Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Co wam się przydażyło najgorszego w życiu? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2307)

MatiCFC 20-01-2009 18:06

Lechista będzie waszym przyFutcom Ole !

Lechista 20-01-2009 18:16

Nikim nie będe
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boBovita (Post 2429315)
I uważasz, że się do niej zaliczasz?

Ty to już na pewno się do niej nie zaliczasz

Voon 20-01-2009 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2428887)
Dziś mamy nową. B)

Albo raczej coś, co stara się wyglądać elitarnie.

Wiatr 20-01-2009 19:10

a że tak zapytam kto sie do tej starej elity zaliczał? :D

sphinx123 20-01-2009 20:56

Yoh oczywiście =)

Lechista 20-01-2009 21:14

Żadnej elity nigdy nie było, to są urojenia ludzi którzy są tu najdłużej i mają już wżarty mózg przez to forum(stąd te urojenia)

MatiCFC 20-01-2009 21:19

Tak, forum wyżarło nam mózgi.
Zjeem twój muusk! Muuusk! I wyssam Twoją kreeeew!

EDIT:

Elite wymyślili Knajci, którzy kupili premium :)

Xantro 20-01-2009 21:21

'Elity nigdy nie było, Elite wymyśliście wy, forumowcy'. Z tego co wiem stara Metal Militia była dość elitarna xD.

boBovita 20-01-2009 21:52

@Lechista

Myślisz, że komukolwiek z tzw. "elyty" na tym zależy, będzie zależeć?
Dorośnij.

I nie rób sobie więcej wstydu, niż możesz, ludzie na pewno Cię zapamiętają Panie "40 min" ;).

Slay 20-01-2009 22:20

...bo kazdy ma swoje 40 minut slawy...

Rocket Slayer 20-01-2009 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 2429943)
...bo kazdy ma swoje 40 minut slawy...

To jest śmieszne jak "Kevina samego w domu" oglądany co roku. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia - nie śmieć (nie tyczy się wyłącznie ciebie)

~pół strony offtopu o jakiejś nieważnej "elycie" - moje gratulacje
Nie wygodniej by było założyć nowy temat?

Cytuj:

Dorośnij.
Cytuj:

I nie rób sobie więcej wstydu, niż możesz, ludzie na pewno Cię zapamiętają Panie "40 min"
Jedno się kłóci z drugim...

@topic

Śmierć chomika, którego nie miałem. Tak serio - rybek, mając kilka lat, które się ugotowały. Ale wtedy był płacz xcF

Slay 20-01-2009 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2429999)
Tak serio - rybek, mając kilka lat, które się ugotowały. Ale wtedy był płacz xcF

Ja kiedys, jak bylem jeszcze maly, poszedlem z tata na ryby. Pamietam, ze zlapalem taka mala rybke i zrobilo mi sie jej zal i chcialem ja wpuscic z powrotem do wody. Tez sie rozplakalem.

Lechista 21-01-2009 16:12

LOL :>
A kiedyś nałapałem całyyyyyyyyy koszyk rybek malutkich i dziadek je zostawił na dworzu. Po godzinie obleciały je muchy i wszystko śmierdziało. :> Dziecięce tragedie xD
@boBovita
O co ci człowieku chodzi? O.o

Kasiek123321123 21-01-2009 17:10

A wlasnie. Mozecie nieuwierzyc ale najgorsze to bylo jeszcze to jak moi rodzice wyjechali z bratem do babci ja zostalam sama w domu. Niby nic strasznego. aleeeee....budze sie w nocy i slysze jakies wycie. Patrze na godzine jakos 2 w nocy. Po chwili slysze brzeczenie talezy, nozy itp. Ja zleknieta ale dalej leze. Pozniej juz bylo cicho i usnelam. Gdy rano weszlam do kuchni wszystko bylo porozwalane do dzis niewiem co to bylo. :p

Lechista 21-01-2009 17:47

@Up
Pewnie przeciąg :> Ja tak samo kiedyś miałem, rodzice poszli gdzieś(kino?) i zostałem sam z bratem, lezymy i gadamy sobie a nagle na piętrze zaczynają drzwi walić. My przerażenie, ja wskoczyłem pod łóżko a brat wstał i wybiegł na klatke schodową po czym zaczął krzyczeć "mama" xDDD Po chwili postanowiliśmy, że zobaczymy co to. Mój brat z bejsbolem zaczął wchodzić po schodach a ja za nim z nożem kuchennym i pistoletem na kulki. Okazało się, że zrobił się przeciąg i drzwi waliły o framugę :>

Ulrikk 21-01-2009 18:25

Cytuj:

pistoletem na kulki
haha dobre XD

Angerfist 21-01-2009 19:17

Może nie najgorsze ale innych rzeczy nie mogę sobie przypomnieć.

Jak byłem mały :)

1st. byłem w kuchni z mamą i matka chrzestną poszły na balkon zapalić papieroska, a ja sie przestraszylem bo "się kuchenka paliła" ( kotlety się smażyły :o ) i wziąłem rekąwice taką do trzymania garnków żeby się nie oparzyć, założyłem, przesunąłem patelnię i położyłem ręke w tej rękawicy na ogień, naszczęście, zacząłem się drzeć i zanim ta rękawica dobrze się rozpaliła to matka przyleciała :)

2nd. Kiedy byłem mały, zawsze fascynowały mnie dziury, na które mówiłem "dzija" pewnego dnia pojechałem z rodzicami na piknik na taką górę, gdzie niedaleko są kamieniołomy, moja mama z tatą coś robili, a ja pobiegłem do tych kamieniołomów i krzycze "dzijaaaa" rodzice się przestraszyli, krzyczą "stóóój" a mój ojciec złapał mnie z 5m przed jakimś 50~ metrowym spadem :o

Frapper 21-01-2009 21:54

najbardziej elytarny na tym forum jest etoric.

wrooooocileeeem!

laxiu 21-01-2009 22:12

-------------------------

Ulrikk 21-01-2009 22:24

@up
Rodzice poszliby na psy, naopowiadali jak to biedne zwierze się śliniło i Cię zagryzło, po czym niewinnie piesek zostałby uśpiony. Co za naród.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22.