![]() |
Co tu dużo mówić: GUD DŻOB! ;)
|
super!!!!! nieznalazlem lepszego!!! cool!!! mam teraz druidem 18 lvl i 17 magiczny (cienki:/) i wogóle bedzie lepiej! jestes evól grejt sporzo mastah nad mastahy!:cup:
|
fajnie napisany poradnik
chyba jests pisazem 8o |
Jesem druidem.:] Ale mi grafika sie powienkrza z 800x600 jest 3 raz wiekrza.;(
|
Wg. mnie
Ja wolę zaczekać na 9 lvl i exure, i troche pocwiczyc mlvl, żeby chociaż ich'ów troche użyć, wtedy sa mniejsze szanse, ze bedzie dead :p :p :p :p [CHAR]naaaa
Tajniaczysko |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratuluje !!!
;) Bravo dla autora. Jeden z lepszych poradników, które czytałem. Na temat razem z dobrą opowieścią i chwilami zgrozy:p chciałbym aby powstawało więcej takich poradników na temat innych Profesji. :D
|
"... Pamietaj, iz przyzwany przez Ciebie potwor nie bedzie mogl chodzic poziom wyzej ani nizej..."
Yyy no wiesz jak go ropniesz to pojdzie wyzej, z funkcja nizej ejst tak jak napisales. |
poradniczek is the best bardzo dobrze zrobiony
|
Goood Very GOood
Poradnik super !! Respect ! Duzo z niego korzystam Normalnie Dobra robotka ziomuś :P :P
|
co do autora to mam pewne pytanie czy dla druidow na 8 lvl nie jets lepiej isc do carlin (miasta newbie) ??
|
@up na pvp miasto newbie to niejest (raczej miasto śmierci dla newbie) może autor grał na pvp? Zresztą carlin mnie aotumatycznie odrąca.
|
Cytuj:
|
@ pare razy up
Jak slysze carlin to mi staja wszystkie glosy na glowie. Jak mam tam isc cos sprzedac to na 90% sprobuja mnie wykiwac. Oczywiscie w kazdym miescie da sie expic dla low lv, ale przeciez logiczne jest, ze ja nie bede opisywal wszystkich tych zakamarkow. |
Poradnik spox!! Tera kazdy mi uwiezy ze druid jest najlepszy!!
Bo jest najlepszy!! Mam juz 50 lvl druidem i podoba mi sie!! :D |
heal friend
albo tibia.pl sie myli, albo ty. heal friend jest na pacca... co nie?
|
poradnik the best nigdy nieczytałem lepszego a czytałem tego dużo:p :D;) 8o 8o8o8o
|
Druid...
poradnik the best nigdy nieczytałem lepszego a czytałem tego dużo a tak propo co byscie mi polecali zrobic jaka profesje???
|
Bardzo ladny i przemyslany poradnik.
Napewno sie przyda wielu osoba, poprostu dobra i solidna robota, nic dodac, nic ujac. Pzdr, Instanty. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |