Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ile osób niezda do następnej klasy przez granie w Tibie?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37258)

gyagen 27-07-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 1570857)
Miał prawo, bo pisze się maybe.
Ale i tak nie jest najgorzej, znam kolesia, który ma 17 lat, angielski zna na poziomie "hi, leave, hunted, pay, trade", nie umie pływać, nie umie zapamiętać passów, niektóre rzeczy, które mówi mu się po pięciu minutach zapomina. Porażka.

nie no jak pływać nie umie to już zupełna porażka...huheehe xD
dobre

Mad-Sin 27-07-2007 21:52

Topic,

Nie zdać można tylko przez swoją głupotę, a nie przez jakąś durną grę.

Cor Tibiarz 28-07-2007 09:52

ja tez nie mialem zlych ocen przez tibie, caly rok gralem i dobrze lecialem :D
a nawet mi sie poprawily oceny z angielskiego xDxDxD

hans1121 28-07-2007 10:07

Ja się podobno nieco upuściłem w nauce, ale można to zwalić na większy zakres materiału (bynajmniej średnia nieźle powyżej 4.0 B) i tylko jedna trója :cup:).

Mój sąsiad ma komisa z fizyki, nie wiem - czy to przez Tibie, czy też ten sor tak go ciśnie.

I popieram przed-przedmówcę:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mad-Sin
Nie zdać można tylko przez swoją głupotę, a nie przez jakąś durną grę.

Co do durnej gry sie nie zgadzam, ale reszta to szczera prawda.

Tana 29-07-2007 01:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hans1121 (Post 1573363)
Ja się podobno nieco upuściłem w nauce, ale można to zwalić na większy zakres materiału (bynajmniej średnia nieźle powyżej 4.0 B) i tylko jedna trója :cup:).

Mój sąsiad ma komisa z fizyki, nie wiem - czy to przez Tibie, czy też ten sor tak go ciśnie.

I popieram przed-przedmówcę:
Co do durnej gry sie nie zgadzam, ale reszta to szczera prawda.

Do czego doszło w polskim szkolnictwie, że 4.0 może mieć człowieczek który "Upuszcza się w nauce", nie wie jak stosować słowo "bynajmniej", a o "przedmówcach" nie ma bladego pojęcia.
No offence, ale to sie robi coraz śmieszniejsze.

--Fadis-- 31-07-2007 02:21

Ja sie tak samo ucze, jak się uczyłem.

TibiaCary 31-07-2007 23:11

Ja tam sie nie upuscilem w nauce przez Tibie nawet mialem troche lepsze ocenki na koniec roku :D

Smetana 31-07-2007 23:54

A ja upuściłem sobie krzesło na nogę jak chciałem mamie coś wyperswadować.

Valas Hune 02-08-2007 20:58

Ja zawsze byłem zagrożony przynajmniej z jednego przedmiotu i to zawsze z biologii (nie chcę zwalać winy na nauczyciela, ale... do cholery to jego wina!), nawet kiedy nie grałem w tibie. Jak już jesteśmy przy cienkich ocenach to warto nadmienić jeszcze w moim przypadku niemiecki i tą przeklętą geografię.

Vinion 04-08-2007 13:14

powiem ze bylem zagrozony z 10 przedmiotów ale zdałem dlaczego to nie wiem :PP

a dlaczego? bo grałem w tibie.. ale powiem wam tak GRAŁEM GRAM I BEDE GRAŁ :]

Gonzo 04-08-2007 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vinion (Post 1585487)

Hmn, jak sobie pomyśle, że osoby takie jak Ty mają w przyszłości panować w tym kraju, mam ochotę emigrować :|.

Arczeron 04-08-2007 14:34

@up
czy naprawde uwazasz ze taki matol moze do czegos dojsc? pomijam sukces kwasniewskiego ktory jest idiotą i w szkole tez byl a do czegos doszedl ale wtedy jednak troche inny poziom był.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vinion (Post 1585487)

dopóki ci matka placi za internet, wikt i opierunek i to jest skandal ze taki kretyn jak ty jest przepychany do nastepnej klasy

Vinion 04-08-2007 19:56

racja ziomki w pedałówce mialem 3-4 ocenty teraz 2 :D :D :D :D

ale mi to nie przeszkadza to o czym mówcie jest zajebisc i tyle polecam tego typu wagary (jak to mozna tak nazwac) :evul::evul:

a sorka może ktos żle zrozumiał chodziło mi o to że miałem tyle kap bo grałem a nie o to że zdałem bo grałem xDDDD

niefortunna pomyłka :baby:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arczeron (Post 1585620)
@up
czy naprawde uwazasz ze taki matol moze do czegos dojsc? pomijam sukces kwasniewskiego ktory jest idiotą i w szkole tez byl a do czegos doszedl ale wtedy jednak troche inny poziom był.

dopóki ci matka placi za internet, wikt i opierunek i to jest skandal ze taki kretyn jak ty jest przepychany do nastepnej klasy

może i jestm przepychany xDDD

ale wiem że było 10 kap i na koniec roku było 0 na 100% nie było z raczki do rączki X( X( X( HusHusHusHus :D :D :D

Slay 05-08-2007 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arczeron (Post 1585620)
@up

Rotflolmao. Kolejne dziecko NOPu?

Alanus Lutinum 05-08-2007 17:17

Znam jednego kolesia co ma średnią 1.1 (ma 2 z w-f)według mnie to jest fizycznie i psychicznie niemożliwe, nie wiem czy to przez tibię, ale kolo nieźle se zawalił z ocenami.

Arczeron 05-08-2007 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1587396)
Rotflolmao. Kolejne dziecko NOPu?

nopu? :p (10 znakow)

Slay 05-08-2007 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arczeron (Post 1587429)
nopu? :p (10 znakow)

Innymi slowy: kolejny nacjonalistyczny smiec?

Cytuj:

Znam jednego kolesia co ma średnią 1.1 (ma 2 z w-f)
Ta. A ja znam dwoch, co maja srednia 0,9.

katarof 05-08-2007 21:46

heh..
wiecie, mi lekko poprawiły się oceny w 3 gim., ale to chyba ze strachu przed liceum, bo po prostu postawiłem sobie cel i dążyłem do niego :)
żadnej dwójki, żadnej pały, dwie tróje, reszta czwórki, pięć z angola ( coś czuję, że to dzięki game-chat w Tibii) no i wpadło sześć z muzyki xD i w-f'u
jeśli chcesz to Ci żadna 'głupia' gra nie przeszkodzi w nauce, miłości, koncentracji, seksie, sporcie i poznawaniu nowych znajomości (w tym ostatnim to nawet pomaga).
Sorka za little offtop, ale musiałem to napisać ;p

Xr3 01-06-2009 08:08

Jestem krytycznie zagrożony z Chemii i Fizyki, co mnie bardzo martwi.

KrEmAs KAc 01-06-2009 09:54

sprzedaj MSa na 140lvlu i idź na korki :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31.