![]() |
Cytuj:
|
Jestem sceptykiem i dop. jak ta informacja stała się niemożliwa do podważenia [w kwestii kłamstwa/wkrętu znajomych] uwierzyłem.. .
I tak osobiście uważam to za spisek rządowy na skale światowa ,lub naprawdę nieszczęśliwy lot i przypadek.. |
Cytuj:
|
Niedobrze się stało. Do ostatniej chwili nie mogłem w to uwierzyć, uważałem to za jakiś makabryczny żart. Do wszystkich, którzy rzekomo cieszą się z tej tragedii: zapomnijcie na chwilę, że był tam Kaczyński. Możecie mieć w dupie jego śmierć, ale pomyślcie o pozostałych pasażerach i obsłudze.
A co do cytatów z samosia.pl: Mogło to być cos takiego jak przeczucie. Często to mam, na ogół się sprawdza. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Down: Tak tylko ironizujemy. |
Więcej powagi proszę. Zakładanie się w takiej sprawie jest obrzydliwe. A co do tych czarnych skrzynek. to widziałeś ile z tego samolotu zostało? Nic dziwnego że mogły się uszkodzić. A otwarte zostały dopiero przez polskich specjalistów, rosjanie je tylko wydobyli z wraku. Te urządzenia na pewno są tak wymyślone, żeby dało się stwierdzić czy ktoś przy nich nie majstrował.
|
Cytuj:
Najśmieszniejsze jest to, że jeżeli ma to jakoś wpłynąć na relacje polsko-rosyjskie, to tylko pozytywnie. |
Ogólnie zamordowanie prezydenta pół roku przed końcem jego kadencji byłoby chyba trochę spóźnione.
|
Cytuj:
|
Poza tym rządy PO (które zresztą właśnie trwają) to dalej IV RP (tak zwana), bo choć wszyscy zdecydowali się o tym zapomnieć, to przecież PO chciała budować IV RP wspólnie z PiS-em. Przynajmniej do czasu, kiedy przegrała wybory w 2005.
|
|
Cytuj:
wygrałem coś ? |
Cytuj:
Swoją drogą i tak ciężko mi w to uwierzyć. Moje ostatnie zdanie miało oznaczać to, że oficjalnie nigdy nie zostanie to wyjaśnione. Zresztą, wierzę wam (tym, którzy przedstawiają taką teorię). @Topic To dziwne, ale pierwszy raz śmierć jakiejś znanej osoby tak bardzo mnie porusza, nie pamiętam drugiej takiej sytuacji... |
Słyszeliście ostatnie wiadomości? Podobno tylko nieliczne ciała (ponoć 14) da się zidentyfikować bez problemu. Reszta (w tym pani prezydentowej, której jeszcze nie odnaleziono) będą potrzebować bardziej wnikliwych badań nad DNA, czy coś w tym rodzaju. Straszne...
|
Dla formalności niech to sobie robią, ale lista pasażerów jest znana i raczej wąptliwe jest, żeby ktoś wyskoczył z samolotu przed katastrofą, a ktoś inny wskoczył na jego miejsce.
|
Czarne skrzynki
O 19:06 eksperci zaczęli badanie czarnych skrzynek, gdy skończą ich badanie wygłoszę swoją teorie co do tego co się wydarzyło, bo narazie nie jestem pewny.
Ta. |
ja mysle ze to zamach a niektorzy co tak wierza w to co jest w mediach to powinni sie obejrzec. Rzad potrafi wszystko ukryc TV,gazety naleza do rzadu i nikt z tych co znaja prawde zostanie dopuszczony do slowa. Wszystko moze zostac zatuszowane a zamach mogl byc tez od polakow
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |