![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
wzrost skillow o 10 wymaga 2-3 razy dluzszego treningu a roznica jest niewielka/ niezauwazalna. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie. Chodzi o to, żeby zarz(ż?)ynać się robiąc skille 80/80 na 30 lvlu.
Człowieku, czy ty sądzisz, że z 80/80 na 30 lvlu na dragach będziesz expił? Nawet guardy będą kiepskim pomysłem. Have fun. |
Zależy od podejścia.
Ja na 30 lvl mam 80/80, większość expa weszła podczas skilowania na dwarfach(no-pvp) No i napewno mam lepszy exp, bo se moge biegać po scarabach, nie tylko po larvach... No i hunty z kumplami, to jest to! Bieganie samemu po larvach, bez kumpli - lol Najlepiej iść gdzieś w teamie. Moje zdanie: Zrobić postać, nabić najlepiej 80/80 i kupić pacc I pacc sie nie marnuje na skilowanie. |
No nawet na skilach 90/90 na 30 lvl expic na dragach to troche kiepski pomys. Ja na 82 lvl i skilach 87/85 nie expilem na dragach bo to byla najzwyczajniejszy waste. Jak mialem jakies bonusowe uh to czasami sobie skoczylem, ale nie tak zeby expic na dluzsza mete.
Odpowiedz na pytanie zadane w temacie jest proste. Lubisz trenic to trenuj, lubisz expic to wbijaj lvl'e. Kazdy gra jak chce i nie ma sensu jezdzic po kims za to ze ma slabe skile, albo (czego nie rozumie) ze ma za wysokie. |
Lepiej wg mnie wyskillować sobie odpowiednie skille załóżmy na 8 lvluskillowac do60/60 na 20do65/65 itp bo i tak jak na max bedziesz skillować to jakiś pk cie ubije z20lvl wiekszym itp. i czas tracisz a im wyższy lvl tym ciężej ubić ;)
|
Cytuj:
Z tym się zgodzę, lepiej najpierw potrenić do 80+ i kupic pacc. Mam do ciebie takie pytanie: Bot za ciebie treni czy sharujesz? 2006-10-15 22h 0m 30 2006-08-26 21h 45m 19 |
Cytuj:
|
Czary mary kur..cze.
Zabrakło internetu, gs na 60/60 by mnie hitał po 200, a tak po 160 max. Wskarzcie mi bota bijącego skile. Może kody wpisałem.. ;s |
Cytuj:
skille 65/65 na 30+ levelu spokojnie wystarczaja do bardzo szybkiego expienia ( zdecydowanie szybciej niz na scarabach ) jesli tylko zamiast bota uzywa sie mozgu i poszuka odpowiedniej miejscowki. |
@up
Na scarabach wyciagnie sie bez problemu 30k/h a jak sie sprezy ktos to i po 35/h. Podaj mi miejscowke z lepszym expem i zarobkiem. @down No z kolegami zawsze latwiej, nie zawsze oplacalnie ale latwiej i lepsza zabawa. Tibia to gra MMO ale niestety wielu graczy o tym zapomina... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakos mi sie nie chce wierzyc ze na elfach wpada po 40k/h przy skilach 60, ale ok. A co z zarobkiem. Bo na scarabach wpada ladnie kasy i jak dla mnie sa wygodniejsze do expa bo nie trzeba sie lootem za bardzo przejmowac bo tylko kasa sie z nich sypie, no i kosztownosci.
|
mam skille 65/65 i jakos wyciągam 30k/h na elfach bez waste
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |