![]() |
Gratzy Ave coraz bliżej upragnionego 100 Axe :D
I gratzy dla całej gildi |
http://img442.imageshack.us/img442/4060/uo00256xo.jpg
1 mln expa ^.^ http://img454.imageshack.us/img454/3418/53mlv2ws.jpg A w miedzyczasie i 53 mlv xD Signed, Prs |
Wielkie Gratz Prs.
Yours, Elfyk. |
Cytuj:
|
Wielkie gratki dla wszystkich za wspaniałe awansy tak dalej trzymać
|
Cytuj:
|
Aver u nas też był ;P (Veritaserum) Nie wiem jakim cudem udało mu się uzyskać 5 pozytywnych głosów bo osobicie nie byłem za tym żeby dołączył do Verity ale po 2-3 dniach go wywaliłem :]
Topic : Gratuluje 97 skilla w axe aver :) |
hiho
|
Cytuj:
LoL Gildia stworzona 22 luty 2006 ciekawe jak mial byc u was? Pozatym lider to hacker i zlodziej i nie mowcie inaczej bo sam sie przekonalem o tym, okradl mnie itp Myslalem ze drgawek znowu dostane ciekawe czy nadal gra Krzysiu i spolka na zajcevie:P |
Lider Veritaserum o kogo ci chodzi?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Aniazonka :
Umie bo sie tego uczy w szkole a raczej z tego nie wykorzystuje zeby hackować ludzi :| Np.na 100% Aver też umie i co shakował kogoś? brednie... Krezus II : Veritaserum to ludzie z Draig Noddfy...Angel of Distans był w Draig Noddfie . I nie oczerniaj Vasylija skoro nie masz dowodów na swoje słowa równie dobrze moge powiedziec ze : Krezus to hacker okradł mi postać :| Edit na prośbe Vaslij Zajcev : 17:13 Vasylij Zajcev: nie chce mi sie robic nowego konta na tibia.pl wiec napisz w moim imieniu 17:15 Vasylij Zajcev: Bardzo sie usmialem czytajac te posty :) 17:15 Vasylij Zajcev: ..@krezus 17:16 Vasylij Zajcev: jesli uwazasz ze hacknolem twoja postac to nie widze sensu aby uzyc rec-key'a... Skad uzyskales passy do mojejpostaci to nie wiem, byc moze mialem jakiegos keylogera od ciebie badz cos? 17:16 Vasylij Zajcev: ..@aniazonka 17:17 Vasylij Zajcev: Jesli zazdroscisz mi moich umiejetnosci to juz nie moj problem |
Ale sie porobilo...
Krezus kiedy sie zorientowales ze cie hakli ? Aniazonka : twój brat to "dzieciak" ze sie tak wyraze, bo innych slow nie bede uzywal zeby okreslic jego zachowanie. Jak dla mnie w Drag Noddfa byl o dwa dni za dlugo, bo tyle byl :D pozdrawiam |
Cytuj:
Gratz Krezus, jescze 21 :) |
Ehh... Czlek se zyje spokojnie i mu zyc nie daja..
Jak juz Elber w moim imieniu powiedzial (za co dziekuje) czytanie postow oskarzajacych mnie znacznie poprawilo mi humor. Zdalo mi sie to smieszne gdyz nie wiem dlaczego oskarzacie mnie o hackowanie tylko dlatego ze potrafie poslugiwac sie jezykiem programowania. Kolejnym faktem jest to ze Krezus mowi zem mu Acc zajumal, wyjasnienie jest podane w poscie Elbera. Znajomosc mojego imienia ci nie daje zadnej argumentacji do wyjasnienia tego gdyz bylo wpisane w dane osobowe ujawnione na www.tibia.com . Zreszta "widzicie zdzblo w czyims oku, a nie widzicie belki w swoim..." Czy to sa tylko mity o Krezusie ktory ma juz ktoregos z kolei ownera? A moze Aniazonka tez ma czyste sumienie? |
Cytuj:
I co z tego że dzieciak? Ma 9 lat wiec innego zachowania nie oczekuj >.> |
To jest temat ze zdjęciami Gildii Defenders of Ulthuan. Chcecie się kłócić to sobie zróbcie osobny temat. |
Cytuj:
Chesz mala historie oto ona. Konto Vasylij Zajcev dostala od Miand Huntera za pacca, grala na nim moja siostra zrobila nim ponad 10 lvl i 3 mlvl potem prawidlowy wlasciciel odzyskal je a Maind Hunter twierdzil ze wyjechal on do Anglii i nie ma rec-keya zostal zgubiony itp. Wiec to Maind Hunter to zlodziej a Vasylij Zajcev to hacker bo zabral za cos co bylo zaplacone, po tej aferze Maind Hunter okradl moja siore 2 raz na domku ktorymi byli wspol wlasicielami na ponad 100k, a vasylij sie wypieral znajomosci z nim itp wiec nadal wisicie mojej siostrze ponad 100k i pacca za ktorego ona zaplacila zlodziejaszki z Milowka czy skad jestescie, hasla juz nie znam na Zajceva a numer konta to 9963689 wiec nie gadaj Elbero o czym o czym nie wiesz bo ja wiem i to bardzo dobrze, nie pozostawia to faktu ze to obaj ZLODZIEJE itp. Bo jak cos sie sprzedaje to sie tego nie zabiera!!! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |