Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37872)

Boryna 12-06-2005 07:49

xd

i m.in. za to lubie tibie.... czeka się na kolejny gówniany update :)

Tanivupo 12-06-2005 08:00

;/

Nie rozumie dlaczego ludzie z platnym kontem chca wiecej od pacc?! dajcie nam to dajcie nam tamto-.- wkoncu Pacc placi za gre powinien miec lepiej niz normalne free acc ;] nie rozumie was.... Cipsoft dlatego robi tlyko dla pacc bo liczy na to ze wtedy wiecej osub //osób// go kupi.... i wtedy oni zarobia;] a pacc bedzie sie mialo git:p

redfaction 12-06-2005 09:31

Myśle, że ten update będzie wspaniały sądząc po screenach ale ja szczególnie sie do niego nie pale, może to dlatego, że jak w większości update-ów żeby zwiedzić i zabić coś sensownego trzeba miec 80lvl+ ;). Ale prezentuje się naprawde nieźle.

Sorcererka 12-06-2005 10:56

bardzo mnie wkurza jak facce tak gadają na chłopski rozum wiadomo że facce nić nie płacą więc po co im dawaćnew tereny nie ma porzytku a pacce którzy płacą oczekują na coś dobrego typu nowe tereny potwory,facce są nie potrzebne cip softowi łaski nie robicie wkońcu z pacców mają korzyść więc ja nie widze problemu facce nie chcą grać to nie będzie lepszy resp xD taka jest moja opinia przynajmniej

peter.a 12-06-2005 11:17

Nareszcie update ,ale chyba musze zainwestować w pacca :P Mam nadzieje że będzie dużo nowych itemów, bo tyle ile jest to ja wymyśle w ciagu 1 godziny ;)

Adaras 12-06-2005 12:04

Ciekawe, ciekawe.

Pewnikiem pojawią się nowe questy, a z potworków..węże boa? Tropikalne pająki? Wojownicze plemiona? Kto to wie.

Masamune 12-06-2005 12:08

Ja mam nadzieje ,że będą NPC takie jak "Steve-o,Pontius,Bam Margera i inni z Wild Boyz,Jackass,Viva La Bam, 8o

vonbayba 12-06-2005 12:27

Taaaa na update sobie jeszcze dlugo poczekamy bo jak zwykle CiPsoft sie spozni :P SEE U IN tibia :) :P

Rastllin Wielki 12-06-2005 12:29

Rastllin Wielki

witam
co do aktualizacji to ja mam watpliwosci.
wyspa bedzie dostepna dla pacc ale czy trzeba bedzie przebic sie przez jakies silne potwory zeby sie dostac czy wystarczy poplynac statkiem??

Vanhelsen 12-06-2005 12:35

Ludziska (szczegulnie ci, którzy narzekają, że update only 4 pacc)!!!
To logiczne, że najwięcej bajerów, nowości i cacy glancy itemków cool trafi w ręce tylko PACC(anów*)
CipSoft na tym przecierz zarabia, zbija niezłą kase i nie ma się mu co dziwić. Narzekac by można gdyby CipSoft miał wszystkich gdzieś i updatów w ogóle nie robił. W tibii FACC nalerzy traktować jak swoiste "demo". CS daje nam (FACC'om) Możliwość pogrania w Tibię za free, bez ograniczenia czasowego (jak to w niektórych grach bywa) ale za to w uboższą wersję. A gdy ów Tibia nam przypadnie do gustu, mamy możliwość wykupienia PACC'a i cieszenia się grą bez ograniczeń, do puki nam pacc ofkors się nie skończy ;)

----------------------
*-Bez urazy posiadacze pacców, sam niedługo będe tym "szczęśliwcem" ;)

Sorcererka 12-06-2005 13:16

ja się już doczekać nie moge ale sądze że będzie już niedługo max tydzień takie są moje przeczucia xD

kocur_bury 12-06-2005 13:18

przestańcie się powtarzać...
wszyscy mówią że facc ma mniej bo nie płaci, a pacc-om należy się wszystko lepsze...
to prawda i nie ma co nad tym debatować

i nie podniecajcie się tak tym updatem, bo na moje oko to nie będzie on tak super extra wyśminity pikny...
nie mam pacca i nie zamierzam kupić, a takie updaty napewno mnie nie skłonią do jego zakupu...

Sorcererka 12-06-2005 13:21

[quote=kocur_bury]przestańcie się powtarzać...
wszyscy mówią że facc ma mniej bo nie płaci, a pacc-om należy się wszystko lepsze...
to prawda i nie ma co nad tym debatować

i nie podniecajcie się tak tym updatem, bo na moje oko to nie będzie on tak super extra wyśminity pikny...
nie mam pacca i nie zamierzam kupić, a takie updaty napewno mnie nie skłonią do jego zakupu...[/QUOTE

a moim zdaniem to będzie super update,a co do tego pacc to napewno kupisz jak zrobisz duży lvl :D

Masamune 12-06-2005 13:35

Za dużo byście chcieli CipSoft nie robi fri itams nic za free.Chcecie rzeby dali wam więcej od tak sobie...To morze wy im oddacie swoje domy od tak sobie co ?? 8o

Antliq 12-06-2005 13:40

nothing more

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
Ludziska (szczegulnie ci, którzy narzekają, że update only 4 pacc)!!!
To logiczne, że najwięcej bajerów, nowości i cacy glancy itemków cool trafi w ręce tylko PACC(anów*)
CipSoft na tym przecierz zarabia, zbija niezłą kase i nie ma się mu co dziwić. Narzekac by można gdyby CipSoft miał wszystkich gdzieś i updatów w ogóle nie robił. W tibii FACC nalerzy traktować jak swoiste "demo". CS daje nam (FACC'om) Możliwość pogrania w Tibię za free, bez ograniczenia czasowego (jak to w niektórych grach bywa) ale za to w uboższą wersję. A gdy ów Tibia nam przypadnie do gustu, mamy możliwość wykupienia PACC'a i cieszenia się grą bez ograniczeń, do puki nam pacc ofkors się nie skończy ;)

----------------------
*-Bez urazy posiadacze pacców, sam niedługo będe tym "szczęśliwcem" ;)

szczesliwcem, nieszczesliwcem niema róznicy,
jak zaznaczyl wieszok poprostu:
cipsoft na tym zarabia wiec logicze jest to ze robi nowosci dla osób które placa i zacheca w ten sposób do placenia innych...

pozatym mam nadzieje ze dodadza malpy :D:D

Tasiorstrasz 12-06-2005 14:15

Moim zdaniem facce nie beda zalaowac ze nie beda mialy dostepu do nowego miasta , bo z tego co widzialem , bedzie srednio lipne :D

A co do nowych terenow , wiadomo , jest to platna gra wbrew pozorom , dlatego CipSoft stara sie robic coraz wiecej nowych rzeczy wylacznie dla Paccow zeby namowic i zachecic kolejnych nabywcow platnego konta :)

Wypas 12-06-2005 14:20

Zapowiada się bardzo ciekawie. ;)

Gensioorek 12-06-2005 14:23

Jak pyslicie jakie beda nowe porworki?????

moje :
anakonda
malpa
tukan
...

slimaczek 12-06-2005 14:26

A moge się tak spytac, czy to jest topic z newsem o nowym update czy wojna debili myslacych z 10lv ze cipsoft jest zydem i nie daje nic dla facca?

Sanderos 12-06-2005 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slimaczek
A moge się tak spytac, czy to jest topic z newsem o nowym update czy wojna debili myslacych z 10lv ze cipsoft jest zydem i nie daje nic dla facca?

Co masz do Zydow?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56.