Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Mój pierwszy Fake Story pt. Tunel na Rookgaard. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30940)

Dobromiła 11-06-2005 13:44

Śliczne.
:wiking: JA CHCEM WIĘCEJ!!
fri fejks plx

pawian93 12-06-2005 12:12

WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i to bybyło na tyle

Maciosek 12-06-2005 12:33

Dawaj more, bo nuda i dlatego, że fake'i super.

Dowizul z Inferny 14-06-2005 16:25

hmm.. jest troszke bledow ale ogolnie to fajne

Archer'Maciek 14-06-2005 18:52

koleją część proszeeee plx plx plx

Super!!! gratz twórczości=) :cup:

Jack De Vader 14-06-2005 23:40

genialne powiedziałbym :) bohater da rade!! i dokopie shang tsungowi :) capi mortal kombatem ale nic to:)

Mithus 15-06-2005 14:26

Orginalny pomysl jest ok

Lafina 15-06-2005 19:09

Ogólnie jest super. Fajna kula mocy. Ehh... i tak na pewno pokona tego gościa... jeszcze nie było tak żeby nie pokonał...

Noro 15-06-2005 19:13

Genialne

Genialne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!genialne!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!poprostu Bomba!! :)

Aster 15-06-2005 19:18

bardzo ladne, czekam na wiecej. moja ocena to 9/10.
najlepszy sprzedawca all dee.

Kamyk Tibijczyk 16-06-2005 16:08

Super

Oglodnąłem wszystkie części Twojej opowieści i... THE BEST ! ! ! Człowieku ty poprostu masz talent do tych fejków... rób dalej tak 3mać !

Lord Niusia plxOr 16-06-2005 16:20

obejżałam all część człowieku zainwestuj w cośxDDDD

Kamol100 17-06-2005 12:45

Spoko!!!!

Spoko ale nie tak jak sw! mnie sie podobało czy innym to nie wiem.
Puchar nie zasługu na Puchar zasługuje SW!!!!!!

lord dimos 17-06-2005 15:09

Hmmmm......

7 dni... Skąd ja to znam? Chłopie, czy ty oglądałeś krąg? A tak wogóle to fake zarąbisty!!!!!! Jesteś Królem fake'ów!!! :cup: :cup: :cup: Dawaj następną część.

Sabriel Abhorsen 17-06-2005 15:49

!!!!!!!!!!!!!

A ja ci powiem tyle: RÓB TO DAAAAALEJ!!!! Człowieku, ty masz talent! Mam nadzieję, że Madakupajana (czy jakmutam) nie dednął i da rade się zalogować. Bye...

nie-musisz-wiedzeć-kto 17-06-2005 16:27

bardzo fajne super:) czekam na nastepny odcinek...

Lucyper 21-06-2005 19:23

ZAJEDWABISTE

Irux 21-06-2005 19:39

O LOL, takiego fake jeszcze niegd nie widziałem, rób szybko dalsze części bardzo mi się podobają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patryk :P 21-06-2005 22:40

Ty to jestes stwozony do robienia fake'ow.
Takiego fake jeszcze niewidzialem to jest THE BEST!!
Czekam na kolejna czesc
ocena: 10/10

Radek 666 22-06-2005 15:16

Dziękuje wszystkim za komentarze, ale tego fake nie będe kończył, do odwołania. Bardzo mi przykro... Nie przekonujcie mnie bo to i tak nie pomoże :).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20.