![]() |
Śliczne.
:wiking: JA CHCEM WIĘCEJ!! fri fejks plx |
WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i to bybyło na tyle |
Dawaj more, bo nuda i dlatego, że fake'i super.
|
hmm.. jest troszke bledow ale ogolnie to fajne
|
koleją część proszeeee plx plx plx
Super!!! gratz twórczości=) :cup: |
genialne powiedziałbym :) bohater da rade!! i dokopie shang tsungowi :) capi mortal kombatem ale nic to:)
|
Orginalny pomysl jest ok
|
Ogólnie jest super. Fajna kula mocy. Ehh... i tak na pewno pokona tego gościa... jeszcze nie było tak żeby nie pokonał...
|
Genialne
Genialne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!genialne!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!poprostu Bomba!! :)
|
bardzo ladne, czekam na wiecej. moja ocena to 9/10.
najlepszy sprzedawca all dee. |
Super
Oglodnąłem wszystkie części Twojej opowieści i... THE BEST ! ! ! Człowieku ty poprostu masz talent do tych fejków... rób dalej tak 3mać !
|
obejżałam all część człowieku zainwestuj w cośxDDDD
|
Spoko!!!!
Spoko ale nie tak jak sw! mnie sie podobało czy innym to nie wiem.
Puchar nie zasługu na Puchar zasługuje SW!!!!!! |
Hmmmm......
7 dni... Skąd ja to znam? Chłopie, czy ty oglądałeś krąg? A tak wogóle to fake zarąbisty!!!!!! Jesteś Królem fake'ów!!! :cup: :cup: :cup: Dawaj następną część.
|
!!!!!!!!!!!!!
A ja ci powiem tyle: RÓB TO DAAAAALEJ!!!! Człowieku, ty masz talent! Mam nadzieję, że Madakupajana (czy jakmutam) nie dednął i da rade się zalogować. Bye...
|
bardzo fajne super:) czekam na nastepny odcinek...
|
ZAJEDWABISTE
|
O LOL, takiego fake jeszcze niegd nie widziałem, rób szybko dalsze części bardzo mi się podobają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ty to jestes stwozony do robienia fake'ow.
Takiego fake jeszcze niewidzialem to jest THE BEST!! Czekam na kolejna czesc ocena: 10/10 |
Dziękuje wszystkim za komentarze, ale tego fake nie będe kończył, do odwołania. Bardzo mi przykro... Nie przekonujcie mnie bo to i tak nie pomoże :).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20. |