Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Maple StoRy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41393)

kołbaś 15-03-2007 07:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 1309210)
to nie zmienia faktu ze i tak instalka bedzie wazyc 400~ mega i nie będziesz mial miejsca.
co do pytania o exp na jMS to jest o 25% więkrzy niz na gMS.
odrazu powiem ze sa rózne ms najlepiej rozwinięte są kMs(korean) oraz tMS(tajwan) potem jest jMS i cMS (czyli japan i china), gMS(global) a na szarym koncu eMS(europa). Wszystko zostalo podane w kolejosci rozwinięcia(znaczy wersji) bo na ten przyklad na kMS i tMS jest juz 4th job który mozna zdobyc na 120lvl i sa super wypas skille(które mozna zobaczyc w tym temacie:http://www.maple.yoyo.pl/forum/viewt...er=asc&start=0) na jMS i niedlugo cMS jest horn tail i riprey na eMS niedawno skonczyly sie beta testy i wykasowalo wszystkie postacie(zostaly konta) i chyba wprowadza 3th job

juz napisalem calego posta jest pare wersji mapla. Pozdro

Hypex 15-03-2007 15:04

Radze mi odpowiedzieć bo siedze długo na kompie i zrobicie miejsce dla mnie !
<joke>Da coś zmiana nazwy dysków?

kołbaś 15-03-2007 17:28

a jakby ci zmienic imie to zmienila by sie twoja inteilgencja lub charakter?? no to juz znasz odpowiedz

Hypex 15-03-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 1317402)
a jakby ci zmienic imie to zmienila by sie twoja inteilgencja lub charakter?? no to juz znasz odpowiedz

Czyli nic :/

Xidq 15-03-2007 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fivapo (Post 1316716)
y? Ja gram na maple co szlo ściągnąć z pierwszej strony www.maplesue.com cos takiego to chyab global jest? Czy sa inne maplestory?Tam była chyba głowna strona maple;p

global jest na stronie www.mapleglobal.com skoro sciagales z www.maplesea.com to grasz w maplesea :)

jest chyba 13 wersji maple story :P

Fivapo 15-03-2007 22:37

@UP
Który maplestore jest najlepszy (mam namysli gdzie najwiencej polaków gra) bo wole grać z polakami;p , a czy na każdym serverze expi sie tak samo czy na niektórych szybciej;p bo jak narazie tam gdzie ja gram exp leci strasznie powoli:s

slawekmag 15-03-2007 22:44

Najwięcej polaków jest na tym globalnym, ale on jest jednym z tych słabszych. Chociaż większość ludzi tam gra.

Fivapo 15-03-2007 23:24

Global jest słabszy pod względem jakim?

kołbaś 16-03-2007 08:21

powiedzmy zacofany wersjami i zabespieczeniami względem japan maplestory lub korean maplestory.

Xidq 16-03-2007 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag (Post 1318015)
Najwięcej polaków jest na tym globalnym, ale on jest jednym z tych słabszych. Chociaż większość ludzi tam gra.

LOL LOL LOL! global jest jednym z lepszych najslabsze jest sea i europe z global jest chyba na 3 albo 4 miejscu a sea na jednym z ostatnich wiec nie wiem czemu uwazasz ze jest najslapsze pewnie dlatego ze sie nie znasz :) ale oczywiscie kms i jms sa lepsze ;p

Fivapo 16-03-2007 11:18

Ehh mam dylemat na którym mam grać , może mi pomożecie:Dktórego wybrać ,chodzi mi oto na którym wy gracie i jakie servery bo wole grać tam gdzie ludzie z forum;p^^

kołbaś 16-03-2007 15:37

wszyscy grają nw gms bo na china japan lub korea sie nie dostaniesz bo ... a ch*j nie chce mi sie tlumaczyc od początku znajdz sobie w moich wczesniejszych postach

slawekmag 16-03-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xidq (Post 1318322)
LOL LOL LOL! global jest jednym z lepszych najslabsze jest sea i europe z global jest chyba na 3 albo 4 miejscu a sea na jednym z ostatnich wiec nie wiem czemu uwazasz ze jest najslapsze pewnie dlatego ze sie nie znasz :) ale oczywiscie kms i jms sa lepsze ;p

No może przesadziłem, nie jest jednym najsłabszych, ale przy niektórych wypada słabo.

Xidq 16-03-2007 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fivapo (Post 1318392)
Ehh mam dylemat na którym mam grać , może mi pomożecie:Dktórego wybrać ,chodzi mi oto na którym wy gracie i jakie servery bo wole grać tam gdzie ludzie z forum;p^^

ja i kilku ludzi z forum gra na maple global na serwerze windia :)

Fivapo 16-03-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xidq (Post 1318741)
ja i kilku ludzi z forum gra na maple global na serwerze windia :)

Mógłbyś zapodać nicki :D w razie jakieś pomocy może dzisaj bede na globalu grał.

X-Zero 16-03-2007 18:58

No to ja podam sam: Mernion

To zagadaj do mnie jak będziesz tam grał oczywiście :)

P.S.:Jakby co to ja dopiero 21 level :(

@edit:
Łatwiej by było gdybyś Ty podał nicki i wtedy reszta by do Ciebie pisała :D

@edit2:
Mam 22 level :)

Necromantor 16-03-2007 19:41

ej fivapo cho na scanie bo mnie sie juz nudzic zaczyna ;/

kołbaś 16-03-2007 19:55

scania jest przeludniona juz lepiej grac na khaini malo ludzi mniej hackerów latwy i przyjemny exp

Fivapo 16-03-2007 23:26

ehm niewiem jaki server wybrać , moglibyście podać kto gra na jakim serverze , chodzi mi o to żeby grało na serverze duzo polakow.:D :baby:

Xidq 17-03-2007 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fivapo (Post 1319427)
ehm niewiem jaki server wybrać , moglibyście podać kto gra na jakim serverze , chodzi mi o to żeby grało na serverze duzo polakow.:D :baby:

graj ze mna, mernionem, proxitem i kilkoma klesiami z forum na WINDI nie jest tak duzo osob jak na scani a ja chetnie pomoge nie tylko rada ale takze moge sypnac groszem :) ci co pisali do mnie z forum dostali po 50-100k wiem ze to nie duzo ale na poczatek sie przyda :)

obecnie gram:
PilarZabojca - czesciej
BlekNajt - zbieram kase :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53.