Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Zwolnienie moderatorów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60644)

Gufat III 08-01-2006 16:55

Wycofuję swojego ostatniego posta, zresztą zaraz odpowiednio go zedytuje;

Swoje dwa głosy oddaję na:

1. Raul - przede wszystkim nie wyobrażam sobie że ktoś siedzi na ławie oskarżonych i jeszcze pyskuje do świadków. Nie wyobrażam sobie że moderator kłóci się z użytkownikami, a doskonale to widać choćby w tym temacie. Chłopak przesadza, doskonały przykład na to, że modów powinno się jednak wybierać spośród osób dorosłych.

2. Besn - nie widzę go tu w ogóle, wygląda na to że nie pojawia się na forum zbyt często.

Wybór Gangrelka666 i $cora to jednak nie to. Mimo że czasem trochę przesadzają, to tn temat kategorycznie zmienił moich faworytów do usunięcia z posady moda. Dalej podtrzymuję zaś to co napisałem w pierwszym poście na piątej stronie - ta decyzja nie powinna ujżeć światła dziennego, powinno to być załatwione między adminami. I Dr. Omader też powinien być wzięty pod uwagę, ale jak on by siebie sam biedny sądził? ;-)

Thx za uwagę.

Oxygane 08-01-2006 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Matkow dostal bana za falszowanie wynikow i zakladanie lewych kont do glosowania. 13 glosow jakie oddal na Raula byly z jego lewych kont zalozonych dzisiaj, wiec zabieram te glosy Raulowi.

@Oxy:
Zobaczymy... Zobaczymy... Uwazaj jak bedziesz przez ulice przechodzil, taka sliska nawierzchnia... Droga hamowania sie wydluza...

http://tinypic.com/juy435.jpg

Aktualnie tyle mam Ci do powiedzenia.

Byłbyś moze jeszcze tak mily i udowodonil to co mowisz o Matkowie? Poprosze o tabele z IP tych uzytkownikow i ich nickami. Nie masz? Oh, kto by sie spodziewal

Bambuko 08-01-2006 17:02

Ale pamiętajcie, że:

Cytuj:

Dromader (22-07-2005 19:39)
znalazlem jakiegos mojego starego posta jak tych zdjec szukalem
Dromader (22-07-2005 19:40)
z 13 lipca zeszlego roku
To forum zamienia sie w przedszkole i mam tego dosc. Ostatni raz bede teraz probowal to zwalczyc,
ostatnio jak chcialem to zrobic to mnie Dobo zatrzymal ale teraz mam to gdzies... posypia sie bany i
upomnienia i nie mile teksty specjalnie dla takich imbecylow. Z gerego to dziadostwo do nas wykopali,
to trza to wykopac gdzie indziej :rolleyes:
to fragment
:P
Dromader (22-07-2005 19:41)
I mam do was prosbe osobista... Przylozmy sie wszyscy do tego co robimy, bo jak tak dalej pojdzie to
strona padnie w cholere. Zanim skasujecie/zamkniecie temat przeczytajcie go czy naprawde sie nie
wywiazala ciekawa dyskusja mimo iz temat juz byl. Przymknijcie troche oko na filmy z questami(no nie mowi o
tym zeby to calkiem olac, ale zeby tez nie przesadzac). Ogolnie postarajmy sie wszyscy robic to co mamy robic
bardzo dobrze. Nie mowie ze ja robie wszystko pieknie i dobrze bo sam zaniedbalem ta prace i teraz sa skutki.
Dromader (22-07-2005 19:42)
Jaki ja wojowniczy bylem :P

Jak możecie wywnioskować z powyższego fragmentu, Dromader jest naprawdę bardzo dobrym administratorem/moderatorem. Zawsze starał się wzorowo wywiązywać ze swoich obowiązków, nawet gdy inni (Dobo) byli przeciw. Już 13-stego lipca zeszłego roku rozpoczął na forum dyskusje na temat idiotyzmu szalejącemu na nim i był prekursorem do walki z kretynami. Mimo, ze nie znalazł zbytniego poparcia wśród swoich partnerów, nie przeszkodziło mu to. Wytrwale kontynuował swoje dzieło zniszczenia noobów i idiotów wszelkiej maści, co otworzyło mu drogę do pozycji administratora serwisu. Dzięki swojej zawziętości, zyskał posadę, o której marzy każdy user, Dromader powinien być moralnym wzorcem dla naszego forumowego społeczeństwa. Uczciwy, prawdomówny człowiek z zasadami to właśnie On. Gdyby nie jego ciężka praca, Tibia.pl została by pewnie już pożarta przez konkurencje czyhająca na najmniejszy błąd administratorów. Mam nadzieje, ze ten krótki log z gg zmieni Waszą opinie na temat Dromadera - człowieka, który wypracował sukces Tibia.pl
Napisane przez, ajakże, Oxygane.

Keniah 08-01-2006 17:04

Nie rozumiem za co moje konto -=DaNieL=- Zostało zbanowane za to, że powiedziałem że modki się obijają? że nie spełniają swojej powinności? Raul daje sie ponieść dziecinnym emocjom niewiem dlaczego jest jeszcze modkiem

Oxygane 08-01-2006 17:08

@Sup.

Widac poglady droma sie nieco zmienily, ten tekst jest sprzed ponad roku, ale who fuckin cares? To *******one forum i tak juz umiera

MayGyver 08-01-2006 17:10

Widze ze juz nie liczy sie to ile dobrego zrobilismy dla tego forum.
Bo ktos cos zrobil to juz ma wyleciec? Kilka "kontrowersyjnych decyzji nie powinno decydowac o funkcji moderatora. Juz nie ma znaczenia ze na forum jest jakotaki poziom, ze nie ma fali spamu, keyloggerow.

Teraz liczy sie tylko czy odpowiednio glaskasz tyl administratora.

Jesli zostane wybrany do wywalenia to trudno. Milo bylo z wami wspolpracowac.

Rybzor 08-01-2006 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver
Bo ktos cos zrobil to juz ma wyleciec? Kilka "kontrowersyjnych decyzji nie powinno decydowac o funkcji moderatora. Juz nie ma znaczenia ze na forum jest jakotaki poziom, ze nie ma fali spamu, keyloggerow.

Twoja pozycja chyba nie jest zagrozona ;)

Gallar 08-01-2006 17:14

Wypowiadałem się już ale.. hmm.. nie wiem dokładnie za co user "-=DanieL=-" dostał bana na swoje obydwa konta. Nie, nie znam go i nie mam zamiaru go bronić.
Ale chłopak wyraził swoje zdanie.. tylko..
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
"Moderatorzy się obijają" <-- (c) -=DaNieL=-

Fakt, moze nie musiał tak dosłownie ; P
Ale zeby Raul mu za to bana musiał dawać ?

Hmm.. teraz to mi się zdaje że mój głos oddany na Madridiste był jak najbardziej słuszny...

@down: respect dla całego Mod Team'u. Wogóle szacunek, bo faktycznie robicie za free. Wdzięczność jest jaka jest.. taki jest ten świat i tego, niestety, nie zmienimy.

MayGyver 08-01-2006 17:14

nie chodzi o moja osobe tylko o sam fakt wywalania kogos
kazdy z naszego grona w taki czy inny sposob przyczynil sie do rozwoju tstrony jak i forum a tu taka wdziecznosc

Ville 08-01-2006 17:14

Cytuj:

(A przynajmniej) Ja dziekuje za to ze chciales.

Keniah 08-01-2006 17:17

Cytuj:

Ściągnełem z działu filmy , film w pliku rec. powyzej 2MB i zobacz teraz na www.tibia.com char o nicku Terror'Green i całe konto ;] wszystkie postacie został zdeletowane moje eq przepadło i all co miałem. A konta niemoge już odszyskać bo hacker ma nawet moją poczte... a teraz mnie Raul zbanował na moim kącie -=DaNieL=- za nic i jak tu się na was nie wkurzać?

Oxygane 08-01-2006 17:18

Takie zycia, nic nie poradzicie, wywala dobrych modow za nic, jedynie po to, by im udowonic, ze nie nalezy sie z nim klocic. Jesli macie dosc takiej postawy dromadera dajcie sobie w imie prostestu tego gifa do podpisu http://tinypic.com/juy435.jpg

Maethi 08-01-2006 17:22

@Drom
1. Dodaj siebie do ankiety(w końcu admin jest modem z większą władzą)
2. Zakończ tą farsę
3. Powiedz prawdę

@Topic
Wielu z was zachowuje się idiotycznie i dziecinne. Oskarżacie modów, wycofujecie oskarżenia. Nie macie podstaw do oskarżeń.

@May
Teraz jest tak: Ssiesz, masz władze. Gryziesz - odpadasz.

@Oxyś
Daj sobie spokój z tym podpisem.

@Matkow - czy jak mu tam
Wyraź swoją skargę bardziej konstruktywnie.

I jak kiedyś powiedziałem na IRC-u. Osoby , które mają wladze to nupy. I teraz widać, że w wiekszości przypadków miałem rację.

Dr. Omader 08-01-2006 17:34

Wystarczajaco sie naczytalem, teraz wielblad bedzie obradowal z łasicą... ekhz.. znaczy z MatKusem, ktorego modka wywalic :)

To wszystko zarty :D
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=60762

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18.