![]() |
Kwaso, dokończ TEGO fake'a, bo ma same zalety:
* "Synek ide na dziw..." * "<chrump>Drakon says: AAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUCC!!" * "Przepis na papkę z człeka" * dobre wykonanie * dużo humoru * czy wspominałem już o ugryzieniu FD? oceniam fake na :evul: :evul: :D :evul: :D :D :D :evul: :D :evul: :D :evul: :D :D :evul: :D :evul: :D :evul: :D :evul: :D :D :evul: :D :evul: :D :evul: :D :evul: :D :evul: :D :evul: :evul: :D :evul: :D :evul: :D :evul: :D :evul: :D :evul: :evul: :D :evul: :D :D :D :evul: :D :D :D na 10 P.S. jeśli w tablicy emotów nie widzisz 100, to idź do okulisty :p |
Kwaso jak napisałeś że chyba kończysz tego fake'a, to miałem (i mam nadal, póki znania nie zmienisz -.-) zamiar cię zamoRRdować! Nawet nie myśl o żadnych hooligans ani warkrawat tylko dokańczaj tego!
Jstesi nup jesili ni dokonicysy teg faka t ci w pyzk dam! 8o @up: :)X(X(X(:):):)X(:)X(X( :)X(X(X(:)X(:)X(:)X(X( :)X(X(X(:)X(:)X(:)X(X( :)X(X(X(:)X(:)X(:)X(X( :):):)X(:):):)X(:):):) :P |
Ekhmmmm...
Najpierw Dokończ ten Fake a potem rób jaki chcesz. @Aynahanir Ty sie nie ciesz bo to narpawde boli :D PO tym pogryzieniu do tej pory nie moge siąśc na dupe i żeby odpocząć musze leżecz na brzuchu -.- One mają zęby jak f***y nietoperza 8o |
wyrabisty fake lepszego niewidzialem 10/10 :D
|
Fake jest po prostu cudny, mistrzowski.
|
kwaso a tylko spróbój przestac robic to fake'i ono niema żadnyh minusów (może ortografia ale to nie ważne) moze i zeszlo na super hirol ale wiekszosc fake shodzi wiesz twoje fake jest jak ksiązka trzyma w napieciu,akcji można sie pośmiać i wogóle MASZ ROBI TO FAKEX( dziekuje.
|
Superasty all is 100/100 mam nadzeje ze szybko zrobisz next party ^^ :p
Lepszego fake nie widzialem mam tyko 1 zastrzenie : z tym zabiciem matki Kwasa to chyba lekka przesada? |
<celuje do Kwasa ze swojego mocno przerobionego SVD. Jednocześnie dzwoni i mowi mu:>
Witam pana. Właśnie do pana celuję z mojego SVD. Jeżeli pan nie dokończy tego fake w SENSOWNY sposób to pociągnę za spust. Rozumiemy się? |
kwaso zrób fake o hooliganach o tak :D
|
COOOO??!! Straszycie mnie ??
no dobra...boje sie xD , prawie wszyscy sa za kontynuowaniem , tak wiec zrobie do konca tego fake'a i pomysle moze kiedys nad nowym mhmmm :) |
A moglbys mnie w nim umiescic?? :D:D
Nick Wievioor oczywiscie :P |
Ja tez bym chcial do fake'a moglbym miec nick "Koper" nie zaleznie po jakiej stronie (chcialbym byc jakims zlym slugusem) i moglbym tam pod koniec tego epizodu pasc :P (sam sie usmiercam ;( ;( )
|
3 Czesc 2 Sagi
SLUCHAJCIE :baby: 28 LIPCA BEDZIE NASTEPNE FAKE NIEMOGE SIE DOCZEKAC8o
|
@up
hehe czyli jutro xD |
RAAAAAAAAAAANY!!!!!!!!!!!ODKRYLES AMERYKE8o
JA FRANCJE:cup: :cup: :cup: |
Ale wyście zacofani
ja to wiem od wczoraj i sam Kwasa przymusiłem żeby dziś się wziął za robienie fake :D |
ehe juz ci wieze :creature:
poprostu widzac te posty chwalace pewnie wzial sie do robotyB) |
- czyścimy.
|
nom znowu wspaniałem efekty,fabuła itd coraz lepiej kwaso GRATZ
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |