![]() |
juz wszystko OK :).Problemy male
|
Krótki błąd... napewno!!
Cytuj:
|
P: Po wprowadzeniu klienta tibii 7.7(letni update 2006 16 Maja) mam problem z uruchomieniem gry/płynnością działania.Wyskakuje mi na przykład "Video surface allocation failed. Please choose another graphic mode. (Error code 13)
O: Wybież inny silnik graficzny, poprzez parametr engine. A jak wybrać inny silnik graficzny przez ten parametr engine. Gdzie on jest. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Próbowałem tego rozwiązania i mi nic nie dało. Jeśli ktoś ma ten sam problem, polecam przeinstalowanie sterowników karty graficznej. Mi to pomogło. A ogólnie FAQ pierwsza klasa :) |
Cytuj:
|
Mam jedno pytanie odnosnie klienta...
Jak wlaczam Tibie no to myszka jakby mi rwie a obraz tak lekko kostkowany jest :( FPS nic nie daje... Nie wiem co mam zrobic a z taka rwaca myszka glupio sie gra Jednym slowem: HELP |
Error: Connection Timed out. (10060)
cannot connect to a login server list Error: Connection Timed out. (10060)
to jest mój problem mam to od nie dawna , samo nagle sie tak zrobiło i jest tak cały czas . :( nie ważne czy chce wbic na RL Tibie czy może na jakiegoś OTS'a . Prosze o pomoc . Dziękuje chce wbic setke wreszcie :P :evul: |
Ja mam nastepujący problem. Gram sobie normalnie aż w pewnej chwili mapa staje w miejscu na pare sekund a potem wyzuca mnie na liste charakterow. Gdy porobje sie zalogować wyskakuje coś takiego :
http://img172.imageshack.us/img172/7023/problemmr6.png http://img172.imageshack.us/img172/7...ae65a0241a.jpg po kliku minutach wreszcie udaje się wejsc, ale oczywiscie trzeba przeczekać kolejki. Zdaża mi sie to bardzo często 2 - 3 razy dziennie oczywiscie nie musze wspominać że jesli mam fighting to mój char zostaje na pstwe losu wsród potowrów ;/. Prosze o rade, pomoc. pzdr. |
Też tak czasami mam. Podobno na to się nic nie poradzi i trzeba logować się aż do skutku.
|
Ty to masz czasem, a ja codziennie ;/
|
Jak wpisywać swoje passy najbezpieczniej? Klawiatura ekranowa wystarczy?
|
Cytuj:
tak samo jak kopiuj/wklej z notatnika etc.. najbezpieczniej jest myslec, wtedy nie masz sie czego bac:> |
Mi od dwóch godzin wyskakuje takie coś:
Cannot connect to a login serwer. Error:Network Error.(-1) I nie mam pojecia co zrobic.. Nawet nie wchodzi mi do wybory hara z listy ;/ Może ktoś pomoże :( PS: Problem ten występuje na linuxie. |
Witam i o problem pytam.
Witajcie.Mój pierwszy post dotyczy problemu z klientem Tibii.Otóż, po instalacji klienta do OTS Dragon Ball Legend pojawił się problem z głównym klientem.Tak więc, gdy loguje się, pokazuje się napis, jakbym nie wpisał numeru konta, ale go wpisuje. Już wielokrotnie przeinstalowywałem klienta 8.11 i ciągle mam ten problem.Tibijczycy, pomóżcie!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak zmienic pasy
Ludzie powiedzcie mi jak zmienić pasy do tibii bo nie wiem, a boje sie żeby mnie nie shakowali a mam dopiero 4 level
mój e-mail [email protected] ;( |
Logujesz się na www.tibia.com -> account -> account management i tam masz przycisk "change password"
|
A ja mam takiego DEBUGA .. Pojawia mi sie po 5 min od wlogowania sie .. ;| Reinstall Tibi nie pomaga ..
http://img402.imageshack.us/img402/4618/debugtv4.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06. |