Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Tiquanda! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45282)

He is Erycus 26-08-2005 09:48

nie bo nie chce mi sie latac po pełnych expowiskach za sp i to z nobami którzy se rota przezucaja :P

jogro'silverhawk 28-08-2005 16:51

MI się podoba bo jest coraz mniej afk a to troche wkurza jak siedzi gość przed dp i tylko na TBI robi uhy i ma kase za darmo! :p

Master Rincewind 29-08-2005 00:13

CO TO SA TE SOUL POINTY???? 8o 8o 8o

Derdek 29-08-2005 00:36

tiquanda

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wartki
właśnie to jest dobre (SP) bo nie siedzisz jak debil przed dp i uhy klepiesz, tylko idziesz sobie na roty/ dwarfy i za jednym zamachem expisz i mlev trenisz!!?? czy nie wyudaje ci się to lepsze?

tylko ze druid/sorc na wyzszym lvl zeby nabić soul pointsy i robić runy musi expować zuzywajac runy .....czyli zeby zrobić bp runow których i tak nie sprzeda bo sa mu potrzebne do gry musi runy wystrzelać ......mam druida na 90 lvl nie nabije souli na rocie czy dwarfie , musze iść na coś mocniejszego ,czego z niczego innego niz run nie ubije bo mój skill w swordzie jest taki jaki knighta na 9 lvl
.........nie napisałem ze jest to jakikolwiek problem tylko fakt uzywania runow do robienia runów ;)

Zapal 30-08-2005 03:30

jezeli sie umie grac to soul pointsy nie sprawiaja wiekszych problemow... B)

Tibi 30-08-2005 16:49

ja p.........

a ktoś wogule wie jak wejsić na port hope facc nigdze nie pisze do......... k......... jasnej:):):)::):):):):):;] :cup: :p

Flash_Radzio 30-08-2005 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibi
a ktoś wogule wie jak wejsić na port hope facc nigdze nie pisze do......... k......... jasnej:):):)::):):):):):;] :cup: :p

eeeeee..... port hope to dla paccow-.-
dark cathedral to dla facc-.-

lizak007 31-08-2005 10:07

re

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nozuman
omg, przestaje chyba grac w tibie -.- bo mam palka, i po co mi bylo lvl wbijac -.-'
a SP nawet moze byc.
jak narazie jedyne co mi sie w update podoba to wyglad dark shield i crystal ring -.-

OMG... zrobiłem se knighta... nick shnapex... jak umiesz expić to szybko nadrobisz... ja w 4 dni wbiłem 21 lvl i nie jest to mój rekord ;) Więc nie lubie takiego... "gadania"...

kous Hanka 10-09-2005 13:28

po vco knajtowi soul pointy

no poco mi sie to wyswietla?? ja jestem knajt a kochany i za*****cie monotonny knajt nei potrzebuje tego

kous Hanka 10-09-2005 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darky
Bo sie posrasz z radosci :P

z szacunkiem do tych na gorze !! X(

Slayer_Mati_Paladyn 13-09-2005 22:50

;]

Mam jedno małe pytanie. KIEDY BEDZIE UPDATE?xd

Palladni 13-09-2005 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slayer_Mati_Paladyn
Mam jedno małe pytanie. KIEDY BEDZIE UPDATE?xd

Litości!! Przecież każdy szanujący się tibijczyk wie, że za dwa lata !!!!1razone!11!

Loth Andros 19-09-2005 20:24

kidey bedzie Mapa respawnu??

bo sie zgubilem na tiquandi ;) ;) ;)

nie wiem gdzie som slonie ;( ;(

i gdzie cos fajnego jest (oczywiscie z potworkuw :) )

Russek 22-09-2005 18:47

Soul Pointy Sa Do Dupy! >.< X( X( X( X( X( X(

Glarand 30-09-2005 06:59

Bezcenna Tibia

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
Jak mozna sie tak podniecac jakas gra? Rozumiem, update. Ale zeby robic z tego taki szum?

IMHO przesada.

Sluchaj! Ty chyba nioe wiesz co to jest tibia! JAk nie grales to nie mow takich bzdur ze tyle chalasu na byle co! X( Jak sie w tibie wciagniesz to juz nie bedziesz cchcial od niej odejsc! Dla mnie to wazna jest tylko Tibia Tibia i jeszcze raz TIBIA
;)

Glarand 30-09-2005 07:03

<----- Fajne zdjecie nie?? hehe

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Walek
****A nie wiem co jest ale sciaglem tibie wszeldem <jupi> i cos z grafika <moze to moj komp> ale sciagne jeszcze raz moze sie uda :(

Proboj chlopie az sie uda
:D

Palladni 30-09-2005 08:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glarand
Sluchaj! Ty chyba nioe wiesz co to jest tibia! JAk nie grales to nie mow takich bzdur ze tyle chalasu na byle co! X( Jak sie w tibie wciagniesz to juz nie bedziesz cchcial od niej odejsc! Dla mnie to wazna jest tylko Tibia Tibia i jeszcze raz TIBIA
;)

Znaczy się, jesteś uzależniony, masz big problem i NIE wiesz co to prawdziwe życie? Przykre :<

Stobier92 15-10-2005 13:32

Heh,myslalem ze update bedzie o wiele gorszy ale nie jest az tak zle ale w pewnym sensie jest ;] Dla Sorcow,Drutow i Pallow...;D A te Soul Poinst dobijajace ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49.