Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Podejrzane, dziwne rzeczy lub miejsca na Rooku byc moze zwiazane z Questami (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60175)

Jarassimus 11-08-2006 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez danielski2
Ludzie !! Jest osoba ktora zostala pochowanan a żyje !!
KTos o tym pisal ze jest strefie dla pacc grób na ktory pisze cos w rodzaju "tu jest pochowany żartownis <imię>" TO ejst błazen Tibianusa

Co powiecie ??

NPC Bozo - błazen królewski u Tibianusa (the royal jester) w Thais. Szerzej rozpisywałem się na jego temat tutaj (w tym wątku zresztą).

Czy ktoś próbował z nim porozmawiać, aby dowiedzieć się czegoś więcej niż śmiesznych dowcipów na temat profesji, potworków i innych? ;-)

Pozdrawiam.

Hamond 15-08-2006 21:50

Dallheim-gdy z nim rozmawiamy i powiemy słowo weapon usłyszymy ,,With my spikesword I slice even a cyclops in pieces" co znaczy że kolo miał/ma ss'a,druga nazwa ss'a to sword of fury(miecz szaleństwa,furii) a po rozmowie z hyacyntem(czy jakoś tak) usłyszałem ...Dallheim to człowiek miecza...
Taa człowiek miecza lecz w jakim sęsie ???Dallheim jest szalony??,,Uległ "mieczowi którego nikt na wyspie początkujących nigdy nieposiadał ???Cyklopy.. z kąd one na roku???Może Dallheim popłynął z(amber na maina popłynęła tratwą) amber na main i tam jej towarzyszył?????(podczas rozmowy z amber dowiaduje się że walczyła ze smokami orkami minosami i cyklopami)Może amber uciekła na maina sprowadzając wojownika Dallheima aby ocalił miasto przed cyklopami......
To ma sens :evul:
HYMm ciekawe

Miszi 17-08-2006 19:12

Ja rozmawialem troche z cipfriendem (czy jakos tak) na temat SSa ale nic ciekawego sie nie dowiedzialem. Wspominal cos o lepszym eq i ze kazdy traveler ma wendke line lopate i pick ze soba itp....

A tak wogule to jak zrobic ten obrazek po lewej ??

Poborca_Podatkowy 18-08-2006 16:19

To wszystko było już na forum 1000000 razy.

Jejka 18-08-2006 16:34

Jak wejsc?

Kto wie jak wejsc do tego pokoju nad Tomem? Czy to jest mozliwe??

Hakuoh 19-08-2006 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jejka (Post 942594)
Kto wie jak wejsc do tego pokoju nad Tomem? Czy to jest mozliwe??

Kto wie jak zagłodzić Trolla na śmierć? Czy to jest możliwe??

murarz17 19-08-2006 14:10

Nie WIem

gdzie jest training room??? jestem troche poczatkujacy:baby: :p

Jordan rookguardion 19-08-2006 14:29

Na tym forum ciągle ludzie piszą to samo.

Vamaxan 22-08-2006 08:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jordan rookguardion (Post 943863)
Na tym forum ciągle ludzie piszą to samo.

Zgadzam sie z tym.Cały czas zadawane są takie same pytania "Jak Dostac sie do Mino Maga?"Albo "Jak dostać sie na wyspe z spike swordem" Jak kogos nurtują te pytania to niech sam spróbuje je rozwiązać...i jak bedziecie wiedzieli cos nowego to napiszcie...

Damian_ 22-08-2006 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez murarz17 (Post 943840)
gdzie jest training room??? jestem troche poczatkujacy:baby: :p

Wy trolle nie macie Ciekawszych zajeć?

za karmienie trolla dostane juz bana ale mam dobre serce

Training room jest w akademi

Cashtan 22-08-2006 11:31

http://img243.imageshack.us/my.php?i...ookadonxo7.jpg
^ a to O.o?
Sorki ze nie wkleilem screena ale mi nie dzialaja przyciski :)
Przeciez to jest na rooku (obok spike sworda) --> www.tibia.com i on nie ma profesji O.o

darekmaciaszek 22-08-2006 16:11

spike sworda

mnie takze zainteresowal ten spike sword . moze wiecie cos o nim wiecej to napiszcie... plizka :P

Kraon 22-08-2006 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cashtan (Post 948097)
http://img243.imageshack.us/my.php?i...ookadonxo7.jpg
^ a to O.o?
Sorki ze nie wkleilem screena ale mi nie dzialaja przyciski :)
Przeciez to jest na rooku (obok spike sworda) --> www.tibia.com i on nie ma profesji O.o

A to jest fake,
albo ja mam cos zwalone, jak dla mnie ten nick jest za jasny
A pozatym tych addonow nie mozna zdobyc na rooku...
A jak sie zrookuje addony zostają ? ^^
Bo mi sie widzi ze ktos z pacciem zrobil questyy na addony zrookowal sie /zrookowali go a ten facet tylko nick i wypowiedz dokleił.

L. W. 23-08-2006 15:33

na tibia.pl kliknijcie w dziale z mapami na Rookgard, i przeczytajcie historyjkę, więc może odpowiedź jest u Tibianusa III? A co do wysepki i dźwigni to może jak się przesunie dzwignie, to może przy wysepce będzie jakiś most czy cos, albo otworzą się drzwi do MM, a klucz do drzwi z dźwignią, to może Key 3934 lub 3001? Albo może Tom, może da odpowiedź jak otworzyć drzwi lub dostać się do SS'a?

tomektrz 25-08-2006 17:12

A może przestaniesz pisać takie pierdoły na forum?

Hajzer15 28-08-2006 00:18

Jedna dziwna dzwignia jest nad sklepem toma w pokoiku pod wiaderkiem

Uther92 28-08-2006 07:30

Sorki za krótki (moze dla niektórych spamerski ) post ale musze to powiedzieć...
Ile razy temat wiaderka był poruszany ?!I czy czytałeś cały teamt zanim odpowieziałęś (jak nakazuje regulamin ) i mugłbyś przynajmniej sprawdzić używając opcji "szukaj" czy ktoś już o tym nienapisał.

Hakuoh 28-08-2006 07:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uther92 (Post 958869)
Sorki za krótki (moze dla niektórych spamerski ) post ale musze to powiedzieć...
Ile razy temat wiaderka był poruszany ?!I czy czytałeś cały teamt zanim odpowieziałęś (jak nakazuje regulamin ) i mugłbyś przynajmniej sprawdzić używając opcji "szukaj" czy ktoś już o tym nienapisał.

Ja nie chce już być Polakiem...

druidek12 28-08-2006 17:34

Ludzie! Zrobiłem se queścika na Book <QS chyba wszyscy wiedza o ktory book chodzi> i tam piszą nowi NPC! Wkleje całą książkę:
Hardek *
Bozo *
Sam ****
Oswald
Partos ***
Quentin *
Tark ***
Harsky ***
Stutch *
Ferumbras *
Frodo **
Noodles ****

Poborca_Podatkowy 29-08-2006 08:56

Gdzie masz tych nowych NPCów?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22.