![]() |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
Chce powiedziec, ze TBI nie ma auto expa wiec o co Wam chodzi :D
TBI najczesciej ludziom sie przydaje do swiata, obliczania expa oraz samego zjadania fooda. |
Hmm ?
Jak już ktoś tam odświeżył temat to dożuce swoje zdanko 8o do tych wszystkich którzy popierają boty lub lubią boty lub mają boty lub używają botów. Rozumiem że dzieci (bynajmniej dziecko jest do 15 roku życia) grają i używają botów(nie pytaj dlaczego). Ale zwracam się do młodzieży i starszych ludzi :D tylko jedno pytanko:
Zastanawiałeś/aś się nad tym czy to ma jakiś większy sens ? Prosił bym aby każdy sobie po cichutku odpowiedział :) i nie komentował tego co napisałem. |
Tak ma, ja też sie przyznaje do używania TBI, np. światło, podnoszenie spear, łowienie, jedzenie, uzupełniane amunicji, vita/uh poniżej ileśtam hp jak np. stoje pod dp i odchodze na chwile ; - ) Wiem wiem jest to zakazane ale jeśli mogę bez problemu choć trochę ułatwić sobie grę to to robie. Cave bota nie mam <mam palla> więc raczej odpada i tu się zgodzę z wiekszością - cavebotterów trzeba tępić !
|
tibja blak ajc roks mens
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zacznijmy od tego że cipy wprowadzily soul pointy bo ludzi zostawiali chary na macro na noc. I w tej chwili mielismy przyrost programów do auto expienia i robienia run w tym czasie postac expila w zaprogramowanym miejscu i robila runy przez calol noc. Przez dodanie soul pointow i dodanie mozliwosci kupienia run w sklepie za astronomiczna cene runą cały rynek w tibi. Kiedyś stales se przed depo i robiles runy nawet bez bota to bylo latwe ale teraz ci co nieuzywaja bota zostali ukarani soul pointami wiec skoro i tak są karani za cos czego nierobia czemu by tego nierobbic. I tak coraz wiecej osob uzywa botow i to jest wina szczegulnie cipow. No bo po huja trzeba miec pochodnie przeciez to tylko utrudnia niepotrzebnie gre, wiec kazdy woli sobie sciognonc te tbi gg i miec swiety spokoj. Teraz sprawa tego protestu anty tbi Przestancie bo i tak do nieczego niedojdziecie ci co uzywaja mają gdzies takie zeczy a jak sie do nich gada ze to nielegalne to maja was w dupie. Niepodoba sie ze inni graja nie fair? To tez grajcie nie fair bo oni nieprzestana. Jest takie przyslowie jesli niemozesz kogos pokonac przylocz sie do niego :P :p :p :p
|
Cytuj:
Nie przylaczaj sie. Ci co uzywaja tego typa gó.wna maja wieksze ryzyko, ze zostana haknieci. |
W TBI nie ma zadnego keyloggera omg :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
Zanim napiszesz post spojrz na date ostatniego -,- @EDIT JA ZREPORTOWALEM EHEUHEUHEUEHUEUEHUEh |
Po co uzywac TBi, jak mozna miec blackd, albo NG ?
|
Też prawda, ale NG jest płatne a tbi ma wszystkie/większość najbardziej popularnych funkcji :) Myśle, że najbardziej przydatna to robienie runek, trenowanie mlvl'a, skillowanie na monku(?) oraz łowienie rybek. W NG jest skillowanie, cavebotowanie ogólnie praktycznie wszystko, z resztą tak samo jak w tibia-auto(?). :)
Pozdrawiam |
TBI jest czyste i nie mam zamiaru go zwalczać i nikomu wmawiać że tam są wirusy itp. Jak nie chcesz to nie używaj a jak ktoś używa to tym zajmie się gm czy tam tutor.
|
Cytuj:
|
Tibia Ng to 1 zl na tydzien >.<
ale tego typu syfy są do pupy poniewarz jak widze kogos kto uzywa to tylko wziasc mu zajebac klawiatura :/ srednio 9 na 10 polakow tego programu uzywa porownojac do graczy z innych krajow to te liczby mogą przyprawić o bol glowy >.< |
ja uzywam tibi gg taki program potrebuje go tylko po to aby dawal mi swiatlo w grze (light hack) xD i jeszcze nikt mnie nie haknol a gram jzu w tibie razem z tym programem czyli jakis rok moze wiecej a odrazu zaczynalem z tym programam swoja karjere :D
|
@up
Czyli hacka mozna zalapac tylko: -jak logujemy sie na www.freepacc.prv.pl, -jak sciagamy pliki z niewiadomych zrodel i uruchamiamy je bez przeskanowania. Tbi i inne pliki z tamtejszego downloadu sa czyste. @2up NG i BlackD jest platne. ( chyba ze masz cracka -wiem, ze do ng jest ). @temat Kazdy pisze, ze nikt nie uzywa bota, a polowa z was zna prawie wszystkie funkcje tbi, jest doskonale obeznana w ich nazwach i skad mozna je pobrac...Dzisiaj dostalem priv od osoby, ktora tu pisala (twierdzila, ze boty sa fuj, a tbi ma 300keylogow ) z zapytaniem: ,,skad crack do ng wziales, ej opdpowiedz, plx, bo potrzebuje do cavebota". |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44. |