Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie znajdę danego potwora? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=600)

Odnowiciel 30-01-2005 21:00

Ja jestem bardzo ciekawy jak dojść do Goblin Cave ewentualnie do Troll Cave w południowo zachodniej częsci Edron bo ni cholery nie moge tam dojść, trzeba cos rozkopać czy coś ?

iglarf 01-02-2005 19:49

Czy istnieje inny spawn necro poza tym necro w necro helll obok vampo helll?
Pytam sie poniewaz chce isc bloczyc nekro ale dojscie do nekro hell jest strzezone przezhordy potworow.A ja nie chce wydawac kasy na stealth ring,

By$iu 01-02-2005 20:14

@up

Crypty?

Tlko wtedy uważaj na lich'e, banshee i vampy( nie mowie o stakerach, duchac bonebeatasch).

Xanatos 03-02-2005 12:11

Mumie!!!

jak dojść do MUMII kolo venore... wiem że to gdzieś niedaleko BEHO ale nie moge ich znalezc... szukam juz 2h....
pomóżcie........

Kine Nobi 11-02-2005 18:35

troche za dlugie ale zawsze coś

przyda sie tym co pierwszy raz są na manie :baby:
:flaga_pl: świat:azura
i :confused: mię:kine nobi
:cup: lvl:6 (rosnie)
:cup: mlvl:0 (bedzie rósł :) )
:kat: skills:16/17(rosną)
:mag: profesja:druid (bedzie :] )

:flaga_pl: świat:azura
:confused: imię:matriksik
:cup: lvl:11
:cup: mlvl:4 (chyba :D )
:kat: skills:dystans 37 (tylko to wiedzialem :) )
:mag: profesja:paladyn

S.P.M 11-02-2005 19:15

@up

@OFF-TOPIC
Sorry, ale co to kogo panie (pani?) Kine No(o)bi obchodzi?! Arght!

Bunik 12-02-2005 18:38

Stalker

Moze i to bylo gdzies na wczesnijszych stronach ale nie chcialo mi sie szukac. A wiec gdzie mozna spotkac pojedynczego stalkera tylko w takim miare bezpieczynym miejscu ! :p

Musze sprawdzic czy umiem go pokonac bez straty zycia.(no albo lekko tako). :)

Witifi 14-02-2005 09:41

mozeczei wprowadzic korekty do 1 posta ?? bo necro jest w kryptah so tez tam bonecesty lichy vampy i napisac gdzie sa te nowe skukcy czy jak to sie zwie

Mumakil 14-02-2005 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bunik
Moze i to bylo gdzies na wczesnijszych stronach ale nie chcialo mi sie szukac. A wiec gdzie mozna spotkac pojedynczego stalkera tylko w takim miare bezpieczynym miejscu ! :p

Musze sprawdzic czy umiem go pokonac bez straty zycia.(no albo lekko tako). :)

to zalezy :
jesli dasz rade ds to na ghost landzie jest jaskinia z
ds a nizej stalker

Moxufer 14-02-2005 16:32

WoW!!! Niezle!!! GTZ!!! ja bym napisał z połowe tego ;D i juz by mi się nioe chciało! Jak anjwiencej takich panów/pań!!!

Sata'ak 14-02-2005 18:48

...

Gdzie znajde duzo elfow ? Najlepiej "zwykle", czyli bez scoutow itp.

Silver86 16-02-2005 15:59

Hmmm czemu demon jest na zielono nie występuje w areach dla facc?

Siewca Fazy 16-02-2005 19:26

WitKa na DS

Siema Siema Siema gdzie moge sobie znalesc demon skeletona na powierzchni bo sa proste tylko ze na powierzchni je chcem dopasc:P a wtedy zrobie sieczke:) powiedzcie i pomoscie biednemu palowi ktory jest zadny DS!!!!!!!!! BuHEheHEHeHE

S.P.M 16-02-2005 19:34

@up

Na powierzchni raczej nie chodzą. Radzę się zapoznać z budową Hellgate i tak biegać. Masz cholernie dużo przestrzeni do uciekania na tzw. arenie. Tylko nie zapomnij wziąć 6 parceli i nie wejdź przypadkiem do hell :evul:

Berials 16-02-2005 19:41

re: UP and UP,UP
2 ds-y biegają po cmentarzu na południu PoH, obok temple niby także ale tam może być lurnięty ds, albo zerk czy lider...

drizztpl 17-02-2005 17:01

Mam pytanie: czy ghost wystepuje gdzieś na terenach dla FACC?

Mumakil 18-02-2005 19:00

WAZNE PYTANIE :D

czy resp smoka obok kazz jest pojedynczy ?? , w tej jaskini , pytam bo chce tam expic magiem na zasadzie chodzenia gora/dol po shodach , lub z blokerem

Dwimenor 18-02-2005 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mumakil
WAZNE PYTANIE :D

czy resp smoka obok kazz jest pojedynczy ?? , w tej jaskini , pytam bo chce tam expic magiem na zasadzie chodzenia gora/dol po shodach , lub z blokerem

Tak-pojedyńczy, ale bardzo dłuuugi(jeden dzień tibijski, czy jakoś tak, przy max ludzi na serverze.)
A co do expienia-już lepiej z blokerem

Foma 19-02-2005 13:47

dragon

Jestem palladynem, i chcialem isc na draga, ale kolo venore nie wiedzialem jak dojsc do nich, jest jakies podziemne wejscie czy cos??Gdzie mozna by jeszcze na powierzchni spotkac dragona ??

Dark Lord Gorgoroth 20-02-2005 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foma
Jestem palladynem, i chcialem isc na draga

Jeśli chcesz draga na powierzchni to nie wiem gdzie go znajdziesz (poszukaj na mapie respu) zato w podziemiach elf fortress siedzi taka duża zielona jaszczurka, którą zresztą dziś z kumplem odwiedziłem :) troche tam ciasno ale z dobrym blokerem da się go zabić.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14.