![]() |
Avager gdy by fake umarł ty tesh byś umarł już ja bym o to zadbał wraz z innymi useram ^^
|
RAcja R4z0r. Już my byśmy znaleźli ten twój karton, Avager, a wtedy zarówno z niego jak i z ciebie wiele by nie zostało. Tzn: Fake super, nie mogę się doczekać.
|
@Avager
mmm skoro "nie umarł", to kiedy można liczyć na next part?zrobiles jakies logo<z resztą bardzo udane^^>, mozna się domyśleć na podstawie tego loga, ze bedzie walka z jakimis lepszymi kreaturkami^^, ktore atakuja jakkies miasto na ziemi lub w kosmosie<chu... wie :P> bardzo mnie to zaciekawilo i 2 miesiące czekam na kolejną czesc a tu nic :( 9.9/10 za 2miesiące czekania :P |
Avager...
może przestań ich oszukiwać i wyjaw im to co mi powiedziałeś ostatnio... Wezme uspka, katanke i jakoś cie obronie ^^ @reszta userów: nie ja nie żartuje :P on naprawde zmienia klimaty |
@up
No niestety, ja mogę potwierdzić...:/ A co do katany Eeriona i bronienia Avagera, mój łuk również się przyda ;P |
up i up up :
O to sie nie martwcie :P ... ten fake co tera jest w robocie... czyli ... : http://img284.imageshack.us/img284/7024/prolog3xw.png To troche potrwa...nie wiem czy Dzis zrobie (za 2 godziny wyjezdzam do Sopotu na 12 Dni)... To zostawie to na te 12 dni w spokoju :) a po powrocie troszke poducze sie polskiego na poprawke i zrobie troszku do Humans Doom (musze teraz tylko stroje dorobic - logo sie zmieni...bo klimat (atmosferyczny glownie,i troche fabula - bardziej niz troche) sie zmienil ). |
WOOOOOOOOOOOOOOOW To jest WYJE...FAJNE!!!!ROB DALEJ , MUSZE WIEDZIEC CO TO ZA SWWIATLO BYLO!!!
GRATZ DAJE 15/10!!!:):):):):):):):)::D:D:D:D:D:D:D RÓÓÓÓB DALEJ ;D |
No wreszcie po tym dłuuugim urlopie zobaczyłem coś normalnego. Udało mi się dojść z szoku, którego doznałem pojawiając się. Gratz. Krótko mówiąc bo mowy wygłaszałem jak topic powstał.
|
Avager, jedna sprawa. Patrz, jak piszesz. Powtarzałem już parę razy, żeby taki tekst przepuszczać conajmniej przez Worda, a i samemu przezcytać na głos.
- Co to ma być "ofiar, żywych, niewinnych..."? Ofiary zwykle są żywe (na początku). Źle złożone zdanie. - bez przecinka po "tak też"... - w kółko powtarzasz "władza" i "wojsko", no i powtórzenie "posiada", "osad". - pisze się "Władcy" Dość krótki tekst, a tyle wałków :P To już moje zboczenie, ale może Ci to pomoze. |
Słuchaj. Nie widziałem lepszego fejka. Daje Ci 1000000000000000/10 Oby tak dalej
|
@up
Nie ma takiej oczeny jak 10000k/10. Najwyżej 10/10. @Avager Cholera, znowu? Znowu nowy fake. -.- Weź dokończ ten jeden i potem się za inne bierz. No, chyba że... |
KURDE znów nowy fake ??
-.- rób tamten z tym świtłem bo mnie to icekawi jak *** :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |