Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

idZi Master Of Dizaster 12-07-2004 22:49

ja znalazłem kiedys bp sd... ale więcej gubiłem podczas smierci :D

Elendart 13-07-2004 08:27

mialem szczescie w nieszczesciu

no wiec
ide sobie moja czarodzziejka z cyckow do carlin i patrze a tu masa cial lezy i gostka z red skullem ktory wlasnie dobijal kogos . nieszczesnik padl ale pk mial juz czerwone (i to mocno )hp wiec dostal ode mnie z fire bomba 2 razy i z GFB i padl (MIAL RED SKULLA)
podchodze do ciala a tam giant sword w-helmet
dragon scale armor BOHy knight legsy i BP gowien
patrze na to oczy na wieszch i patrze biegnie jakis gostek do mnie ja mialem 23 cap wiec nic nie moglem
wziasc do BP wiec chcialem zamienic itemki (wywalic moj EQ i wziasc jego) ale rece mi sie trzesly wiec zdazylem
zarabac tylko knight legsy i patrze gostek odrzuca cialo daleko ode mnie patrze ktory level ma (45 )
i piekna biale czaszke nad glowa wiec logouta dalem!
plakac mi sie chcialo X( X( X( X(

i jeszcze BP mieska szynek i rybek(wypelniony po brzegi)
ale na vedze wiec wziasc nie moglem (to ok. 10k oz. wazylo)

Moge potwierdzic realistycznosc tych wydarzen!

------
Edit by Gremlin
Skoro zabiles kolesia jak twierdzisz to musiales miec PZ lock zgadza sie?
Wiec jakim cudem mogles sie wylogowac?
... chyba ze po red skullach nie ma PZ lock (w co watpie).

Wielki Pawsiuk 15-07-2004 10:02

ja znalazlem szaliq,w hammer i p legs xD chyba ktos nie miala capa(jakis pk)

Sqbaney 15-07-2004 10:55

Typ wykladal przed siebie dsma na securze moglem shapac ale go zle przepchnolem i sie pokapowal :P

MObik 15-07-2004 16:41

Ja znalazłem na Harmoni koło kopali dwarfuw:
Dragon Hamera
Bp Sd
Knight Seta w BackPacku kilka gp(jakieś 8k tam było:))
Life Ringi
Kolesie nie mogli w to uwierzyc a najlepsze jest to że niebyło żadnych zwłok cholera że tez screnna nie zrobilem a cieszyłem się jak 5 letnie dziecko lizakiem .To tej pory mysle jak toi się stało i kto to mógł zostawić

kibolek 15-07-2004 22:16

Czlowieki dzisiaj zostalem wniebowziety normalnie! :D
wychodzilem swim uh-makerem z rooka i expilem na bugach i patrze jakis koles idzie to ja mu zasypuje wejscie bugami zeby mi nie przeszkadzal i jak wrzucalem te zdechle bugi do dziury to patrze a tam klucz do katana room!!! Normalnie klucz lezal pod cialami bugow... No dobra a tam dalej rzucam tymi bugami a tam copper key do bear room!! ja tam mysle o k...a i ide caly happy a ten koles powiedzial ze wlasnie tu polozyl klucze i ktos mu chyba ukradl bo jak zobaczyl te ciala to wlazl na gore i ani kluczy ani bugow ani sladu 8o ale mialem farta:D

voly 15-07-2004 22:57

MOja najcenniejsza zdobycz to .. knight armor 8o co najciekawsze lezal sobie w dziurce z pajakami przy trolach obok mostu drwalfow :D ...... do dzis mam go na sobie , uratowalo mnie to bo po stracie fire sworda poprzedniego dnia bylem zalamany ;(

Arti 15-07-2004 23:09

Ja nie znalazlem nic nadzwyczajnego ale zawsze cos za free :)) byl to dead human :D a w nim bp uh'ow no i P-Set 8o i pare rybek ...

roland 21-07-2004 22:35

n00by(dajcie mi bana albo chociaz ostrzezenie)

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Narzil
To sie niezle oblowiles Magus.
Mchl ja w depo (Venore) znalazlem copper shielda lezacego na ziemi, nikt nie bral to sobie wzialem :] .
i ty mowisz ze jak ktos potrzebuje pomocy to ma sie do ceibie zglosic okjej ja gram jutro rano mam 14 lewel i nie umiem grac w tibie a potem sie zglosze 60 lewelem bo mialem farta ze mam taki lewel ok??
wiesz czemu nikt nie bral cooper shiled??
bo jest nic nie warta moge ci je sprzedawac caly bp cooper shieldow po 50 gp idziesz na to??
a wracajac do tematu na rooku najlepsza rzecz to w bagu studded legs i 13 gp a na mainie bp z 40 macami chyba z 30 swordami bagiem hmmow i bagiem scale armorowi dwoma morning starami na dwarfen glardach
byl taki samotny to sie nim zaopiekowalem:)

Arrasekt 21-07-2004 23:27

ja znalazlem (a raczej zwinołem) p armora gdy gosciu wywałil go na ziemie chwaląc sie... :evil:
wtedy ja wrzucilem mu na armora torcha, a gdy podbiegałem do niego wtedy zabrał ( torcha ) a ja mu plate :))

krzykul 28-07-2004 21:31

J ja znalazlem na guardach w ukrytym BACKPACKU (ktos myslal ze go nie widac :D )2 backpacki wypelnione doubleaxami! razem 10.4k :] :] :]

Olorion. 28-07-2004 21:41

Ja wczoraj znalazlem cialo jakiegos ziomka. D Shield, 2 BP kasy, 4 Bp UH, 2 BP SD, jakies tam 3 dwarven shieldy, i tam takie syfki jak axe ring, inv ring. Zapisalem nick goscia i mu wszystko oddalem. Stracilem zajebiste itemy ale za to jaka satysfakcja ze nie jestem taki jak wszyscy na tibii xD

krzykul 02-08-2004 12:17

ja wczoraj znalazlem cialo zabite przez GS-a(sam ledwo ucieklem) ale wypadł dragon shield 2 bp hmmów i bp SD
ale tez nie jestem noobem jak inni i oddalem :]
i za to dostalem tego dragon shielda bo gosc mial drugiego :D
Potem idac do carlin zaszedlem na wild wariora(byl tylko jeden) ale zgadnijcie co?!?!?!
wypadl mi warhammer
a zaraz potem w valkiri znalazlem plate armora

Dziki Joe 03-08-2004 18:12

a ja znalazlem na wieszaku w moim domku kilka razy MPA, a na wycieraczce brudne soft bootsy (ktos do mnie wlazl w brudnych butach :( :)

szoz 03-08-2004 18:39

Na pustyni pod stosem miensa i ciał zanalazłem 600 bełów i kolo bk huose za drzewem lootbaga wartego okolo 2k .

Punish 04-08-2004 21:54

Znalazlem kiedys przy trupie 12 uhow :) musialem sie podzielic z komplem bo razem z nim wtedy chodzilismy i obaj znalezlismy to cialo (a wczesniej trzeba bylo dobic gsa ktory mial redHP)
Znalazlem przy trupie klucz do Fibuli wart 800GP :)
Copper shielda i longsworda na ziemi,
Scarfa przy trupie
Kiedys chodzac po fibuli co chwile widzialem jakies usypane gorki pieniedzy (srednio po 30GP) az zastanawialem sie co za idiota wyrzuca pieniadze na ziemie :D
Po chwili dowiedzialem sie ze to polak!! :D

besn 04-08-2004 23:22

ja znalazlem na ziemi 2 trenujacych knightow z ktorych wypadl kset cshield i fs +p

Dagorlad 18-08-2004 21:00

Najceniejszy przednio jaki znalazlem na rooku to: chain armor, plate shield
- na mainie: c-mace (musialem oddac) i w cialach: fs, 3 bp uh, pare bp hmm,fb,ef.. troche wedek i takie tam

Zielarz McTrawka 18-08-2004 22:26

Ja kiedyś koło Thais (tam gdzie są ghule i slimy) znalazłem ciało a w tym ciele był noble armor, cały backpack hmm, trochę złota (ok.50gp),kilka torchów,
prawie cały backpack GFB (kilka blank runów też przy okazji)

A pojedyńczy rzedmiot jaki znalazłem to serpent sword.

A na roku to znalazłem katanę.

LOLO 18-08-2004 22:34

Ja znalazłem na mieście kilaka scale armor w zamku kolo ab kilku deed humanów z fajnymi żeczami:D kilka duzo plate shieldów kture dobze spszedałem kilka viking helmetów kilka lite fluidów sciamtar protecion amulet deed humanie i 200 gp i juz hyba nic nieliczonc takich ruznych zeczy jak lopat i takich inych.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32.