Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Samolot z prezydentem rozbił się w Smoleńsku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=229804)

Albertus 11-04-2010 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor (Post 2750981)
Właśnie jak o tym przeczytałem, to się przeraziłem, bo pomyślałem, że teraz już miłośnicy teorii spiskowych nie odpuszczą.

bo mogę się o 5 zł założyć ze te taśmy z wierzy kontrolnej tez na pewno zaginęły/uszkodzone czy coś w tym stylu ewentualnie będą jakoś przemontowane czy coś.

Rayza 11-04-2010 17:12

Jestem sceptykiem i dop. jak ta informacja stała się niemożliwa do podważenia [w kwestii kłamstwa/wkrętu znajomych] uwierzyłem.. .

I tak osobiście uważam to za spisek rządowy na skale światowa ,lub naprawdę nieszczęśliwy lot i przypadek..

Erverse 11-04-2010 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2750983)
bo mogę się o 5 zł założyć ze te taśmy z wierzy kontrolnej tez na pewno zaginęły/uszkodzone czy coś w tym stylu ewentualnie będą jakoś przemontowane czy coś.

Podac nr konta bankowego? O kurczę, ale sobie zaszaleje za tego piątaka :cup:

FlisApola 11-04-2010 17:37

Niedobrze się stało. Do ostatniej chwili nie mogłem w to uwierzyć, uważałem to za jakiś makabryczny żart. Do wszystkich, którzy rzekomo cieszą się z tej tragedii: zapomnijcie na chwilę, że był tam Kaczyński. Możecie mieć w dupie jego śmierć, ale pomyślcie o pozostałych pasażerach i obsłudze.

A co do cytatów z samosia.pl:
Mogło to być cos takiego jak przeczucie. Często to mam, na ogół się sprawdza.

Ghernie 11-04-2010 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2750989)
I tak osobiście uważam to za spisek rządowy na skale światowa ,lub naprawdę nieszczęśliwy lot i przypadek..

To są inne możliwości? :o

Litawor 11-04-2010 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghernie (Post 2750994)
To są inne możliwości? :o

Wola Boża.

Eipiq 11-04-2010 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2750990)
Podac nr konta bankowego? O kurczę, ale sobie zaszaleje za tego piątaka :cup:

Ej ej, ja też się zakładam. Poszalejesz za 2.50 :D

Down: Tak tylko ironizujemy.

Gangrel 11-04-2010 17:59

Więcej powagi proszę. Zakładanie się w takiej sprawie jest obrzydliwe. A co do tych czarnych skrzynek. to widziałeś ile z tego samolotu zostało? Nic dziwnego że mogły się uszkodzić. A otwarte zostały dopiero przez polskich specjalistów, rosjanie je tylko wydobyli z wraku. Te urządzenia na pewno są tak wymyślone, żeby dało się stwierdzić czy ktoś przy nich nie majstrował.

Dr.Unknown 11-04-2010 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2751002)
Więcej powagi proszę. Zakładanie się w takiej sprawie jest obrzydliwe. A co do tych czarnych skrzynek. to widziałeś ile z tego samolotu zostało? Nic dziwnego że mogły się uszkodzić. A otwarte zostały dopiero przez polskich specjalistów, rosjanie je tylko wydobyli z wraku. Te urządzenia na pewno są tak wymyślone, żeby dało się stwierdzić czy ktoś przy nich nie majstrował.

ROSJANIE JE NAMAGNESOWALI!!111111

Najśmieszniejsze jest to, że jeżeli ma to jakoś wpłynąć na relacje polsko-rosyjskie, to tylko pozytywnie.

Litawor 11-04-2010 18:31

Ogólnie zamordowanie prezydenta pół roku przed końcem jego kadencji byłoby chyba trochę spóźnione.

redfaction 11-04-2010 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2750669)

Eh, nigdy bym nie przypuszczał, że obudzę się w III RP

Ty Ryba, durniu, tak potocznie to się przyjmuje że od czasu przejęcia rządu przez Kaczyńskich u nas jest IV Rzeczpospolita ;)

Litawor 11-04-2010 18:47

Poza tym rządy PO (które zresztą właśnie trwają) to dalej IV RP (tak zwana), bo choć wszyscy zdecydowali się o tym zapomnieć, to przecież PO chciała budować IV RP wspólnie z PiS-em. Przynajmniej do czasu, kiedy przegrała wybory w 2005.

Frapper 11-04-2010 19:55

http://www.youtube.com/watch?v=ILkuL3phvaw

$Kosinho$ 11-04-2010 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2750406)
Znalazłem jedną osobę z miasta, która może zadzwonić normalnie. Strasznie dziwna sytuacja. Na konkurencyjnym forum (TORG, co się będę...) też ludzie opisują, że telefony im nie działają. Wydaje mi się wręcz pewne, że to ma jakieś powiązanie... Myślę, że jednak wszystko zostanie oficjalnie nazwane wypadkiem, a o tych telefonach nigdy nie dowiemy się prawdy.

ja już znam prawdę, po prostu linie/sygnały telefoniczne były przeciążone, bo każdy chciał dzwonić po wszystkich znajomych aby skomentować tą tragedię...

wygrałem coś
?

AnonimowyPowrot 11-04-2010 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $Kosinho$ (Post 2751027)
ja już znam prawdę, po prostu linie/sygnały telefoniczne były przeciążone, bo każdy chciał dzwonić po wszystkich znajomych aby skomentować tą tragedię...

wygrałem coś
?

Tak, nagrodę kseroboja!

Swoją drogą i tak ciężko mi w to uwierzyć.

Moje ostatnie zdanie miało oznaczać to, że oficjalnie nigdy nie zostanie to wyjaśnione. Zresztą, wierzę wam (tym, którzy przedstawiają taką teorię).

@Topic

To dziwne, ale pierwszy raz śmierć jakiejś znanej osoby tak bardzo mnie porusza, nie pamiętam drugiej takiej sytuacji...

Inferniak2 11-04-2010 20:51

Słyszeliście ostatnie wiadomości? Podobno tylko nieliczne ciała (ponoć 14) da się zidentyfikować bez problemu. Reszta (w tym pani prezydentowej, której jeszcze nie odnaleziono) będą potrzebować bardziej wnikliwych badań nad DNA, czy coś w tym rodzaju. Straszne...

Litawor 11-04-2010 21:19

Dla formalności niech to sobie robią, ale lista pasażerów jest znana i raczej wąptliwe jest, żeby ktoś wyskoczył z samolotu przed katastrofą, a ktoś inny wskoczył na jego miejsce.

Niecny_Rozbojnik 11-04-2010 21:44

Czarne skrzynki

O 19:06 eksperci zaczęli badanie czarnych skrzynek, gdy skończą ich badanie wygłoszę swoją teorie co do tego co się wydarzyło, bo narazie nie jestem pewny.
Ta.

Satharion 11-04-2010 21:54

ja mysle ze to zamach a niektorzy co tak wierza w to co jest w mediach to powinni sie obejrzec. Rzad potrafi wszystko ukryc TV,gazety naleza do rzadu i nikt z tych co znaja prawde zostanie dopuszczony do slowa. Wszystko moze zostac zatuszowane a zamach mogl byc tez od polakow

Ashlon 11-04-2010 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor (Post 2751058)
Dla formalności niech to sobie robią, ale lista pasażerów jest znana i raczej wąptliwe jest, żeby ktoś wyskoczył z samolotu przed katastrofą, a ktoś inny wskoczył na jego miejsce.

Raczej chodzi o to, zeby odpowiednie osoby pochowac w odpowiednich grobach, zeby nie bylo sytuacji, ze osoba X zostala pochowana jako osoba Y...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42.