Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   War!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57660)

Aknee 18-01-2006 08:24

Ze względu na to iż powróciłem na forum, pozwalam sobie skasować wszystkie moje stare posty. Pozdrawiam !

Elberos 18-01-2006 13:51

Nie ważne kto wygra, ważne jest, żeby nie było PA ani PK masowego ;)

scorp 18-01-2006 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pregnetu
scorp a powiedz szczerze, czy cos z wypowiedzi makroxa do ciebie dotarlo cyz nie, bo to samo napisalo ci juz chyba z 20 osob i ty nadal nie dajesz za wygrana i disujesz wszystkich w wiekszosci lepszych od siebie :D (nie mowie o sobie oczywiscie)
z uporem maniaka bronisz swojego honoru i swojego imsia zamiast sie zastanowic nad soba i swoim zachowaniem troche...

wiesz co ci moge napisac zalosc...zalosc...zalosc.. tylko tyle po 1 dawno juz nic nie mowie o moim misiu, po 2 za jaka wygrana? bo nie weim o co ci chodzi po 3 ...

pregnetu 18-01-2006 15:29

a to teraz ja nie wiem sama juz o co chodzi :baby:

Mistrz pan i Władca 18-01-2006 17:31

BB rlz

Bad Boyss to najlepsza gildia na Danubii i zawsze taka będzie !! Nawet jak przegra tą wojne to i tak Lil może sie shować to BB żądzi na Danubii, wygrali już nie jedną wojne a LD sie może zhować :evul:

pregnetu 18-01-2006 17:42

@up
niejedna? ja mysle ze wlasnie jedna
lubie ludzi z bb, ale prawda jest taka ze gildia im sie rozpada, ludzie odchodza bo nikt nie chce walczyc w tej glupawej wojnie

Makrox 18-01-2006 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp
toz sie zes rozpisal chlopcze, ty za to kozak jestes i na pvp grasz nie?ASDA?s: afff pokaz mi swoje pvp , dajmy na wojnie nakrec film i pokaz no pokaz jaki kozak jestes -.- bo widze ze sie wychwalasz, to ze gram na guardii, to bylo przez to ze kolega tam zaczal grac-czyt. ancienciq...

Nie musze ci nic udowadniać , bo ludzie z Danubii i ci którzy mnie znaja wiedzą jakie mam PvP a ciebie to h*uj interesuje ale napewno bym cie zabił także nie rżnij cwaniaka i chłopcze to możesz mówić do swoich ziomków z podwórka albo do kolesi z światu gdzie na każdej kratce masz (PROTECTION ZONE) .
P.S. Jak tam Teddy Bear ? zabawiasz się troche z nim ? ;)

Yours,
Makrox

Makrox 18-01-2006 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mistrz pan i Władca
Bad Boyss to najlepsza gildia na Danubii i zawsze taka będzie !! Nawet jak przegra tą wojne to i tak Lil może sie shować to BB żądzi na Danubii, wygrali już nie jedną wojne a LD sie może zhować :evul:

Kocham takie wypowiedzi noobow :) Jeszcze coś chcesz dodać czy ślepy jesteś jak się przedstawia sytuacja na Danubii ?

Yours,
Makrox

Drazharm 18-01-2006 19:47

haha
ogladam filmik raistlina sprzed paru dni. niezla polewka bo rl owner jedyne co umial to podleciec na mana shieldzie i walnac spam ue. dam glowe, ze to ktos z olecka gral, pewnie wojtek - nemtor

suchyxxx 18-01-2006 19:55

Taa BB górą?To czemu przegrywa z lil? zwłaszcza że ludzie z BB mają po 150 level średnio a z lil tylko po 100-110

Evil Maul 18-01-2006 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez suchyxxx
Taa BB górą?To czemu przegrywa z lil? zwłaszcza że ludzie z BB mają po 150 level średnio a z lil tylko po 100-110

Po prostu lil ma lepsze pvp :p

scorp 19-01-2006 06:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makrox
Nie musze ci nic udowadniać , bo ludzie z Danubii i ci którzy mnie znaja wiedzą jakie mam PvP a ciebie to h*uj interesuje ale napewno bym cie zabił także nie rżnij cwaniaka i chłopcze to możesz mówić do swoich ziomków z podwórka albo do kolesi z światu gdzie na każdej kratce masz (PROTECTION ZONE) .
P.S. Jak tam Teddy Bear ? zabawiasz się troche z nim ? ;)

Yours,
Makrox

wiesz twoja wypowiedz uswiadomila mi ze czegos ci brakuje, masz za duzo kompleksow i grasz na pvp zeby zabic 20lvl-sorca z sd?

pozatym dam ci moj caly majatek na guardi jezeli mnie zabijesz bueheuehe walniesz z sd 200?i ***a mi zrobisz za przeproszeniem...wiec wrzuc na luz i pomysl troche zanim cos napiszesz, co innego rozumiem jakby 130~sorc mnie pekowal, wtedy moze by mnie zabil ale napewno nie ty :<]

pregnetu 19-01-2006 08:10

:/

scorp moze zostaw nas tu samych ze swoimi wielkimi problemami i kompleksami i wyjdz juz z temo topicu u nie wracaj.. nawet nie wiesz jak wiele to bedzie dla nas znaczyc... takie wielkie odejscie pana z miiiiiiiisieeeeeeeeem :baby:

Af_Nero 19-01-2006 09:53

Cytuj:

wiesz twoja wypowiedz uswiadomila mi ze czegos ci brakuje, masz za duzo kompleksow i grasz na pvp zeby zabic 20lvl-sorca z sd?

pozatym dam ci moj caly majatek na guardi jezeli mnie zabijesz bueheuehe walniesz z sd 200?i ***a mi zrobisz za przeproszeniem...wiec wrzuc na luz i pomysl troche zanim cos napiszesz, co innego rozumiem jakby 130~sorc mnie pekowal, wtedy moze by mnie zabil ale napewno nie ty :<]

Uu robisz sie grozny widze chlopcze niewiem czy mnie jeszcze pamietasz ale kij z tym nie fikaj zbytnio bo sie przeliczysz juz na guardi nie gram ale wciaz wbic sie moge X(, No i jeszcze jedno najwazniejsze NIEWCINAJ SIE W NIESWOJE SPRAWY!,Tak jak kolega wyzej powiedzial wybacz ze zacytuje
"scorp moze zostaw nas tu samych ze swoimi wielkimi problemami i kompleksami i wyjdz juz z temo topicu u nie wracaj.. nawet nie wiesz jak wiele to bedzie dla nas znaczyc... takie wielkie odejscie pana z miiiiiiiisieeeeeeeeem " :p

pregnetu 19-01-2006 17:43

@af
cytuj do woli, tylko nie kolega ale kolezanka ;)

Nexagon 20-01-2006 11:22

Cytuj:

Hi, nie chcialem nic pisac na twoj temat bo poprostu mi sie nie chcialo ale spoko napisze. Nie wiem gdzie te lvle zrobiles i czy sam bo tego tez nie wiemy, ale jedno jest pewne pojecia o grze to nie masz za wiele. Gadasz jak bys byl jakims kozakiem niewiadomo jakim, a tak naprawde to pewnie h**a potrafisz.
Co do pvp, to moze znasz takie pojecie jak "PVP Secura" ?? Wiesz skad sie to wzielo? A no stad iz kolesie z Secury (Kiedys byl to jedyny non-pvp serv) na kazdym test serv. padali ofiarami o 50 lvli mniejszyvh kolesi z serverow PVP, nie potrafia sie zachowac jak ktos ich bije i pojecia o uciekaniu maja jak moj pies o grze w noge. Wiec powiem ci jedno, chcesz byc kozak zrob chara na Danubii i pokaz jaki to ty jestes wielki cwaniak. Zjadl bym cie z butami przyjacielu, bo lubie takich jak ty...

Na nastepnym Tescie jestes moj. Cya, Have Fun na tym swoim Depo-servie.

Btw. Jesli chodzi o tego twojego misia to mam takiego znacyz mailem na Elysii, tylko ze na 50 lvlu i go nie kupilem jak Ty, i ten byl bardziej wartosciowy bo byl i jest jedyny na servie. Sprzedalem go jak przestalem tam grac za 916 k ^^.

http://img.photobucket.com/albums/v6.../teddy0001.jpg

Latek 20-01-2006 11:28

Jeżeli BB chce wygrać Raistlin powinien pojechać do Olecka i dać passy Zecikowi, albo Kondonowi ;) Oni takimi sorcami zabija kazdego

scorp 20-01-2006 13:25

@nexagon

hmm, jezeli chcesz duelik na TS prosze bardzo, ale watpie czy ktos z nas kogos zalatwi, wiec daj se siana ;d bardziej wartosciowy hmm, moj teddy jest jedyny i narazie bedzie (do d arma to samo sie tyczy ) i nie powiem zebys byl taki kozak, hacka dostac hmm,,, trudna sprawa moze aimbot? czy co innego? ;(( dont worry dont cry take grass and fly rotfl

Nexagon 20-01-2006 13:36

Nigdy nie uzywalem Aim Bota ani nie mialem go nawet na kompie. A hack nie byl przez key logera czy jakos nie znasz koelsia ktory hakuje, wlamuje sie do kompa przez ip bo gdy uzywasz gg jest jakas dziura w systemie czy cos i tak sie wlamuje. Wiec jesli nie wiesz to nie gadaj. A na TS nie boj sie padniesz szybko ;>.
Btw. Nie interesuj sie moim hackem bo to raczej moj problem, i tak juz odzyskalem wszystko a za jakies 2 tygodnie bede mial 2 razy wiecej niz mialem...

Wiesz czemu jestes cwaniak na tym swoim smiesznym servie ? Bo nikt normalny nie gra na takim dziadostwie jak Guardia lol, tam graja takie osoby ktore nie radza sobie na normalnym servie ;< sam kilku poslalem na taki serv ;] nie tacy jak ty obrywali...

NeXa~

Buwaak 20-01-2006 15:56

Co to jest TS? :confused:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02.