Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   FAQ i zasady (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=29)
-   -   FAQ: Premium account (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35950)

Szaryy 10-08-2006 19:49

jak uzyles polskich znakow to cipsoft otrzyma to w taki sposobnp.2;mi&#
wiec lepiej nie uzywac polskich znakow

Bramor Shuruk 10-08-2006 22:36

TAk wiem to moze byc problem przy pozyskiwaniu drugiego r keya ale czy przy zamawianiu pacc to jakis problem?

Umcik 10-08-2006 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bramor Shuruk
TAk wiem to moze byc problem przy pozyskiwaniu drugiego r keya ale czy przy zamawianiu pacc to jakis problem?

Raczej nie ma. Ważne, że konto jest spersonalizowane, masz recka więc mysle, że to nie ma znaczenia przy kupowaniu pacc

Pawel Szpieg 13-08-2006 13:06

Mam problem!

Mam durzy problem jak odrzuciłem pacca przez przypadek X( co sie stanie teraz dostane go spowrotem ??;(

Umcik 13-08-2006 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawel Szpieg
Mam durzy problem jak odrzuciłem pacca przez przypadek X( co sie stanie teraz dostane go spowrotem ??;(

Jak odrzuciłeś i znikła notka u góry w my account o paccu to już go nie dostaniesz.

Golempol 13-08-2006 14:33

wyloozoj... nitylko ty bedziesz spamowal :PP A zreszta jeśli uwazasz ze drokm cie oszukal to mozesz isc na policje masz jego adres/dowod wplaty a drom jest przecie firmą wiec jest też odpowiedizalny prawnie (chyba :P)

Umcik 13-08-2006 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golempol
A zreszta jeśli uwazasz ze drokm cie oszukal to mozesz isc na policje masz jego adres/dowod wplaty a drom jest przecie firmą wiec jest też odpowiedizalny prawnie (chyba :P)

Drom nikogo nie oszuka :]

Dwimenor 13-08-2006 17:33

Jeżeli jeszcze nie dostałeś Pacc to znaczy, że wystąpiły jakieś problemy(zły nick, nie spersonalizowane konto ipt). Jeżeli kasa dotarła do Droma, to dostaniesz pacca...kiedyś. Na maile odpowie jak wróci z wakacji.

Golempol 13-08-2006 17:42

Dwim
Napisz nam coś czego niewiemy -.-
Na majle odpowie jak se skrzynke naprawi a z wakacji dzisiaj wrucic powinien

Dwimenor 13-08-2006 17:45

Z tego co się orientuję dzisiaj kończy się za jakieś 6 godzin.
Zresztą, skoro to wszystko wiecie, to po co zawracacie głowę? I tak czegoś więcej się nie dowiecie.

Umcik 13-08-2006 19:05

Prawda że Drom mógł nas wcześniej powiadomic żebyśmy se apetytów na pacc nie wyostrzali ale nie powiadomił i trudno. Trzeba poczekac kilka dni. :)

Goldzio 13-08-2006 19:38

Tak cie boli ? Idz pobiegaj wokol bloku. Jak wrocisz Drom zamowi pacc*

*Dziala tylko gdy pobiegasz 24h+

Umcik 13-08-2006 20:39

Weźcie skończe już to głupie gadanie. Coś wam powiem. Drom na 100% nikogo nie oszuka więc o co ta panika? No trudno, musimy poczekac pare dni dłużej. Co z tego? Tak sie składa że drom nic nie napisał że wyjeżdza. Zrobił troche źle wobec nas ale to też człowiek, nie musi sie tłumaczyc ze wszystkiego. Pacce w nastepnym tyg. napewno dojdą. Wiec WYLOOZUJCIE !!!

Bartollomeo 13-08-2006 20:57

Hehe

Hehe ;] Ja czekam od poniedzialku ale looz ;] Z deka sie wkurzylem ze tak dlugo bo teraz mialem wolny tydzien i se chcialem pograc a tu lipa pacca nie ma . . . :/ Omader w jakichs zakatkach IV Rzeczypospolitej xD Pewnie sie bawi z kaczkami w jastarni czy w juracie ( Nie jestem dobrym ornitologiem ) xD No coz mam nadzieje ze Pacce szybko dojda ;] Musialem se 2 konto zakladac bo na tamto nie moglem wejsc :/ Wie ktos why ??

bartolomeoo 14-08-2006 11:52

Ej Drom se chyba z nas jakas beke robi :D Mial kupowac pacce wczoraj , w niedziele a tymczasem dzis jest poniedzialek i ani ja i ani moj kumpel i ani ( podejrzewam ) wiele innych ludzi nie ma pacca X( X( X( Mam nadzieje ze go szybko dostane bo sie juz z deka martwie X(

PS.
Moze mi ktos powie co sie dzieje bo zeby napisac tego posta musialem se zalowyc 3 konto !! Na kazdym koncie zdazylem zalogowac sie tylko raz, bo gdy nastepnym razem probowalem sie zalogowac to sie nie udawalo :/ Gdy chcialem napisac posta musialem sie zalogowac i to robilem i dostawalem ten komunikat ze mnie przekierowuje i potem zamiast ekranu posta musialem sie jescze raz logowac i tak w kolko. Nie wiem o co w tym chodzi plx help.

Confused

Pewnie zeby napisac nastepnego posta bede se musial zrobicz 4 konto xD
Aha i ten bartollomeo up to tez ja xD

Celoz 14-08-2006 12:01

Zauważ że skoro kupił, to pacc będzie max za tydzień

Golempol 14-08-2006 12:11

ale sie geniusz znalazl Ohohoh wloze okulary twoj geniusz mnie oslepia....

Goral Freeman 15-08-2006 12:28

Czekam na pacc juz ponad dwa tygodnie... Zenujaca jest postawa Dr. Omadera gdyz nie dostalem odpowiedzi na zadnego mejla, a info na forum pojawilo sie po 12 dniach od zamowienia i to jeszcze napisane przez kogos innego. Nie kupujcie pacc na tibia.pl bo sa po prostu niepowazni.

RaHak 15-08-2006 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Goral Freeman (Post 937520)
Czekam na pacc juz ponad dwa tygodnie... Zenujaca jest postawa Dr. Omadera gdyz nie dostalem odpowiedzi na zadnego mejla, a info na forum pojawilo sie po 12 dniach od zamowienia i to jeszcze napisane przez kogos innego. Nie kupujcie pacc na tibia.pl bo sa po prostu niepowazni.

Nie ten dzial... Zapraszam do forum o pacc... Tutaj rozmawia sie o wadach/zaletach i czym jest pacc. :)

Goral Freeman 15-08-2006 21:35

Jakbys nie zauwazyl dzial pacc przez tibia.pl jest zamkniety. Czyzby dr. omader bal sie krytyki na swoj temat?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42.