Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Komentarze do zdjec Tibia in real. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41932)

Burakou 20-07-2005 22:41

A jak wam się podoba nasze zdjęcie? Oto link.

Dr. Omader 20-07-2005 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kloh Ramos
Szanowny Dromaderze !!
Qwa jakie jaja sobie robisz?? czmu usunales mi zjdecie :[ Zbroje sa ok wypozyczalem je z bochenskiego bratcwa rycerskiego :/ tyle bylo zakladania zbroi do zdjec potem obrobka i wklejanie na tlo jaskini. a ty mi usunales mozesz mi podac do jasnej anielki powód?? he?? a nie jakies dzike "jaja sobie robisz" czy jakis inny pieron :[

Bylo wiele razy napisane, ze zdjeica z turniejow rycerskich, itp. odpadaja.
To nie ma byc pokaz tego kto potrafi sobie zalatwic zbroje, to ma byc wlasnorecznie wykonane i ma miec SCISLY zwiazek z tibia.

Kloh Ramos 21-07-2005 09:48

yhy kapuje.... ;p oki zgadza sie ... a mam jeszce szanse na "regulaminowe " zdjecie?? :]

Rogue 21-07-2005 12:59

;(

Mi się wszystkie zdjecia podobaja kazde cos w sobie ma :P
PS. czemu nikt mojego nie komentuje ;(

Zaba14 21-07-2005 13:18

Które to zdjęcie?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Ten zamek z piasku nie przypominal piramidy z Ankrahmun, one sa bardziej kanciaste, a autor sie nie wysilil za bardzo przy tym zdjeciu, poza uspaniem gory piasku i umodelowaniu jej.

Jak narazie tylko Krzysztof Knoblauch. zalapal o co na mniejwiecej chodzi.
Wstawienie zdjecia jakiegos czlowieka przebranego za rycerza to nie jest to o co nam chodzi. Gdzie wy tam macie tibie? Zero wysilku.

Ze nie wspomne o kolesiu ktory ma napisane w profilu, ze ma 16 lat, a wstawil zdjecie 30-40 letniego mezczyzny i powiedzial ze to on ;) Dostal 9 punktow ostrzezenia. Wiec moze to bedzie pzrestroga dla innych.

Zdjecie tego parcela mnie pozamiatalo :D
Tylko znaczkow brakuje ;) No i jakby byl stamped to by bylo fajniej, do tego moglby lezec na wielkeij niebieskiej skrzynce pocztowej z tibii... Ach pomysl dobry, ale troche niedopracowany ;)

Które to zdjęcie tego Krzysztofa Knobalucha ???

Rogue 21-07-2005 15:38

Alko co ??

Nie żeby coś :confused: ale to chyba miał byc konkurs Tibia in real... a nie jakieś HUmor w Tibii czy cuś (chodzi mi o alkoholinator)
PS. Ale ogólnie to niezłe to to jest :D

Burakou 21-07-2005 16:47

@up
Czy to przypadkiem nie chodzi o nas? Przecież to jest Tibia in real. W Tibii też się można napić, a przecież znacie ta dzisiejszą młodzież:)

Rogue 21-07-2005 18:32

ok ok.. :p

Szczurusek 21-07-2005 19:05

All jest robione recznie na fotce Perseusza, nasza robota ! =D

mah2002 21-07-2005 19:51

Wiesz co powiem o fotce Perseusza...

Usunać ją!!! Albo poprawić!!!

Nie żeby mi się podobała, ale jak patrze i widze elo.BMP, tak bmp...
zmieńcie to na jpg, przyśpieszy się ładowanie i wogóle...

Azilus 21-07-2005 20:16

Niektóre zdjęcia są hamskie poniewarz dużo w nich techniki komputerowej ;/ .
Moim zdaniem najlepiej było by wcale nie posługiwać się kompem.
Można dokleic imie i pasek z życiem ;p .

kaarpiik 22-07-2005 10:45

jak sie wam podoba moje zdjecie? :P

Eth Etherius 22-07-2005 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azilus
Niektóre zdjęcia są hamskie poniewarz dużo w nich techniki komputerowej ;/ .
Moim zdaniem najlepiej było by wcale nie posługiwać się kompem.
Można dokleic imie i pasek z życiem ;p .

wiesz co? dlaczego hamskie? jeśli ktoś ma talent do grafiki to dlaczego nie może go wykorzystać? Praca moja i mojego kumpla powinna się pojawić w polowie przyszłego tygodnia. Własno ręcznie przygotowaliśmy rekwizyty, które przypominają przedmioty z Tibii, pojechalismy na odległe o pare kilometrów dolomity, żeby zrobić sobie odpowiednie zdjęcie. Teraz pracuje nad poprawą zdjęcia w photoshopie, aby wyglądało jaknajbardziej realistycznie. Chyba mi nie powiesz, że mam wykonać pocisk z HMMa na rl albo poszukać dragona... To tyle ode mnie.

\m/(-.-)\m/

Volfor_ 22-07-2005 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eth Etherius
wiesz co? dlaczego hamskie? jeśli ktoś ma talent do grafiki to dlaczego nie może go wykorzystać?

Gorzej jak ktoś nie ma talentu do robienia grafik albo używa swego beztalencia w nadmiarze,tak jak większość zdjęć tutaj zamieszczonych...

A smoka jak się postarasz to mozesz sam sobie zrobic,a efekt HMM??Wystarczy znaleśc zdjęcie ognia i piorun i po sprawie...

ziomalek16 22-07-2005 11:10

Skomentujcie moje photo :)

Gokufan 22-07-2005 13:07

Moim zdaniem najlepsze zdjecie dal Lorte Zirano. Ale reszta tez jest calkiem spoko.

Szaskald 22-07-2005 13:37

Hmm.. czy Lady Eliza i Witch to nie są te same osoby...? Coś mi się zdaje, że tak ;P

ziomalek16 22-07-2005 15:30

Czemu nikt nie komentuje mojego photo :(
COment Coment Coment 8o

Xar Wonderhope 22-07-2005 15:55

Moje tez mozecie skomentowac :)
U niech mi nikt nie mówi ze sie z nim nie namęczyliśmy :)

Eth Etherius 22-07-2005 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Volfor_
Gorzej jak ktoś nie ma talentu do robienia grafik albo używa swego beztalencia w nadmiarze,tak jak większość zdjęć tutaj zamieszczonych...

A smoka jak się postarasz to mozesz sam sobie zrobic,a efekt HMM??Wystarczy znaleśc zdjęcie ognia i piorun i po sprawie...

OK, co do nadużywania braku talentu to się zgadzam. Rozwalił mnie koleś z rybą i "maską" (bo to chyba maska była, bo twarzy mi nie przypominało) narysowaną w paincie, dodanym napisem You advanced in fishing i to miało przedstawiać Tibie w rl. A to że za plecami miał telewizor to nic ^^
Większość prac to stare zdjęcia znalezione na dysku, dodane [w 90% nieudolnie] przedmioty z Tibii oraz kilka pasków z hp i nickiem postaci. Czy nie można się troche postarać? Jedyne prace które mi się podobają, to zdjęcie Pawlosa II i Lorte Zirano. W większości widać 0 nakład pracy, jedynie użytkownik Dziewka(fajne filmiki z Tibii, pozdro) zebrał ekipe i widać ze dobrze bawili się podczas wykonywania pracy. To narazie tyle ode mnie, niedługo wkraczamy z Mena Ginshamem do akcji, więc drżyjcie portkami :}

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12.