Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Morgana wojna Tengu vs Fire. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63187)

kuglarz 11-02-2006 20:10

MUHAHAHA
naprawde śmieszny temat :P
Ja wam powiem tylko tyle że wojna to jest straszna rzecz ale wojna w tibii to totalne ku...stwo!! To hacki, aimboty, zdrady, brudna propaganda (vaikor to tez ciebie dotyczy ale polecam pana kiroy wind z obsidii - ucz sie od mistrza), hamstwo, gnojenie przeciwnika, kłamstwa w żywe oczy ("stop PA!!" lol) i łzy nastolatków co myślą że ded postaci to już koniec ich egzystencji :P. Tylko że żaden z tych aspektów nie stanowi o zwycięstwie... zwyciestwo to przede wszystkim cena cierpliwości i zero tolerancji dla wroga, wyniszczenie go do rooka i nie pozwolenie na płacenie za wolność inaczej za kilka miesięcy znów będzie to samo. Martwa legenda to już koniec i tak właśnie fire powinno rozprawić się tengu.
Go Go Fire & Huricane !!! Victory or Death !!!
Do rooka ich panowie!! Nie pozwolić na gre bo inaczej znów zaczną wojnę!!

Pozdro dla moich przyjaciół z RL (w niemczech piwo nie jest najgorsze :] )

Explomen 11-02-2006 21:00

Ktos gdzies napisal, ze Vaikor ucichl po tej 'bitwie'... To prawda :)
Zawsze taki rozgadany jakie to Tengu jest super i jacy sa super, a teraz cisza... hmmm ciekawe czemu? :(
Wiem, ze na mojego posta odpisze ( no taaa, ''obrazam'' go) Heh...

Gothican 11-02-2006 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storiel
tak do ciebie padniesz ;]

dopsze zabij mnie rofl
specjalnie do Ceibie wyjde
nie przejmuje sie bo mam red skulla i juz nie gram ta postacia xDD
wiec mi to wisi
@up
Vaikor sie zgasil tenq zostalo rozgromione a wszystkie statsy przechylily sie na korzysc FIRE

Vaikor 11-02-2006 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo
Hehe dobre!!!! Wielu z was napewno zaplaci za wolnosc, gdyz zal wam bedzie stracic tak dobre chary. Ciebei vaikor za to napewno zrookujemy bo nudne jest twoje gadanie na tym forum:P

Tengu nie zapłaci. Prędzej Ty to zrobisz bo będziesz chciał expić po straceniu całego pacca. Mnie nie zrookujecie ;)

Vaikor 11-02-2006 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Explomen
Ktos gdzies napisal, ze Vaikor ucichl po tej 'bitwie'... To prawda :)
Zawsze taki rozgadany jakie to Tengu jest super i jacy sa super, a teraz cisza... hmmm ciekawe czemu? :(
Wiem, ze na mojego posta odpisze ( no taaa, ''obrazam'' go) Heh...

Jasne że odpowiem ;) Ja nie ucichłem tylko wy spamujecie lol a ja pisze wtedy kiedy jestem na kompie... a jestem żadziej bo już po feriach, szkoła, dziewczyna... tibia...

Darth Torax -.- 11-02-2006 22:53

Tengu nauczylo sie respektu z tego co widze dla nas juz nie expicie wszedzie =(

Storiel 11-02-2006 23:47

...

Ghotican jak sie nauczysz pisac "Rotfl" a nie "Rofl" to moze pogadamy jeszcze jak bys wiedzial co oznacz buska rotfl.
Topic:
Vaikor ucichl jak by kazdy ucichl po takich fragach proste
Down:
Ogladales moze ten filmik co Wstawilem?

Vaikor 12-02-2006 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storiel
Ghotican jak sie nauczysz pisac "Rotfl" a nie "Rofl" to moze pogadamy jeszcze jak bys wiedzial co oznacz buska rotfl.
Topic:
Vaikor ucichl jak by kazdy ucichl po takich fragach proste

Pisz za siebie, ja tu ciągle jestem :baby:

pyzio2 12-02-2006 01:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaikor
Tengu nie zapłaci. Prędzej Ty to zrobisz bo będziesz chciał expić po straceniu całego pacca. Mnie nie zrookujecie ;)

nie zaplaci ?? a ktos mi ostatnio mowil ze co nie ktorzy juz sie pytali o cene za wolnosc !!!

Vaikor 12-02-2006 07:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pyzio2
nie zaplaci ?? a ktos mi ostatnio mowil ze co nie ktorzy juz sie pytali o cene za wolnosc !!!

Tak, np ja sie pytałem, pytał sie Azzepol, Steph i nie pamiętam kto, ale nie po to żeby płacić 8o

Vaikor 12-02-2006 09:22

09:03 You advanced from Level 43 to Level 44.

B)

Anonymouse 12-02-2006 10:19

Cytuj:

09:03 You advanced from Level 43 to Level 44.

B)

GZ:cup:

I musze jeszcze 10 znakow dopisać bo jakis error:p

spec4rever 12-02-2006 13:01

Cytuj:

Szkoda że akurat byłem cały dzień u dziewczyny i niewiedziałem co sie dzieje :(

A co to Mordaga pa, to jest ostatnia osoba jaka znam która pauje. Cosanostra, jak sam jego nick wskazuje, Kozanostra hehe jest power abuserem i to jakim, piszesz do mnie i Cie nie ruszy, obiecuje ;) Latco, lider Tengu chcial zeby jego ludzie atakowali Fire kumpli, znajomych itd... bo tak robiło Fire do tej pory z kumplami, znajomymi ludzi z Tengu. ale od 2 dni to sie skonczylo od kad Danko Valerious na Tengu guild forum napisal ze mamy z tym skonczyc albo bedzie wyrzucal z gildi.

TAA dobra sciema mnie dzis ubilo 3 ziomkow za nic pytam sie czemu? i slysze ze tengu kazalo zabiajc koelgow fire a niby bylem free Vaikor niegadaj Glupot jak wygra tengu ten swiat bedzie 1000 x gorszy niz jest z tengu na czele tengu to pa i nic wiecej.Dostalem deda o ktorym mowisz ze wasz lider zabronil jakos tego niewdze ...wiec skoncz klamac i padaj jak na nooba przystalo xD

Darth Torax -.- 12-02-2006 13:19

Klaymons nie przejmuj sie odrobisz ;) jeszcze pare tygodni i Zdobedziemy taka przewage ze Tengu nie beda wstanie juz nic zrobic.

Vaikor przestan klamac, kazdy wie ze Tengu Robi pa gdzie sie tylko da -.-
Wizo swoim drugim charem kicnal nawet mnie z rotow pod tekstem

" gdzie w tibia rules napisane ze ty tylko mozesz tu expic?"
a potem napisal latco i .... kazal wyjsc :(

Wasz wybór wiecej Pa , wiecej wrogów !

Pisaliscie ze Huricanes to będa darmowe fragi jakoś ich nie widze....;(

Anonymouse 12-02-2006 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darth Torax -.-
Klaymons nie przejmuj sie odrobisz ;) jeszcze pare tygodni i Zdobedziemy taka przewage ze Tengu nie beda wstanie juz nic zrobic.

" gdzie w tibia rules napisane ze ty tylko mozesz tu expic?"
a potem napisal latco i .... kazal wyjsc :(

Wasz wybór wiecej Pa , wiecej wrogów !

Pisaliscie ze Huricanes to będa darmowe fragi jakoś ich nie widze....;(

Z tego co ja wiem to za czasów Pana Nizahe to nie było lepiej. Wyganianie z respów, falszywe zarzuty jesli chodzi o price list.Sam widziałem jak wrabiali kolesi, kolega mojego rl kolegi miał nawet taki przypadek, że zrobiono fake ss(niby kogos tam bil z ich rodziny) i hunted bez wykupienia żeby mogli sie pobawić bo nudy na serverze.

Wogóle to widzieliście ta price list?Porazka!!!

Vaikor 12-02-2006 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spec4rever
TAA dobra sciema mnie dzis ubilo 3 ziomkow za nic pytam sie czemu? i slysze ze tengu kazalo zabiajc koelgow fire a niby bylem free Vaikor niegadaj Glupot jak wygra tengu ten swiat bedzie 1000 x gorszy niz jest z tengu na czele tengu to pa i nic wiecej.Dostalem deda o ktorym mowisz ze wasz lider zabronil jakos tego niewdze ...wiec skoncz klamac i padaj jak na nooba przystalo xD

To nie ściema. Z tego co wiem zapłaciłeś, tak. To co napisałem to nie ściema, więc nie pisz głupot jak ****a nie wiesz o co chodzi, już mnie zaczynacie z tym wszystkim w****iać, piszcie o Fire a nie o Tengu, jeśli chcecie pisać to możecie że Fre jest wspaniałe ale nie piszcie ****a bzdur o Tengu. Ja wiem swoje i tyle, to było Fire które mnie spower abuserowało a nie Tengu. Tengu nigdy wcześniej tego nie robiło, przynajmniej na mnie, a Avis/Fire od zawsze. Ten kto gra na Morganie od początku wie swoje, a reszta dzieci niech zamknie dzioby.

Karajakataka 12-02-2006 14:53

Dokladnie ...
Gralem od poczatku i swoje wiem :)
PA na Morganie bylo jest i bedzie :)
Czy to Solle czy Nizahe co za roznica ?? :)
W bylym Avis jedynym normalnym kolesiem dla mnie byl Doktor Pettersen ...
Fajne czasy byly milo powspominac, ale lekcji wzietej na Morganie nigdy nie zapomne :)
Pozdrawiam...
Niech wygra lepszy .

Torpedo 12-02-2006 15:08

Cytuj:

To nie ściema. Z tego co wiem zapłaciłeś, tak. To co napisałem to nie ściema, więc nie pisz głupot jak ****a nie wiesz o co chodzi, już mnie zaczynacie z tym wszystkim w****iać, piszcie o Fire a nie o Tengu, jeśli chcecie pisać to możecie że Fre jest wspaniałe ale nie piszcie ****a bzdur o Tengu. Ja wiem swoje i tyle, to było Fire które mnie spower abuserowało a nie Tengu. Tengu nigdy wcześniej tego nie robiło, przynajmniej na mnie, a Avis/Fire od zawsze. Ten kto gra na Morganie od początku wie swoje, a reszta dzieci niech zamknie dzioby.

Coś ty taki nerwowy?? :P

Makawita 12-02-2006 15:27

Cytuj:

Ten kto gra na Morganie od początku wie swoje, a reszta dzieci niech zamknie dzioby.

O widze zupełny brak umiejetnosci dyskutowania - chłopcyku
Cytuj:

Tengu nigdy wcześniej tego nie robiło, przynajmniej na mnie, a Avis/Fire od zawsze.

Ładnie powiedziane "przynajmniej na mnie" , cóż za obiektywizm - chłopcyku.
Cytuj:

jeśli chcecie pisać to możecie że Fre jest wspaniałe ale nie piszcie ****a bzdur o Tengu

nie pisać bzdur o Tengu bo są dobrzy dla Vaikora , buhahahaa chłopcyku
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darth Torax -.-

. i pod tym się też podpisze , więc zastanów się co piszesz Vaikorze chłopcyku.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuglarz
Pozdro dla moich przyjaciół z RL (w niemczech piwo nie jest najgorsze )

THX i niepij za dużo , Pozdro
@Vaikor - ten "chlopcyk" to odpowiedź na twoje "a reszta dzieci" - chłopcyku.
Feb 01 2006, 05:17:52 CET Killed at Level 57 by Danko Valerious
and by Master Exzor
ani nie byłem w Fire ani Hurr~ w stanie wojny z Tengu. Dlaczego zabili ? juz mówie - potrzebowali informacji, jako że byłem 2 dni w Hurr~ myslał Danko że wyjde z gildii i powiem kiedy przyłaczymy się do wojny.
Zawsze grałem dla przyjemności i zabawy a nie dla wyniku.(co zresztą widać po moich skilach :D ) nigdy nie padłem , problem miałem raz za czasów Mordimera (wyczyściłem mu cały resp mimo kartki) ale się spokojnie dogadałem a teraz jakas banda oszołomów zabija mnie dla przyjemności - absurd

pyzio2 12-02-2006 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makawita
ani nie byłem w Fire ani Hurr~ w stanie wojny z Tengu. Dlaczego zabili ? juz mówie - potrzebowali informacji, jako że byłem 2 dni w Hurr~ myslał Danko że wyjde z gildii i powiem kiedy przyłaczymy się do wojny.

hmm to tylko podchodzi pod PA nieprawda??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39.