Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3299)

Kazire 24-07-2004 20:35

Mi jak biłem gs'a to wypadł c-armor,bp a w nim 2x bp of uhs,bp of hmms,k-arm (3x),k legs(1x)(ogólnie loot z gsó pare time ringów z 2 k w kasie i mój loot bag w którym mialem 7 p armorów. Zginełem wiadomo jak durna sieć padła

pikmistrz 24-07-2004 22:42

heh to juz zalezy:
- dla mnie nacenniejszy jest small amethyst z Dwarfa Guarda (1 w mojej kareirze i od razu mi cos takiego poscil :))
- beholder shield z hmmmm niech no pomysle :))

Dechsta 24-07-2004 22:50

Heh , DL mie ubil i mi wypadlu bohy , 3 bp uh , bp mana fluidów , crown legs ... To była jazda jak YOU ARE DEATH i prawie calego eq nie ma =]

Dechsta 24-07-2004 22:53

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez pikmistrz
heh to juz zalezy:
- dla mnie nacenniejszy jest small amethyst z Dwarfa Guarda (1 w mojej kareirze i od razu mi cos takiego poscil :))
- beholder shield z hmmmm niech no pomysle :))
Heh ... Ocipiales ? dla siebie to jest cenne ? ja to wyrzucam , bys zobaczyl jak by ci cos cennego wypadlo np : bohy warte 70k , c legs 30k to wiesz dopiero tragedja...

Dechsta 24-07-2004 22:56

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Kazire
Mi jak biłem gs'a to wypadł c-armor,bp a w nim 2x bp of uhs,bp of hmms,k-arm (3x),k legs(1x)(ogólnie loot z gsó pare time ringów z 2 k w kasie i mój loot bag w którym mialem 7 p armorów. Zginełem wiadomo jak durna sieć padła
LOL ! , chyba musiales huntowac caly dzień , ja jestem na gs hunt 3h i mi 2 p armor , k armor , 2 time ringi i kasa

Atlas 24-07-2004 23:06

Dobra kolej na mnie...mój ostatni dedzik...oczywiście kick..ale poszło .. Boh + Blue Robe + Runki na 10k

Ps.Odzyskałem all :D oprócz 100k xp ;(

Kasztłat 25-07-2004 01:55

dragon hammer jakies 3 miechy pozniej p-set.

mixim 25-07-2004 05:38

Padłem na guardach.Straciłem bp(3 bp uh 1 hmm loot =1k)oraz c-armor i dragon shield.

L..i..S..e..K 26-07-2004 20:59

Huhu ^^ mi dzis wypadl gs i crus-h. (pułapka X( )

Edit:
Ale *****ca :D , a mialem dzis aola kupic :baby:

Masakronikus 26-07-2004 22:45

najcenniejszego cio mi wypadlo tio jak szedlem na 14 lvl do venory nabilem sie na draga szedlem wtedy po
k-arma i sorc brał na sollo draga ale mu nie pykło i miałem fajnego lota z sroca mianowicie ..... : bp of SD, bag of HMM, f-sword.

Tio na tyle mam nadzieje że to nie bedzie mój najwiekrzy locik. Sory że nei w tym temacie ale dlaczego tibia dzisiaj kolo 13.00-14.00 nie działała :/

MIFUNE!!! 27-07-2004 01:28

[font=courier new]Mnie ostatnio Hunter ubił i straciłem dwa plecaki z ekwipunkiem, scarf, serpent, bow i crossbow. Najlepsze było to, ze jak tam wrocilem po pół godzinie, to to odzyskałem :) Cieżko bylo Huntera, wymanewrować ale mi się udało!![/ FONT]

Szkodi Sunrise 27-07-2004 01:38

No niestety kilka dni temu miałem pierwszą smierć tym charakterem. Jak to się stało? A no tak, że poszedlem sobie z 2 bp hmmów na górę cyuklopów. Fajnie mi się je rozwalało, ale od czasu do czasu pojawialy sie lagi... Wszedlem do dziury i widze jednego cyca, wiec odpalilem utevo lux i nawalam go hmmami. Laaaaaaaaaag i panika! OoOoO! 3 Cyce! Exura vita .... You are exhausted... You are death... Wypadł mi c-shield i bp z 2 bp hmmów ;/

Karollo 27-07-2004 09:05

Mi na Giant Spiderze wylecial Noble Armor, Plate Legs i Crown Helmet ;( Niezbyt miło wspominam tamten dzień
Powiem wprost
GIANT SPIDER! MASZ DEADA 8)

Szymon 31-07-2004 21:09

mi wypadl c-armor bo blokowalem bk i holera jasna zapomnialem uha zucici ;(

ps. jaki debil ze mnie

adams 03-08-2004 10:04

A mi raz wypadł tylko plecak w którum byla lopata :D
Pk się z tego powodu ucieszył. X(
Można było się spodziewac takiego equipu po osobie która dopiero co wyszła ze świątyni.

Jeśli jednak chodzi o najcenniejsze rzeczy to raz mi wypadł Knight armor i fire axe

Mr. X 03-08-2004 18:14

Mi najcenniejsze co wypadlo to BOHY( które kupiłem dzień wcześniej ;( ) Byłem tak załamany, że pare tygodni w tibie nie grałem...

xasistis 04-08-2004 01:28

Co prawda nie mi ale obserwowalem kolesia w kafejce jak grał i miał pecha. Nie wiem tylko który poziom i na jakim świecie. Stracił(nie miał AoL):

z siebie:
C-set z tarczą i chyba razem z hełmem.

a z plecaka:
2x C-legs, K-set, Steel boots (na sobie mial drugie), 3x Bright sword, 3x Skull staff, o pierdołach typu plecaki z runami już nie wspomnę...

Nie wiem po h** to nosił, ale jego wybór. Na polskie lagi nie ma mocnych. :evil:

Jego komentarza "X(X(X(" nie da się tu przytoczyć. Dość wspomnieć, że jak skończył to 4 osoby wyszły z kafejki a jego samego też zaraz admin wyprosił.

Earl 07-08-2004 17:57

Hmm.... Najdrozsza rzecz ktora stracilem to bag Carlin Swordow . Kupilem na rooku po 50 gp (z nadzieja ze w carlin sprzedam po 118), wychodze ze swiatyni a tam jakis gostek we mnie z SD'ka.

matell 09-08-2004 16:43

mnie zabil pk i wypadl mi k-armor

SuperBomber 10-08-2004 00:04

Mi najcenniejsze wypadło hmmm... Chiba Barbarian Axe i około 1k w bp :/
Ale odzyskałem to w 2 dni :) Może i dla niektórych to mało ale jak dla maga
13 lvl do dużo :) Bynajmniej dla mnie :)

Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:54.