![]() |
Pytanie 5 : Kategoria "NPC"
Podaj imiona NPC których można spotkać na rooku. 1. Halloween Hare 2. Cipfried ( by Adner ) 3. Lily 4. Seymour ( by Impalable ) 5. Tom ( by Darvin ) 6. Willie ( by MATI9630 ) 7. Al Dee 8. Obi ( by Zamor1 ) 9. Amber ( by Majin Vegeta ) 10. Lee'DellA ( by AdAmSiK ) 11. Norma 12. Blind Orc ( by By$iu ) 13. Oracle ( by Tasior ) 14. Dixi 15. Vendor 16. Billy 17. Dallheim ( by Łuk4sz ) 18. Hyacynth 19. Loui ( by Aval'yah ) Goodluck & Haf Fun & LolmaorotfL |
Cipfried :P
|
Seymour mam nadzieje ze bedzie wysoka pozycja <:
|
Npc Obi ;p
|
Lee'Delle (10 znakow)
Edit: ;o Czemu Lee'DellA? Przeciez ten NPC nazywa sie Lee'Delle 0.o Wanna screen? |
Tom (10 znaków? :) )
|
Amber. (10'tka)
|
Willie, ten banan...
|
NPC Dallheim
|
Blind Orc :)
|
Oracle....
|
Loui
Dlaczego nie zostałem uwzględniony przy poprzednim pytaniu? Vampire Shield Quest jest teraz tam na li¶cie :p |
@Up
Wiesz co ci powiem? Nie zauważyłem , już poprawione :D Ciekawe czy ktoś odgadnie miejsce 1 w tym pytaniu. Na dodatek powiem że pytania wymyślam późno w nocy , a dzisiaj jakoś niemam weny , więc jutrzejsze pytanie bedzie albo głupie , albo niebywale proste , albo bez sensu. ;) |
Wydaje mi się, że wiem kto to na... Szkoda, że nie można odpowiedzieć 2 raz.
|
Pytanie 7 : kategoria "potwory"
Jakie potwory huntuje się tylko dla lootu ( żadziej expa ) w grupach? 1. Demony ( by Adner ) 2. Dragon Lordy ( by Impalable ) 3. Hydry ( by Majin Vegeta ) 4. 5. BK ( by Ksabi ) 6. Faraoni ( by teletoobis ) 7. Hero ( by Łuk4sz ) 8. Lich ( by By$iu ) 9. Necro ( by Sharphis de'Moon ) 10. Behe ( by spider-bialystok ) 11. Warlocki ( by Aval'yah ) 12. Serpent Spawn ( by Boozy'woozy ) 13. Banshee ( by Caerlionne ) 14. Vampire ( by MATI9630 ) Dragon ( by Czarna_Mamba ) - większość knightów ( lvl 80+ ) i paladynów ( lvl 50+ ) expi na nich tak "hardcorowo" nie dla loota , lecz dla expa , loot pokrywa tylko koszty uh/bolt/mf. Giant Spider ( by Cystof ) - wszystko leci żadko i mało cenne. Goodluck & To co zwykle |
No sam nie wiem... Hydry (?) tak brzmi moja odpowiedz...
|
Dragon lordy.znak, bylo co innego ale nikt nie widzial :>
|
Dragon, bo chyba był sam DL.
Miłego Dnia. |
Black Knight moim zdaniem. ; >
|
Demony;p
// A od kiedy Halloween Hare to NPC? LOL! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:53. |