![]() |
Zimn wyjdz, i zamknij drzwi za sobą...
Takiego bałwana to ja dawno niewidzialem, wpadnie raz na jakis czas na forum i zacznie pisac jakies pierdoły. @Oczywiscie ze Ryan=Frelle myslalem ze o tym wiesz Jinikao, pozatym kiedys jak jeszcze ryan gral na knighcie czesto slyszalo sie na GC jak pytal czy moze mu ktos "przetrzymac" cyclo na 1h,2h bo musze costam zrobic, a teraz pomysl sobie co sie bedzie dzialo po wojnie, ty moze niepamietasz czasow lynxa jak wypie****l wszystko co sie ruszalo z cyclo, ale spoko oni tej wojny niewygraja, tylko ze boje sie czy taka sama sytuacja niebedzie ze strony arcanium. Pozatym chcialem zauwazyc jedna zecz, ze taki rhyriel czy ty Jinikao mozecie expic kiedy tylko jest wolne i ta wona i tak jest wam bardzo na reke bo 2 gildie hilvli niemoga tak czesto expic, wiec czego wy ku**a jescze nazekacie przeciez jak nas jest wiecej online to musimy to wykozystac, taka jest brutalna prawda ale czasem rzeba kogos PA jesli nas jest wiecej na servie bo takto wszyscy by stali z expem tak jak ja to robie teraz.Taka jest brutalna prawda... P.S. Jesli chcecie zeby takie matoły jak Zimn żadzily servem to prosze kibicujcie NR huahuahuahuahua ;) (a co ja mowie jego i tak wyj***ą przy pierwszej okazji z gildii) Signed Rondel |
Aureliuss opuscil szeregi No Remorse. Uwazam ze podjal sluszna decyzje. Powoli NR sie rozpada.
@Zimn Lepiej sie nie udzielaj na forach bo swoimi postami robisz z siebie tylko posmiewisko.... |
Double :S laggg sorki...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To,że ty z kumplami sobie dajecie do buzi "mleko" to nieznaczy, że każdy tak robi. Są jeszcze normalni ludzie na tym świecie -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
A wlatywac to bede do twojej dupy moje sd tylko wyjdz z depo. |
Po pierwsze opuściłem gildie bo jak widać połowa osób siedzi sobie na inncyh serwach i grają w inne gry a wojna ich wali dla mnie to jest smieszne zobaczcie ile osob jest wgildiach aile za cały dzień jest srednio w Arc może 5-6 a u nas jeszcze niżej......
Po drugie Asuex bez wątpienia najlepszy gracz tego serwera pokłucił sie z Lynxem o Scoty z resztą słusznie Lynx ją puścił wolno a jak przewidział Asuex zrobiła kilka lvl i dołaczyła z powrotem <lol>.Według mnie jesli asuex dalej by dowodził jak w przypadku akcji w pierwszych chwilach wojny wygralibyśmy ją....On umiał utrzymać ludzi on-line i bardzo dobrze organizował strategie.. Po trzecie Rapo bez pacc,Zlepier bez pacc ,bebiz quit Thadere tu nie gra Darius tez tu nie gra i wielu innych...W Arcv też pare osób nie gra ale jest to mniejsza liczba.... Po piąte specialne dzieki za wszytsko do Mewtu Frixy Laubau Jurand Wyrocznia naprawde super goscie....... Nie jest to moja decyzja...... Ja wam jedynie ja tłumacze.... |
Arwerius: wiesz ja nigdy niebylem duzo online, zreszta widac po moim lvlu, ale chcialem ci przypomniec ze to ty jestes biedniejszy o pewna kaske, pozatym fajnie sie rozmawialo z poprzednim ownerem, z toba juz nie tak fajnie ;) a tak wogole to kto powiedzial ze mi masz placic... ahh zapomnialem wspomniec o bocie ktory Jurand rozprowadzil po membersach NR...
I kto jest gorą? Signed Rondel |
Cytuj:
i jeszcze jedno: Huxy też używa boota co było doskonale widoczne ;) |
Cytuj:
|
DZiwne to troszke, to dlaczego ja nic o tym bocie nie wiem?
|
Zimn Torque DZiwne to troszke, to dlaczego ja nic o tym bocie nie wiem?
Dziwne zeby takiemu debilowi jak ty ktos mowil o takich rzeczach |
Cytuj:
Kiedy ujawnicie dowody? |
Shamala dlaczego obrażasz Zimna w mojej obecności??? :P
Zimn mysli , ale troche innaczej niż my |
Ej dajcie juz swiety spokuj Zimnemu, bo chlopak sie jeszcze zamknie w sobie i bedzie mial uraz do konca zycia....
|
Smiter chce Ci powiedzieć tylko tyle ze zimn jest spoko ziomem :P
Ja do chłopaka nic nie mam , ale jak ktos go obraża w moim toważystwie to ja tego nie zniose :D:D:D Zimn trzymaj sie. Jestem z tobą |
Jak bysmy mieli wystarczajace dowody, to juz by bylo dawno po sprawie...
Pozatym po updacie boot chyba niedziala, mam nadzieje. Wczoraj NR probowalo zabic Royal Frelle, zrobili mass loga w 10 osob tylko sie troszke zdziwili jak po 5 minutach nas juz bylo 15 i panowie sie pochowali, a podobno to my niechcemy open battle, what a noobs. Edit: Wojtek | Pothi says: piekne slowa panie rondel Edit 2:Wojtek | Pothi says: no wiesz Wojtek | Pothi says: nic ci nie powiem ze to umiesciles Wojtek | Pothi says: ^^ Wojtek | Pothi says: ale na drugi raz tego nie rob Singed Rondel |
tak jak pisalem kilka dni temu, nastepnym ktory opuscil No Remorse jest Don Chezina. Wyplacil sie. Ciekawe kto bedzie nastepny?????:D:D:D.
Za kilka dni umieszcze film w ktorym padl Cael Darle. |
Panowie z NR sie naprawde wykruszaja 8o .
Last~ plz daj juz dzis filma albo przeslij na prywatna :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |