'rally 6. GTA vice city 7. platformówki 8. all worms 2D |
1. Baldurs Gate II: Cienie Amn
2. Baldrus Gate II: Tron Bhaala 3. Diablo II 4. Dungeon Siege 5. World of Warcraft 6. Warcraft III 7. Gothic I i II + Noc Kruka 8. Fable : Lost Chapters Dopislabym jeszcze pare, ale jak osiem to osiem. |
1.)FIFA06
2.)CoD:UO 3.)Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie II 4.)Tibia 5.)Diablo II: LoD 6.)Battlefield 1942 7.)FIFA: WC 06 8.)THAW |
1.Gothic
2.Gothic 2 3.Divine Divinity 4.Call of Duty 5.MOH:AA 6.ET 7.Duke Nukem 3D 8.Warcraft III |
1. Gothic (wszystkie części)
2. Warcraft 3 (z dodatkiem) 3. Heroes 3 (także z dodatkami) 4. World of Warcraft 5. WP : Powrót Króla 6. Tibia 7. Ragnarok Battle Offline 8. Prey (świetna gra , ale bardzo krótka...) Pozdrawiam wszystkich fanów tych gier :] |
1. Halo (Bungie)
2. Heroes Of Might And Magic 3 (3DO) 3. Half Life (Valve) 4. Halo 2 (Bungie) 5. Diablo 2 (Blizzard 6. Half Life 2 (Valve) 7. Starcraft (Blizzard) 8. World Of Warcraft (Blizzard) |
1.Gothic 2 & Noc Kruka
2.GTA:SA 3.Counter-Strike 4.Punisher 5.Age of Mythology 6.Neverwinter Nights 7.Piraci z Karaibów 8.Stunt GP :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |