![]() |
Szczęśliwego Nowego Roku.
|
Wszystkim Wesołego nowego roku i urodzin dla reszty w dniu dzisiejszym!
@Celoz: oj mylisz się,projekt WWIII jest kontynuowany,powoli ale jest!! |
Oczywiście, życzę wszystkim tego, aby Nowy Rok był choć odrobinę lepszy od Starego Roku ;)
|
@up,
Bardziej się rymuje, A ja Wam życzę tego, by kolejny rok był lepszy od poprzedniego! :P |
mokrego dyngusa i wesolego jajka!!11
|
Heppi niu jer!!!
|
Życzę całej społeczności forum zdrowia/szczęścia/pieniędzy/chłopaka/dziewczyny/nowego Maybacha (niepotrzebne skreślić) w tym oto nadchodzącym roku 2007 (ew. 2013?).
|
Na Nowy Rok życzę Wam żeby chomik był szczęśliwy.
|
Badzta happy w nowy rok 389579867348957!!!!!!11123466609586!!
na serio: Życzę wszystkim żeby ten rok był yeszcze lepszy od poprzedniego!!! Yo Yo Karpia czcijjjjj!!! \,,/_d(-.-)b_\,,/ |
Fiszbin dzisiaj kończy 16 lat. Nie zaśpiewam bo nie umiem :P Ale życzenia złożyć mogę.
Przede wszystkim życzę Ci zdrowia, kasy dobrego wykształcenia itp. Po prostu podpiszę się pod prawdopodobnymi życzeniami Twoich rodziców, moi zawsze mi tego samego życzyli :P Od siebie dodam to: Życzę Ci też lepszego avka i sygnaturki, bo B 27 to nie najlepszy pomysł :P Chociaż wiem, że to dla jaj. |
No to znowu ja. Wszystkiego najlepszego dla użytkownika "Slawekmag".
PS. Życzenia dotyczą również reszty społeczności, która ma dzisiaj urodziny ;) Zaśpiewałbym, ale nie umiem. :D |
Slawekmag, wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, miłości, ciepła rodzinnego oraz oczywiście wszelkich dóbr materialnych, życzy Mamba.
|
Spóźnione, ale najserdeczniejsze i najszczersze życzenia dla sławka :)
Go go 100 ^^' |
I znowu ja,
Wszyskiego najlepszego dla Racona. ;) |
Siyśkiego najlepśego Vil.
|
Wszystkiego najlepszego Vil ;). Moderuj i udzielaj się dalej, tak jak teraz ^^.
|
Vil wszystkiego najlepszego i... sysunia :P
Pozdro |
Wszystkiego git, Vifon®.
|
Zupka~ i Nadrill - 100 lat żyjcie! :)
|
Nadrill, wszystkiego największego - największego portfela, szczęścia, zdrowia, ciepła rodzinnego oraz oczywiście, największej miłości, życzy Mamba. HE_HE
Wszystkiego najlepszego życzę także mojemu szwagrowi (100 lat, Maciek!), a resztę życzeń i prezenty przekażę mu osobiście ;) Zupka Chińska, ach - moje ulubione danie ;) Wszystkiego najlepszego, curry, szczęścia, zdrowia i miłości. Wszystkiego Najlepszego dla pozostałych solenizantów! Mamba. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:54. |