![]() |
Chwala Smerfom Zabili Spoxstera Xd
|
Cytuj:
I tak im sie nie uda :evul: |
japie*** co wy wszyscy pier**** że brazule sa power abuserzy makroerzy nooby ***** mcerzy cheaterzy i ze oni nie powinni rządzić serwerami
właśnie widze co ludzie robią na furorze (polacy) eh aż sie płakać chce toż to hipokryzja bo polacy sami nie potrafią rządzić serwerem i brazule choć ich tak nie znosze to są o wiele lepsi od wiekszosci polaków :( polacy ciągle wybijają, bluzgają huntuja, hackują nie tylko brazuli ALE I WŁASNYCH RODAKÓW ;( popatrzcie na brazuli albo szwedów... oni owszem czituja choć mniej niż polacy nazużywają siły i levca ale rzadko w porównaniu z polakami i NIE WALCZĄ Z WŁASNYMI RODAKAMI! dlatego że są bardziej zgrani niż polacy i nie mają aż tylu wrogów, nie kozaczą jak polacy i nie maja nawyku wkur**** wszystkich innych są silniejsi (wyjątkiem jest furora na której polacy rządza) wiec plx nie mówcie że brazulce to nooby i kutafony jak sami często nie jesteście lepsi od nich ;\ |
@up
i agree. wiem ze to zly przyklad, ale sprobojcie pograc na otsie polskim, a na brazylijskim, czy szwedzkim(polski serw- gm ma 100000000007 lvl, nie wiem czy tyle zer napisalem ile trza; brazylijski- 450lvl- lol??) |
Może takie małe info, chociaż i tak niezbyt ważne xD
Po dwóch miesiącach przerwy wracam na furore. :D Cya in game :> btw. szukam jakiejś good gildii :>. |
Spoxster
:) :) :) :) :) Nov 07 2005, 18:12:56 CET Killed at Level 93 by Neanon and by Infersea :) :) :) :) :) :) GRATZ :) |
Przyznam że tym serverem naprawde rządzą Polacy no i szczerze gratuluje tylko że też nie da sie ukryć że to może nie sprzyja naszej polskiej naturze ponieważ teraz nie mając sie na kim wyżywać Polacy huntują sie nawzajem, zabijają sie nawzajem nawet ludzie z tych samych gildii :| czy to jest do końca normalne to nie wiem... wychodzi na to że jak ludzie za dobrze sie rozumieją to na dobre to nie wychodzi... ahhh .... :p
|
nareszcie pad ten zasrany spoxster ;) jakby jeszcze taifun pad to by bylo zaczepiscie ;)
macie filmy? |
co do anni to pewnie zrobia bo magrami jak i reszta wejdą na macro -.-
|
Cytuj:
Lol zrob anhi na 100~~ lvl bez makro to jestes the best :D ps Nov 08 2005, 06:49:05 CET Killed at Level 112 by a demon--Draverik Nov 08 2005, 06:49:00 CET Killed at Level 108 by a demon--Magrami Nov 08 2005, 06:49:15 CET Killed at Level 100 by a demon--Charonsi Nov 08 2005, 06:47:11 CET Killed at Level 113 by a demon--Conrad Ma'Fer meby next time... |
I tak jak mówiłem ze im sie nie uda zrobic Anihilatora :D
Conrad Ma'Fer Nov 08 2005, 06:47:11 CET Killed at Level 113 by a demon Draverik Nov 08 2005, 06:49:05 CET Killed at Level 112 by a demon Magrami Nov 08 2005, 06:49:00 CET Killed at Level 108 by a demon Charonsi Nov 08 2005, 06:49:15 CET Killed at Level 100 by a demon Może innym razem sie wam uda :D |
Nom szkoda, ale pewnie sie uda kiedys :D
|
;)
DOstaliśmy takie combo , że się nie wyuhowaliśmy xD.
|
Cytuj:
chyba nie nadążyłeś się uhnać BYKOM STOP! POPRAWNA PISOWNIA W INTERNCIE! btw ze tez wam sie chcailo o 6 wstac i anni robic -.- |
huhu
ekipa padla :/ szkoda |
Hhehe Charonsi ostatni padł a poszedl na najniższym lv ....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Wiele rzeczy sie wydarzylo jak niegralem :P Czas sie wziasc do roboty i nadgonic peleton :D Co do anni~ Dajcie Filmik !! |
:d
No i spoxter padl :P
Juz napewno bedzie wojna :D:D Duskiness vs Smurfs :D juz nie moge sie do czekac :D :D Smurfs pokazcie na co was strac :P rozwalcie te Duskiness :) Licze na was :D |
ale dusk czy smurfy kręciły jakieś filmy ;)?
@up: kk sry taifun :) peace and love.. ja chce akcji :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |