![]() |
gdzieś na stronce widziałem zdjęcia jak dojść do Demony/Demonii ale chętnie bym obejrzał filmik.
PS. Jak już dojdzie ktos do demoni to sie nieobraże jeżeli pójdzie dalej i pokaże co tam jest. :] płace z góry pucharem :cup: jakby ktos mnie ponformowal gdy zamiesci filmik przez gg |
Amazon Camp
Jesli ktos moglby pokazac droge do amazon camp i jeszcze ogolnie lepsze respy w amazon camp.
|
Cytuj:
do tematu: Jakis filmik z expa na chyba to jest wierza minosow kolo kopalni ( kolo kazz ) najlepiej wszystkie poziomy :) |
Ja bym prosil o filmik z jakiegoś necro hunta ;) :p
Z GÓRY THX |
Ja bym prosil o filmik (na 7.3) z behemoth huntem
|
Vampire Plz
Ja bym bardzo prosił o filmik z hunta na ankrahmun desert (a dokladnie pod desert :D ) czyli ds'y, vamipry, mumie itd. P.S. Już wiele osób o to prosiło a znalazł sie tylko jeden link z tym ale nie działający :(
|
ja bym prosil o jakies filmy w stylu tutoriali,
tematyka: solo sorc/druid+summony kontra ciekawe stwory (dragi i wszystko to co druid/sorc jest w stanie sam ubic :) itp) mozna by nawet zrobic osobny temat o nazwie "Tutoriale" :) |
Grifin shield quest plz
masz moze filmik z questem na grifin shielda ? z gory thx
|
Dajcie filmik gdzie moge chodzic w Hell Gate ( tak zeby sie nie bac deda )
Jestem palkiem mam 18 lvl i skile 54/39 ( nie trenie za czesto :P) bardzo bym dziękowal za taki filmik B) |
Guardy
Zamawiam film z Knightem jak expi na guardach i z dobrym lvl fajnie by bylo jak z 100 lvl+ ale tez dobrze jak bedzie od 60+lvl ale moze byc tez palka jak expi na guardach
|
Pk na najwyższym mlvlu jaki widzieliście ;> ;>
|
Ja bym chcial filmik w roli glownej knight 41 lvl block dragon lord.skile czerstwe moga byc 70/65 ;)
|
Ej no co jest?! zrobił gość temat,jest juz 24 strony tego,a on tylko z 4 razy tu napisał z filmikami.jak tak to dziękuje.nie ma po co tu pisać.
P.S. pisałem ze 2 razy o filmach i nie dali.więc tak jak mówiłem.nikt nie daje filmików tych.a jak daje to tylko na gg czy coś...nienormalne. P.S. 2 temat:Inferna-szybkie przejście maina nazwa filmu:najlepsze miejsce do expienia na rooku na Infernie :D:D |
Anihilator
Szukam filma z WYKONANYM anihilatorem :confused: Szukalem i oczywiscie pare znalazlem ale poginieli X( Wiec prosze o ten film :cup:
|
Mintwallin...
Bardzo prosiłbym o film z huntem w Mintwallin...
|
Obojetne
Chcialbym zobaczys filmik z Questow... najlepiej Beholder quest kolo Thais i Spkie sword. Jakiegos udanego anihilatora. Qest w amazon Camp. Quest z noble armor. I wszystkie inne questy... O ile sie orjentuje to nie jest Quest Spoling (zabronione jest rozmawianie, ale nie filmy i ss'y)
|
Harmonia ( lub inne non-pvp ) sorc około 20 lvl ( mam 19 ) gdzie może expić, np. dobre miejsce z soldkami... albo coś takiego
FILM GDZIE 19-20 SORC , SIEDZI W KOPALNIACH NA SOLDACH ALBO COŚ INNEGO OPŁACALNY EXP DLA TEGIO SORCA .... |
:baby: to naprawde zalosne,ej radze tu nie pisac bo ten temat dawno jest nie odwiedzany przez kolesia ktory to zalozyl -.-.modki powinni ten temat skasowac po co zalogowani tu maja czytac posty"chcialbym film...." i zadnego filmu nie ma.NA 24 STRONY KOLES ODPOWIEDZIAL 3 RAZY.I DENDERWUJE MNIE JEGO WYPOWIEDZ NA POCZATKU STRONY "O WIDZE ZE DAWNO MNIE TU NIE BYLO..." I ZAPEWNE NIE BEDZIE -.-
|
To ja dam link do filmu z udanym annihilatorem. Jak cos to na forum istnieje opcja szukaj wiec bylo poszukac :P www.pebe83.prv.pl/xo/annihilatorsecura.rec
JA PROSZE O ANCIENT SCARABA/SCARABY WIEM BYL JEDEN FILM ALE LINK NIE DIZALA |
Bardzo bym prosił filmik w ktorym 20 lvl ze skillami ok 50/50 pokonałby jakiegoś mocniejszego potworka ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |