![]() |
@adiz
ladne wkrety.... @topic przechodze wzdluz 10 min ;o a tak naprawde to w dzien 4 godziny a tak z eq potkami 2 godz |
Cytuj:
o tytule "Przeszedłem rookgard w 60 min" Czekam na filmik ; ) |
kiedys bylem maniakiem w 'wychodzeniu z rooka',glupio to brzmi ale tak bylo.Moj rekord to ..uwaga.. ;d 1 godzina 12 minut i jakies tam sekundy MIERZONE na stoperze ; ] Mialem oczywiscie full eq przygotowane + jakies tam potionki ; ) a tak normalnie od zera jak najszybciej to z 2.5 godzinki.no ale o rekord pytales;]:cup:
|
Cytuj:
No to z tym się zgodzę! Full Eq + poty itp.. no to 1h wolne respy i po robocie a nie koleś pisze ze w 1h tak na czysto @pare up : Czekam na filmik |
Cytuj:
zroibie filmik |
Cytuj:
|
Kilka godzin, nie więcej niż 5.
|
2 dni.
Pozdrawiam |
Ze 2 godzinki ;)
|
2 godziny :)
|
@Adiz
Czekam na filmik... Podobno przechodziłeś rooka w 1h a nie 3 dni.. |
światowy rekord wynosi 20sec chyba?
|
@up
pomililes sie chyba o x100 Ja max przeszedlem w 58 minut na pvp-e :P z calym setem na poczatek ofc. |
Widać że o tym nie słyszałeś...
Była kiedyś taka akcja ze pewien char przed spadkiem walił Behemota (chyba) tak że zostało mu chyba 2 lub 3hp i padł i wylądował na rooka . Na minie kupel który bloczył tego żeś Behemota zabił go a exp z Behemota poszedł na kolesia na rooku. Przecież to jedna z ciekawostek która się pojawia na tibia.pl |
Cytuj:
Jesli chodzi o temat: Majac najlepsze eq oraz wolna miejscowke przechodze rooka w niecala godzine. Gdzie? Na spiderach i bugach. Jak nie wierzycie to sprawdzcie sami |
Włosienie wiadomo tylko że tak było lecz nie wiem czy nie było to na tibia 7.6
Co do tematu to :1h 33min full eq i 6shp XD |
po upie 2h ~ to wyczyn
mam 4,5h |
2/3/4 dni <ileś tam znaków>
|
Cytuj:
@down Ja tam się nie znam, ale widzę że ty expert. Lec dalej na swojej tibi auto ;< |
@up
Ty wystarczy, że ng ustawisz i jak wracasz to już na mainie char? :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |