![]() |
Double post ~ sorry.
|
Cwanish downie !
Cytuj:
|
Cytuj:
kazdy z was lize dupsko na thori a tu wyzywa itd. Lotar to ma byc nieporozumienie? :O <hahaha> hahahahahahaha ja walczylem jako 1 sorc z twi :) powiedzmy tak. wasz czas dobiega konca :] macten chyba mial error uh bota xD 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bound for Glory teraz jestes ignorowany dopuki niepodasz swojego nicku niebede gadal z jakimis opszczymurami ktorych nieznam mama mi zbrania z obcymi gadac :) |
Oj Cwany, Cwany... przechodzisz samego siebie... Kiedyś myślalem, że jesteś normalnym graczem w tibie polskiego pochodzenia, tyle, że byłeś "jakoś" wyjątkowo zdolny w nabijaniu lvli, nawet sprzedawałem Ci hmmy(moje całe zapasy). Byłeś moim przykładem, ale po tym, co piszesz na tym forum, widze że jesteś po prostu nielojalnym noobem :(
P.S. Jak chcesz mnie zrookować to prosze mój nick: Lee Paylong... Myśle, że Ciebie to nie zdziwi... |
A mój nick to... Aragami :p . Fajny temat. Od poczatku śledze tą tibianowele. Oby tak dalej.
|
Cytuj:
Popatrz sobie na ottomanow oni to sa dopiero lojalni gdy bylismy w hooligans army oni byli znami doszedl do nas Drasen i oni odrazu wyszli z wojny i poszli do Wzyckow wiec niegadajcie takich farmazonow |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A naprawde nabijac levele to potrafil Gorthard B) . Cytuj:
|
BYE Thoria
Mar 09 2006, 19:38:32 CET Killed at Level 75 by Drasen and by Neilz Hacker za***al all itemy i 600k expa poszlo sie ***ac.. Your Sun Cow'Thor |
Cytuj:
Crazy Onion chetnie podam ci moj adres :] ale po co? jestes jakims 13latkiem ktory nawet niewie gdzie lezy moje miasto. |
Wojna wojną, rozumiem kwestie PA w trakcie wojny, ale zastanawia mnie czy zwykły, przeciętny gracz niemajacy nic wspolnego z wojną niebedzie cierpal tylko troche mniej od pokonanych. Teoretycznie niepowinien... ale... no własnie jest kilka ale :) Samo PA mozna zniesc, podkulic ogon i isc w las... ale gozej z random PK walczacych stron... trzeba przyznac ze na thorii to sieje chyba najwiekszy strach... ta nieprzewidywalnosc :)
A osobiscie ciesze sie, ze wojna niema podtekstow rasistowskich, narodowosciowych itp.. zreszta Sikews juz chyba prubowal wykosic wszystkich polakow, co niemoglo sie udac... z przyczyn oczywistych. Wazne by ci co sobie juz cos wywalczyli nie dostali głupawki i aby im woda sodowa nie uderzyla :P A wogole to ciezko narzekać na nude na tym servie...puki co... :D Pozdro |
cwanish masz na mysli Torun czy wioske Solec ^.^
|
Chlopie!
A wiec tak po primo Cwanish jak moi kumple skacza trenic to ci podam mojego nicka bo nie chce stracici monk makera !
Po secondo (jakos tak :faceoff: ) Aragami my sie znamy Awrok Forever ale jak cos chcesz komentowac Songusie to musisz na priv nie inaczej Po (nie wiem jak 3) :] Nie wypowiedziales sie Cwan na to co powiedzilaem czyzbys nie mial nic przeciw ??? aaa i Coyytos on jest z torunia ??? o boze to juz wiadomno skad ptasia grypa aaa jak tak cwan ty z torunia to podaj adres i moze cie zobacze bo za ok. tyga jade do ciotki na weekend do torunska :P |
Kazdy wie ze jeden owner cwanisha jest z S"t"olca a drugi z Torunia :)
|
Cytuj:
W sumie brachu malo mnie obchodzi kto ma ilu ownerow, skad kto jest i ile godzinn dziennie gra. Mnie na władzy niezalezy bo ja do niej niestworzony :P Moim zdaniem, kiedy samemu sie wyrobi chara to wieksza frajda i duma z sukcesow :) A tak mimochodem zastanawiam sie nad jednym... gdyby CIPy naprawde chcialy zwalczyc sharing to juz dawno powinni wprowadzic IP na chary. Moze grywalnosc by spadla albo inne kwestie o ktorych pojecia niemam :) |
16:26 Sun Cow'Thor: yo
16:27 Cwanish: yo 16:27 Sun Cow'Thor: ej z kad twoj kolega mial pasy? 16:27 Sun Cow'Thor: do sun cowa 16:27 Sun Cow'Thor: to on mi key logera w***al? 16:27 Sun Cow'Thor: i mnie haknol? 16:27 Cwanish: jaki 16:27 Cwanish: kolega 16:27 Cwanish: ? 16:27 Sun Cow'Thor: na tibia.pl 16:27 Sun Cow'Thor: pisales 16:27 Cwanish: lol? wytlumasz mi |
Cytuj:
|
cwanish padl : )
|
Cytuj:
buahahahahahaahahahaha....enjoy naab ! :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |