Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Vekegi 28-07-2005 21:53

też tak mi się wydaje metalu może słuchać no ale szoton to przesada troszke :)
ale nam sie czacik zrobil Limenu ;d

Burakou 28-07-2005 21:55

Może Berburi jest trochę komiczny, bo sam się taki przedstawił. Mówicie, że się z niego nie nabijacie, ale w myślach na pewno się z niego śmiejecie, bo kto by tak nie pomyślał, ale radziłbym zostawić to dla siebie, bo to co piszecie to nie jest jawne obrażanie, tylko sarkazm.

Maethi 28-07-2005 22:29

Cytuj:

I przez ciebie zaplułem sie monitor wysłanniku shatana! XD (chodzi o Berburi'a)
Bezczelne

Cytuj:

6) MAŁE, GRUBE, SZATANISTYCZNE... nie wiem co xD .
To też.

hoomik 28-07-2005 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maethi
Cytuj:

I przez ciebie zaplułem sie monitor wysłanniku shatana! XD (chodzi o Berburi'a)
Bezczelne

kwestia podejscia. Ja nie widze w tym nic bezczelnego. Koles smiesznie wyglada, ktostam sie rozesmial widzac jego zdjecie, i coz... nie on jeden ;) A ze Berburio "stylizowal" sie na "shatanistemrok666", coz... jego blad, mi pozostaje to tylko wysmiac.

Cytuj:

Cytuj:

6) MAŁE, GRUBE, SZATANISTYCZNE... nie wiem co xD .
To też.

j.w. Problem w tym, ze wszystko sie zgadza... Berburio jest niski (niski = maly), jakby nie patrzec - chudy nie jest... szczuply, chudy, dobrze zbudowany - nie. Jest po prostu gruby =P. A co do "szatanisty", to patrz tekst kilka pixeli wyzej.

M@NieK 29-07-2005 02:35

Przestancie sie nabijac.

Po 1. Qmpele z rl juz sie pl00ja, wrecz pragna wyrwac ze mnie nr. koma ktorego nie ma do niego bosh.

Po 2. Normalny dzieciak.. Ma jakies 11lat~ 10.364 dni spedzil na Tibie

Po 3. Włosy na żel..

Po 4. Te palce są jakies takie ten teges.. juz nie chce mówic o tym meskim palcu.. liczmy w mm ;<

Po 5. br? ;s

Gogo Berburio gogo

Berburio 29-07-2005 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
kwestia podejscia. Ja nie widze w tym nic bezczelnego. Koles smiesznie wyglada, ktostam sie rozesmial widzac jego zdjecie, i coz... nie on jeden ;) A ze Berburio "stylizowal" sie na "shatanistemrok666", coz... jego blad, mi pozostaje to tylko wysmiac.

j.w. Problem w tym, ze wszystko sie zgadza... Berburio jest niski (niski = maly), jakby nie patrzec - chudy nie jest... szczuply, chudy, dobrze zbudowany - nie. Jest po prostu gruby =P. A co do "szatanisty", to patrz tekst kilka pixeli wyzej.

No niewiem...160 cm wzrostu jak na 11 lat to wystarczający wzrost według mnie.A prawda =P gruby jestem,temu nie zaprzecze ^^

Kajulec 29-07-2005 15:41

No i czy nie wyglupiliscie sie? Smiejecie sie z niego tylko dlatego, ze jest troszke grubszy niz rowiesnicy. Bedzie starszy, urosnie, nie bedzie tego widac. A nawet jesli.. to co? Przeciez on sam z tego nie robi problemu i otwarcie o tym mowi.
Wspaniala postawa, Berburio!

A Wy, wstydzcie sie..

@Edit:
Okazaliscie swoj brak kultury i jako takiego taktu.

Ghost Nieudany 29-07-2005 16:04

Cytuj:

Ludzie Berburio to człowiek jak inny. Myślę , że wielu z was nie wygląda lepiej od niego. Pokazcie swoje zdjecia zobaczymy kto sie z niego smieje.

Maethi, też potrafię się nabijać z Berburio na IRC-u razem z innymi, a potem robić za bojownika światłości broniąc go...

Nie mówiąc już o tym, że za pieprzenie ponosi się konsekwencje. Berburio kreował się na TRÓ IFÓL, wytatuowanego szatanistę z zakazaną gębą. A tutaj co? Dzieciak. Żałosne. Też mogę takie bajeczki o swoim życiu opowiadać... Tylko po co? -.-

Jakby Berburio nie robił z siebie takiego debila, nie kreował swej postaci tutaj na metala modlącego się do szatana każdego dnia, to by mu najwyżej powiedzieli, że jest gruby. A tak zbiera baty - zasłużenie.

Kajulec 29-07-2005 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost
Jakby Berburio nie robił z siebie takiego debila, nie kreował swej postaci tutaj na metala modlącego się do szatana każdego dnia, to by mu najwyżej powiedzieli, że jest gruby. A tak zbiera baty - zasłużenie.

\

A skad wiesz, ze sie nie modli? Poznajesz to po jego wygladzie? Niezly jestes..

@Down:
Nie przemawia, ale skoro nie mamy dowodow, ze tego NIE robi, to nie mozna mu tego zarzucic. :D

@Berburio
Przyznaj sie.. ;)

Ghost Nieudany 29-07-2005 16:18

@Kajulec
Dla ciebie ekskluziw z notek:
"Dobra...przepraszam wszystkich.Od dzisiaj nie będę już takim palantem." - plx? Odbieram to jako przyznanie się do kłamstwa i wycofanie swych słów. Zresztą tak pewnie jest.

Argument, że na pewno jedenastolatek na łasce rodziców maluje pentagramy na ścianach i modli się do szatana do ciebie nie trafia, prawda?

Vekegi 29-07-2005 22:28

"Lol...ubieranie się na czarno,słuchanie metalu...eee...malowanie pentagramów na ścianie..modlenie się do szatana przy świecach od 23:30 do 00:00 i troche tego jeszcze:/ Wiem ,że to początkujące itp. ale niewiem co jeszcze można"

przez to stwierdzam ze jest kompletnym ?! Idiotą?! A napisal w notkach ze nie bedzie palantem dla jaj od tak sobie. O niedługo czas na modlitwe lol

hoomik 29-07-2005 22:48

pozwole sobie na komentarz, bo to w sumie od mojego posta sie zaczelo.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajulec
No i czy nie wyglupiliscie sie?

Hmmm... nie?
Cytuj:

Smiejecie sie z niego tylko dlatego, ze jest troszke grubszy niz rowiesnicy.
Nie, nie smiejemy sie dlatego, ze jest grubszy, bo to jest akurat czesto spotykany przypadek. Ja sie smieje z tego, ze stara sie byc [(c) by Ghost] "TRÓ IFÓL", mimo tego, że jest po prostu śmieszny.
Cytuj:

Bedzie starszy, urosnie, nie bedzie tego widac. A nawet jesli.. to co? Przeciez on sam z tego nie robi problemu i otwarcie o tym mowi.
Co z tego ze on nie robi z tego problemu? Mnie jego zachowanie i wyglad smieszy, i bede sie z tego smiac. W koncu moge. Wolna Europa.
Cytuj:

Wspaniala postawa, Berburio!
lol ;] dajcie mi wiecej takich jak Berburio, wtedy bede naprawde szczesliwy ;>
Cytuj:

A Wy, wstydzcie sie.
Hmmm... nie?

Jakby ktos chcial podyskutowac ze mna nt. taktu i wysmiewania sie z innych to prosze bardzo, jestem otwarty na wszelkie argumenty, byle rozsadne, bo debili nie toleruje.

Dan the Automator 29-07-2005 23:42

Dajcie spokój, ale przynudzacie ;-)))

Ghost Nieudany 30-07-2005 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajulec
Nie przemawia, ale skoro nie mamy dowodow, ze tego NIE robi, to nie mozna mu tego zarzucic. :D

Plx? Wierzysz w to, że taki dzieciak maluje na ulicach pentagramy, do nauczycielki mówi "Wypier*****, stara szmato!" a między 23:30 a północą modli się do szatana, przy okazji mieszkając z RODZICAMI? Uwaga, bo mi móńćwa murchlowana w kisielu z galaretki serowej kiszonej w czasie jazdy papugi (k)Ary na trójnogim bicyklu wyrośnie na prawym łapsku...

Dethmar 31-07-2005 21:05

Opuszczony ile ta twoja siora ma lat? Tak jak juz napisal Vekegi moge ja tez cieplo przyjac na moja komende <o zapomnailem ze nie mam :p ale łóżko bedzie bardziej wygodne> :]
A co do tego 11 Satanisty to co was to wogule obchodzi?? niech se pisze chlopak co chce.

Vekegi 31-07-2005 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar
Opuszczony ile ta twoja siora ma lat? Tak jak juz napisal Vekegi moge ja tez cieplo przyjac na moja komende <o zapomnailem ze nie mam :p ale łóżko bedzie bardziej wygodne> :]
A co do tego 11 Satanisty to co was to wogule obchodzi?? niech se pisze chlopak co chce.

To był mój pomysł więc jest moja!!! Hę? solo solo <lol> w sumie masz racje ale modle sie do szatana od 23:30 do 24 to przesada

Arthus Drag'Tail 31-07-2005 23:02

Berburio... Coz tu duzo mowic.. Nie jestes brzydki tylko zabawny.. :D :P

Ashlon 31-07-2005 23:42

Chlopiec chcial zaistniec w srodowisku - cel osiagnal, jego post bedzie wspominany przez jakis czas :P

Venture 01-08-2005 13:05

@Allatar
masz jakies dlugie palce (za dlugie :o) na tym zdjeciu albo mi sie wydaje :D:D

Matek 03-08-2005 16:54

Tasior ty nie jestes przypadkiem z Wegorzewa?

Kojarze jedna z dziewczyn na zdjciu, ale moge sie mylic bo jest strasznie niewyrazna.

Znasz Olke O?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:35.