Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Saviour of Sula 05-09-2005 17:42

Muehehe niezle te bagna zachodnie :) Szkoda że ten bk byl (nie powiem jaki sami obejrzyjcie ;)) A w międzyczasie jak nie macie na razie isle of king oraz tombsów za teleportem znalazlem fajne miejsce które zawsze chcialem zwiedzić ;) A mianowicie jaskinie z larwami oraz leża ancient scarabów które tam się znajdują. Oczywiście bardziej mi na tombsach za tele zależy ale scaraby i ancient scaraby też warto zobaczyć ;)

UP2@ it ojest wlaśnie rasizm nie wszystcy brazylijczycy są noobami tak samo jak nie wszystcy polacy albo nie wszystcy szwedzi (moim zdaniem to debile ale spotkalem się z opinią calkowicie odwortną) a rasizm i rasistów moim zdaniem należy tępić mój panie.

dante0xi 05-09-2005 18:00

Jestem 100% za tępieniem rasizmu ale to co brazole wyprawiają... polacy chociaż mają jakiś instynkt samozachowawczy a taki brazol by nawet GM'owi nabluzgał.

Dak Hoji 05-09-2005 19:08

Osatnio doszły mnie słuchy że 25% Plains of Havoc jest nie zbadne, może jako prawdziwy Explorer podejmiesz się odkrywania tych że tajemniczych miejsc :) te wiadomości ujzałem w wywiadzie z Knightmare. Może chodzi o te nieszczęsne KWT moze cos więcej ... przydałoby się odkryć wejscie ^^

edit: aha i bardzo prosze o tereny pacc na rooku, szczególnie Maze of Fury i pobliskie tereny.

Filmiki rządzą , powodzenia.

Gate lord 05-09-2005 19:19

i co takiego niezwykłęgo w tych filmach???? Przecież tot ylko jakaś z***ana gra! Ludzie opanujcie sie bo tracie troche życia na jakąś gre dla przedszkolaków, 0 akcjii, 0 efektów specjalnych, tylko ludzik nad którym lataja cyferki!!!
Co wy w tym widzicie???

Saviour of Sula 05-09-2005 19:22

UP@ Sens naszego czlowieczeństwa, ponieważ czlowiek to istota ograniczona przez pierwotne instynkty i z natury cieszą go male ale za to dobre reczy...

Cichy 05-09-2005 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gate lord
i co takiego niezwykłęgo w tych filmach???? Przecież tot ylko jakaś z***ana gra! Ludzie opanujcie sie bo tracie troche życia na jakąś gre dla przedszkolaków, 0 akcjii, 0 efektów specjalnych, tylko ludzik nad którym lataja cyferki!!!
Co wy w tym widzicie???

Skoro masz 60 lev, to chyba też straciłeś trochę życia nad to grą, czyż nie? ;) No, ale newiem co ma filozoficzna dyskusja nad sensem grania w tibie (która skądnikąd mogła by być interesująca), do tego tematu.

HuBo 05-09-2005 21:29

Hyhy już obejrzałem twoje wszystkie filmy i nadal czekam na nowe ^^

Pozdro!!! Hubo~

Saviour of Sula 05-09-2005 21:32

Filozofia jest nudna moim zdaniem i tym postem tylko to podkreślilem :D I co cichy? Pokażesz te 3 jaskinie z larwami???

Norrin 06-09-2005 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
Skoro masz 60 lev, to chyba też straciłeś trochę życia nad to grą, czyż nie? ;) No, ale newiem co ma filozoficzna dyskusja nad sensem grania w tibie (która skądnikąd mogła by być interesująca), do tego tematu.

Cichy on nie zrobił tych lvli sam. Dzielone konta są najlepsze :D
Zamknęli mu forum Conquera to musiał się gdzieś wypłakać jaka to Tibia be jest. Jak mu włączą to sobie pójdzie ;) Trole długo nie żyją.

Gdzie następny filmik będzie? Zaskocz nas może jakimś zupełnie nie znanym miejscem, he? ;)

Gate lord 06-09-2005 19:04

Buahaha norrin ciulu,nie mamm nic zablokowanego, a na dodatek cały czas sja grąłem gate lordem, ia teraz dałem passy komu innemu bo tibia to zje**** iC*** co wy amcie zamiar robić?!?! chcecie grać to grajcie, mam to w dupie

Norrin 06-09-2005 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gate lord
Buahaha norrin ciulu,nie mamm nic zablokowanego, a na dodatek cały czas sja grąłem gate lordem, ia teraz dałem passy komu innemu bo tibia to zje**** iC*** co wy amcie zamiar robić?!?! chcecie grać to grajcie, mam to w dupie

1 - Ciulem nazywaj każdego oprócz ludzi, których nie znasz - tutaj wyszedł Twój brak kultury.
2 - Zrobiłes zupełny offtopic, co świadczy tylko i wyłącznie o tym, że nie wiesz nic na temat pisania na forum - Tutaj regulamin się kłania.
3 - Jak masz to w tyłku to się zamknij a nie psuj tematu bo nikogo tutaj nie obchodzi to, że Tibii nie lubisz.
4 - Skoro dla Ciebie nie są te filmy istotne to napisz to sensownie a jak nie potrawisz poprawnie i z logicznym sensem zdania ułożyć to się nie odzywaj.
5 - Głupi jesteś i na tym kończę rozmowę z Tobą bo ludzie nie zauważą różnicy.

Co do larv i filmu
Są 3 jaskinie z Larvami...3 i na każdym poziomie jest to samo...Larvy i scaraby poniżej..a na samym dole ancienty. Co tu pokazywać?

GLUPIA MALPA 06-09-2005 20:57

to za blokowanie mozna dostac bana

Saviour of Sula 06-09-2005 21:13

Co jest do pokazania na larvarch??? to samo co na amazon campie a taki film się pojawil. Albo banuta, wszędzie malpy więc co tu do pokazania??? Możesz tak określić wszystkie jaskinie nawet samo motls ale ja na przyklad chcialbym widzieć w jakich pozycjach moża się ustawić do ancientów ile potwrów jest zaraz kolo rope spot albo kturym korzytarzem dostać się na niższy poziom -wystarczy?

Paco88 06-09-2005 21:29

Cytuj:

Co do larv i filmu
Są 3 jaskinie z Larvami...3 i na każdym poziomie jest to samo...Larvy i scaraby poniżej..a na samym dole ancienty. Co tu pokazywać?
owe jaskinie są 4

Saviour of Sula 06-09-2005 21:34

ciekawe gdzie ta czwarta przeczesalem calą pustynię jak tylko packa dostalem i tylko 3 znalazlem -.-

Cichy 06-09-2005 21:43

Zgadza sie. Jaskinie ze scrabami są 4. Jak nie wiecie, gdzie jest 4, to zobaczycie na filmikach :)

Saviour of Sula 06-09-2005 21:48

Thx że pokażesz czwartą bo ja jakoś nie znalazlem jej :/

bgc 06-09-2005 22:06

Hmm mógłbyś także nakręcić podziemia Greenshore, bo nie widziałem jej w liście filmów

Gate lord 06-09-2005 22:27

buehehhe norrin żeś sie popisał wielkim geniszuem, dobra nie będe już nic mówił bo tylko ci wiochy anrobie N/C.
ide stad

Saviour of Sula 06-09-2005 22:43

Nie no dzisiaj żadnego filmu cichy nam nie dal??? nie może być!
EDIT: nie wierzę że we wtorek cichy nie dal filmiku żadnego :( Ja dzisiaj nie da to nie wiem po poczne ;(
Rahim@down : Cichy niedlugo będzie robi banshee questa i pokaże przyu okazji isle of king :) (proszę żeby podaczas kladzenia przedmiotów w odpowiednie miejsca, pociągania dźwigni albo rozmowy z królową na chwilkę wylączać tibicam żeby nie bylo QS)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42.