![]() |
Lepiej trenować na balans czy defensive?
|
Cytuj:
jednak zawsze trzeba dobrac bron do skilów.. |
Z jakimi skillami iść na minosy na rooku???
|
Zastanawiam się dlaczego w tym temacie nikt nie mówi o pohu, przecież cyce na pohu to jest po prostu za***isty exp dla knighta na lvlu 30+ ze skilami 65+ w miare dobrym eq. Jedyną jego wadą jest to że bardzo trudno jest tam być samemu, ale jak już się uda to można tam wyciągnąć nawet ponad 35k/h na samych cycach. Jak ma sie odpowiednio wyższy lvl to można jeszcze zachaczać o dragi i orki na pohu i przez to jeszcze więcej expa ciągnać.
|
No i to sie nazywa poradnik :) Królewski poradnik
Tylko szkoda ze bez obrazkow by było do wyglądu :p ale jest all spoko pzdro |
lolol poradnik z dupy
ja na 23 leje DL z palcem w dupie
|
Na jakim OTsie ?
|
Fajny poradnik mnie osobiście sie przydał thx za napisanie tego. dla mnie ocena 9,5/10 za literówki. :D:D:D:cup:
|
hmm, ja skilluje na dwarfach i rotach w kazo mam skile 50/50 jestem w axach
mam walczyc hand axem czy scyklem?? prosze o szybką odpowiedź :) |
Na twoim miejscu treniłbym sickle ponieważ roty/dwarfy będą wolniej padać a hity na full defie raz na 1 min będziesz robił na pewno :)
|
Mam 8lvl:baby: na czym mam expic i zdobywać skille??:evul:
|
Potreń skila do 40/40 (najpierw na trolach, a później rotach). Do expienia polecam orki pod Thais (jeżeli znasz teren, bo można się tam naciąć np. na zerka), a jeżeli masz pacc to roty na Edron albo Darashii.
|
Thx a żebym mógł sobie z tarantulą zawalczyc to jakie musze miec skille??;)
|
Ja jak spotkałem tarantule to miałem już skille po 70 więc nie wiem dokładnie od jakich można, ale myślę, że 60/60 (+ BS lub GS) to już w miarę spokojnie można się za nie zabierać
|
Nom też tak myśle.Mam serpent sworda i niewiem gdzie zdobywać expa i skille.Tak żeby skille szły i exp wzrastał.Wszystko teraz wolno idzie.Szybko mi EXP wzrasta a skille wolniutko.Na co bym mógł pójść??:confused: Mam skille 43/40:axeman:
|
http://86.63.110.245:100/Tibia/
|
Odpowiedz
Według mnie very good poradnik
|
Powiedz mi na jakie potworki mi sie opyla łazić
Mam knighta 17 lvl, skille-uwaga- 46/42 eq- plate set, fire sword, butki i szalik, do 20 lvl zamierzam poexpic a pozniej potrenowac wiec powiedz jak szybko mam zdobyc exp z tym dziadostwem i skillami??
|
@up
Na czymś czego jest dużo i nie jest zbytnio wymagające. Ja polecałbym: Orki pod Thais, Rotwormy niedaleko Venore, albo zwykłe Dwarfy. Jeżeli masz PACC to Larvy niedaleko Ankrahmun lub Roty na Darashii. |
knight: 17lev, 2mlv, skille 44/39
czy te skille mozna zaliczyc do "zadawalacjacyh"?? co oznacza skrot UH i gdzie mozna to zdobyc??:] jak trenowac mlv?? Ciagle rzucajac czary?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |