![]() |
Cytuj:
|
Radze mi odpowiedzieć bo siedze długo na kompie i zrobicie miejsce dla mnie !
<joke>Da coś zmiana nazwy dysków? |
a jakby ci zmienic imie to zmienila by sie twoja inteilgencja lub charakter?? no to juz znasz odpowiedz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jest chyba 13 wersji maple story :P |
@UP
Który maplestore jest najlepszy (mam namysli gdzie najwiencej polaków gra) bo wole grać z polakami;p , a czy na każdym serverze expi sie tak samo czy na niektórych szybciej;p bo jak narazie tam gdzie ja gram exp leci strasznie powoli:s |
Najwięcej polaków jest na tym globalnym, ale on jest jednym z tych słabszych. Chociaż większość ludzi tam gra.
|
Global jest słabszy pod względem jakim?
|
powiedzmy zacofany wersjami i zabespieczeniami względem japan maplestory lub korean maplestory.
|
Cytuj:
LOL LOL LOL! global jest jednym z lepszych najslabsze jest sea i europe z global jest chyba na 3 albo 4 miejscu a sea na jednym z ostatnich wiec nie wiem czemu uwazasz ze jest najslapsze pewnie dlatego ze sie nie znasz :) ale oczywiscie kms i jms sa lepsze ;p |
Ehh mam dylemat na którym mam grać , może mi pomożecie:Dktórego wybrać ,chodzi mi oto na którym wy gracie i jakie servery bo wole grać tam gdzie ludzie z forum;p^^
|
wszyscy grają nw gms bo na china japan lub korea sie nie dostaniesz bo ... a ch*j nie chce mi sie tlumaczyc od początku znajdz sobie w moich wczesniejszych postach
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mógłbyś zapodać nicki :D w razie jakieś pomocy może dzisaj bede na globalu grał. |
No to ja podam sam: Mernion
To zagadaj do mnie jak będziesz tam grał oczywiście :) P.S.:Jakby co to ja dopiero 21 level :( @edit: Łatwiej by było gdybyś Ty podał nicki i wtedy reszta by do Ciebie pisała :D @edit2: Mam 22 level :) |
ej fivapo cho na scanie bo mnie sie juz nudzic zaczyna ;/
|
scania jest przeludniona juz lepiej grac na khaini malo ludzi mniej hackerów latwy i przyjemny exp
|
ehm niewiem jaki server wybrać , moglibyście podać kto gra na jakim serverze , chodzi mi o to żeby grało na serverze duzo polakow.:D :baby:
|
Cytuj:
graj ze mna, mernionem, proxitem i kilkoma klesiami z forum na WINDI nie jest tak duzo osob jak na scani a ja chetnie pomoge nie tylko rada ale takze moge sypnac groszem :) ci co pisali do mnie z forum dostali po 50-100k wiem ze to nie duzo ale na poczatek sie przyda :) obecnie gram: PilarZabojca - czesciej BlekNajt - zbieram kase :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |