![]() |
Ja jestem bardzo ciekawy jak dojść do Goblin Cave ewentualnie do Troll Cave w południowo zachodniej częsci Edron bo ni cholery nie moge tam dojść, trzeba cos rozkopać czy coś ?
|
Czy istnieje inny spawn necro poza tym necro w necro helll obok vampo helll?
Pytam sie poniewaz chce isc bloczyc nekro ale dojscie do nekro hell jest strzezone przezhordy potworow.A ja nie chce wydawac kasy na stealth ring, |
@up
Crypty? Tlko wtedy uważaj na lich'e, banshee i vampy( nie mowie o stakerach, duchac bonebeatasch). |
Mumie!!!
jak dojść do MUMII kolo venore... wiem że to gdzieś niedaleko BEHO ale nie moge ich znalezc... szukam juz 2h....
pomóżcie........ |
troche za dlugie ale zawsze coś
przyda sie tym co pierwszy raz są na manie :baby:
:flaga_pl: świat:azura i :confused: mię:kine nobi :cup: lvl:6 (rosnie) :cup: mlvl:0 (bedzie rósł :) ) :kat: skills:16/17(rosną) :mag: profesja:druid (bedzie :] ) :flaga_pl: świat:azura :confused: imię:matriksik :cup: lvl:11 :cup: mlvl:4 (chyba :D ) :kat: skills:dystans 37 (tylko to wiedzialem :) ) :mag: profesja:paladyn |
@up
@OFF-TOPIC
Sorry, ale co to kogo panie (pani?) Kine No(o)bi obchodzi?! Arght! |
Stalker
Moze i to bylo gdzies na wczesnijszych stronach ale nie chcialo mi sie szukac. A wiec gdzie mozna spotkac pojedynczego stalkera tylko w takim miare bezpieczynym miejscu ! :p
Musze sprawdzic czy umiem go pokonac bez straty zycia.(no albo lekko tako). :) |
mozeczei wprowadzic korekty do 1 posta ?? bo necro jest w kryptah so tez tam bonecesty lichy vampy i napisac gdzie sa te nowe skukcy czy jak to sie zwie
|
Cytuj:
jesli dasz rade ds to na ghost landzie jest jaskinia z ds a nizej stalker |
WoW!!! Niezle!!! GTZ!!! ja bym napisał z połowe tego ;D i juz by mi się nioe chciało! Jak anjwiencej takich panów/pań!!!
|
...
Gdzie znajde duzo elfow ? Najlepiej "zwykle", czyli bez scoutow itp.
|
Hmmm czemu demon jest na zielono nie występuje w areach dla facc?
|
WitKa na DS
Siema Siema Siema gdzie moge sobie znalesc demon skeletona na powierzchni bo sa proste tylko ze na powierzchni je chcem dopasc:P a wtedy zrobie sieczke:) powiedzcie i pomoscie biednemu palowi ktory jest zadny DS!!!!!!!!! BuHEheHEHeHE
|
@up
Na powierzchni raczej nie chodzą. Radzę się zapoznać z budową Hellgate i tak biegać. Masz cholernie dużo przestrzeni do uciekania na tzw. arenie. Tylko nie zapomnij wziąć 6 parceli i nie wejdź przypadkiem do hell :evul:
|
re: UP and UP,UP
2 ds-y biegają po cmentarzu na południu PoH, obok temple niby także ale tam może być lurnięty ds, albo zerk czy lider... |
Mam pytanie: czy ghost wystepuje gdzieś na terenach dla FACC?
|
WAZNE PYTANIE :D
czy resp smoka obok kazz jest pojedynczy ?? , w tej jaskini , pytam bo chce tam expic magiem na zasadzie chodzenia gora/dol po shodach , lub z blokerem |
Cytuj:
A co do expienia-już lepiej z blokerem |
dragon
Jestem palladynem, i chcialem isc na draga, ale kolo venore nie wiedzialem jak dojsc do nich, jest jakies podziemne wejscie czy cos??Gdzie mozna by jeszcze na powierzchni spotkac dragona ??
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |