![]() |
Lechista będzie waszym przyFutcom Ole !
|
Nikim nie będe
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a że tak zapytam kto sie do tej starej elity zaliczał? :D
|
Yoh oczywiście =)
|
Żadnej elity nigdy nie było, to są urojenia ludzi którzy są tu najdłużej i mają już wżarty mózg przez to forum(stąd te urojenia)
|
Tak, forum wyżarło nam mózgi.
Zjeem twój muusk! Muuusk! I wyssam Twoją kreeeew! EDIT: Elite wymyślili Knajci, którzy kupili premium :) |
'Elity nigdy nie było, Elite wymyśliście wy, forumowcy'. Z tego co wiem stara Metal Militia była dość elitarna xD.
|
@Lechista
Myślisz, że komukolwiek z tzw. "elyty" na tym zależy, będzie zależeć? Dorośnij. I nie rób sobie więcej wstydu, niż możesz, ludzie na pewno Cię zapamiętają Panie "40 min" ;). |
...bo kazdy ma swoje 40 minut slawy...
|
Cytuj:
~pół strony offtopu o jakiejś nieważnej "elycie" - moje gratulacje Nie wygodniej by było założyć nowy temat? Cytuj:
Cytuj:
@topic Śmierć chomika, którego nie miałem. Tak serio - rybek, mając kilka lat, które się ugotowały. Ale wtedy był płacz xcF |
Cytuj:
|
LOL :>
A kiedyś nałapałem całyyyyyyyyy koszyk rybek malutkich i dziadek je zostawił na dworzu. Po godzinie obleciały je muchy i wszystko śmierdziało. :> Dziecięce tragedie xD @boBovita O co ci człowieku chodzi? O.o |
A wlasnie. Mozecie nieuwierzyc ale najgorsze to bylo jeszcze to jak moi rodzice wyjechali z bratem do babci ja zostalam sama w domu. Niby nic strasznego. aleeeee....budze sie w nocy i slysze jakies wycie. Patrze na godzine jakos 2 w nocy. Po chwili slysze brzeczenie talezy, nozy itp. Ja zleknieta ale dalej leze. Pozniej juz bylo cicho i usnelam. Gdy rano weszlam do kuchni wszystko bylo porozwalane do dzis niewiem co to bylo. :p
|
@Up
Pewnie przeciąg :> Ja tak samo kiedyś miałem, rodzice poszli gdzieś(kino?) i zostałem sam z bratem, lezymy i gadamy sobie a nagle na piętrze zaczynają drzwi walić. My przerażenie, ja wskoczyłem pod łóżko a brat wstał i wybiegł na klatke schodową po czym zaczął krzyczeć "mama" xDDD Po chwili postanowiliśmy, że zobaczymy co to. Mój brat z bejsbolem zaczął wchodzić po schodach a ja za nim z nożem kuchennym i pistoletem na kulki. Okazało się, że zrobił się przeciąg i drzwi waliły o framugę :> |
Cytuj:
|
Może nie najgorsze ale innych rzeczy nie mogę sobie przypomnieć.
Jak byłem mały :) 1st. byłem w kuchni z mamą i matka chrzestną poszły na balkon zapalić papieroska, a ja sie przestraszylem bo "się kuchenka paliła" ( kotlety się smażyły :o ) i wziąłem rekąwice taką do trzymania garnków żeby się nie oparzyć, założyłem, przesunąłem patelnię i położyłem ręke w tej rękawicy na ogień, naszczęście, zacząłem się drzeć i zanim ta rękawica dobrze się rozpaliła to matka przyleciała :) 2nd. Kiedy byłem mały, zawsze fascynowały mnie dziury, na które mówiłem "dzija" pewnego dnia pojechałem z rodzicami na piknik na taką górę, gdzie niedaleko są kamieniołomy, moja mama z tatą coś robili, a ja pobiegłem do tych kamieniołomów i krzycze "dzijaaaa" rodzice się przestraszyli, krzyczą "stóóój" a mój ojciec złapał mnie z 5m przed jakimś 50~ metrowym spadem :o |
najbardziej elytarny na tym forum jest etoric.
wrooooocileeeem! |
-------------------------
|
@up
Rodzice poszliby na psy, naopowiadali jak to biedne zwierze się śliniło i Cię zagryzło, po czym niewinnie piesek zostałby uśpiony. Co za naród. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22. |