![]() |
A jak wam się podoba nasze zdjęcie? Oto link.
|
Cytuj:
To nie ma byc pokaz tego kto potrafi sobie zalatwic zbroje, to ma byc wlasnorecznie wykonane i ma miec SCISLY zwiazek z tibia. |
yhy kapuje.... ;p oki zgadza sie ... a mam jeszce szanse na "regulaminowe " zdjecie?? :]
|
;(
Mi się wszystkie zdjecia podobaja kazde cos w sobie ma :P
PS. czemu nikt mojego nie komentuje ;( |
Które to zdjęcie?
Cytuj:
|
Alko co ??
Nie żeby coś :confused: ale to chyba miał byc konkurs Tibia in real... a nie jakieś HUmor w Tibii czy cuś (chodzi mi o alkoholinator)
PS. Ale ogólnie to niezłe to to jest :D |
@up
Czy to przypadkiem nie chodzi o nas? Przecież to jest Tibia in real. W Tibii też się można napić, a przecież znacie ta dzisiejszą młodzież:) |
ok ok.. :p
|
All jest robione recznie na fotce Perseusza, nasza robota ! =D
|
Wiesz co powiem o fotce Perseusza...
Usunać ją!!! Albo poprawić!!! Nie żeby mi się podobała, ale jak patrze i widze elo.BMP, tak bmp... zmieńcie to na jpg, przyśpieszy się ładowanie i wogóle... |
Niektóre zdjęcia są hamskie poniewarz dużo w nich techniki komputerowej ;/ .
Moim zdaniem najlepiej było by wcale nie posługiwać się kompem. Można dokleic imie i pasek z życiem ;p . |
jak sie wam podoba moje zdjecie? :P
|
Cytuj:
\m/(-.-)\m/ |
Cytuj:
Gorzej jak ktoś nie ma talentu do robienia grafik albo używa swego beztalencia w nadmiarze,tak jak większość zdjęć tutaj zamieszczonych... A smoka jak się postarasz to mozesz sam sobie zrobic,a efekt HMM??Wystarczy znaleśc zdjęcie ognia i piorun i po sprawie... |
Skomentujcie moje photo :)
|
Moim zdaniem najlepsze zdjecie dal Lorte Zirano. Ale reszta tez jest calkiem spoko.
|
Hmm.. czy Lady Eliza i Witch to nie są te same osoby...? Coś mi się zdaje, że tak ;P
|
Czemu nikt nie komentuje mojego photo :(
COment Coment Coment 8o |
Moje tez mozecie skomentowac :)
U niech mi nikt nie mówi ze sie z nim nie namęczyliśmy :) |
Cytuj:
Większość prac to stare zdjęcia znalezione na dysku, dodane [w 90% nieudolnie] przedmioty z Tibii oraz kilka pasków z hp i nickiem postaci. Czy nie można się troche postarać? Jedyne prace które mi się podobają, to zdjęcie Pawlosa II i Lorte Zirano. W większości widać 0 nakład pracy, jedynie użytkownik Dziewka(fajne filmiki z Tibii, pozdro) zebrał ekipe i widać ze dobrze bawili się podczas wykonywania pracy. To narazie tyle ode mnie, niedługo wkraczamy z Mena Ginshamem do akcji, więc drżyjcie portkami :} |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |