![]() |
Cytuj:
dobre |
Topic,
Nie zdać można tylko przez swoją głupotę, a nie przez jakąś durną grę. |
ja tez nie mialem zlych ocen przez tibie, caly rok gralem i dobrze lecialem :D
a nawet mi sie poprawily oceny z angielskiego xDxDxD |
Ja się podobno nieco upuściłem w nauce, ale można to zwalić na większy zakres materiału (bynajmniej średnia nieźle powyżej 4.0 B) i tylko jedna trója :cup:).
Mój sąsiad ma komisa z fizyki, nie wiem - czy to przez Tibie, czy też ten sor tak go ciśnie. I popieram przed-przedmówcę: Cytuj:
|
Cytuj:
No offence, ale to sie robi coraz śmieszniejsze. |
Ja sie tak samo ucze, jak się uczyłem.
|
Ja tam sie nie upuscilem w nauce przez Tibie nawet mialem troche lepsze ocenki na koniec roku :D
|
A ja upuściłem sobie krzesło na nogę jak chciałem mamie coś wyperswadować.
|
Ja zawsze byłem zagrożony przynajmniej z jednego przedmiotu i to zawsze z biologii (nie chcę zwalać winy na nauczyciela, ale... do cholery to jego wina!), nawet kiedy nie grałem w tibie. Jak już jesteśmy przy cienkich ocenach to warto nadmienić jeszcze w moim przypadku niemiecki i tą przeklętą geografię.
|
powiem ze bylem zagrozony z 10 przedmiotów ale zdałem dlaczego to nie wiem :PP
a dlaczego? bo grałem w tibie.. ale powiem wam tak GRAŁEM GRAM I BEDE GRAŁ :] |
Cytuj:
|
@up
czy naprawde uwazasz ze taki matol moze do czegos dojsc? pomijam sukces kwasniewskiego ktory jest idiotą i w szkole tez byl a do czegos doszedl ale wtedy jednak troche inny poziom był. Cytuj:
|
racja ziomki w pedałówce mialem 3-4 ocenty teraz 2 :D :D :D :D
ale mi to nie przeszkadza to o czym mówcie jest zajebisc i tyle polecam tego typu wagary (jak to mozna tak nazwac) :evul::evul: a sorka może ktos żle zrozumiał chodziło mi o to że miałem tyle kap bo grałem a nie o to że zdałem bo grałem xDDDD niefortunna pomyłka :baby: Cytuj:
może i jestm przepychany xDDD ale wiem że było 10 kap i na koniec roku było 0 na 100% nie było z raczki do rączki X( X( X( HusHusHusHus :D :D :D |
Cytuj:
|
Znam jednego kolesia co ma średnią 1.1 (ma 2 z w-f)według mnie to jest fizycznie i psychicznie niemożliwe, nie wiem czy to przez tibię, ale kolo nieźle se zawalił z ocenami.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
heh..
wiecie, mi lekko poprawiły się oceny w 3 gim., ale to chyba ze strachu przed liceum, bo po prostu postawiłem sobie cel i dążyłem do niego :) żadnej dwójki, żadnej pały, dwie tróje, reszta czwórki, pięć z angola ( coś czuję, że to dzięki game-chat w Tibii) no i wpadło sześć z muzyki xD i w-f'u jeśli chcesz to Ci żadna 'głupia' gra nie przeszkodzi w nauce, miłości, koncentracji, seksie, sporcie i poznawaniu nowych znajomości (w tym ostatnim to nawet pomaga). Sorka za little offtop, ale musiałem to napisać ;p |
Jestem krytycznie zagrożony z Chemii i Fizyki, co mnie bardzo martwi.
|
sprzedaj MSa na 140lvlu i idź na korki :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |