![]() |
@up
To ja ci pomogę. Wbijam na Calmerę, robię legion quest i ci dam. :P |
@Xadi
Czy wiesz że: Jak gdzieś zamieszczasz skreen to sie go puźniej nie usuwa? |
wiem ale musiałem coś poprawić
zaraz będzie... |
(...)
@Xadi
Czemu używasz bota?X( |
tylko przeświujące drzewka ...
to nie bot to tibia.spr |
Panie peter cośtam jak się nazywasz pan peter of refugia to mogłeś zostać na refugi bo isara jest juz przepełniona i nie potrzebnie zakładasz rookstayera na isarze prędzej czy póżniej zaliczysz trapa.
I po co wklejasz tu zdjęcia i sie napalasz , że zaiłeś mino? Mieliśmy tam dawać ciekawe zdjęcia... |
Ahh ohh bo zachiało mi się rookstayera a najta mi hackneli, a nick zostal po pierwszej postaci. !
|
Cytuj:
|
Nie, nie proste a pozatym czy nie umiecie dać zwykłych zdjęć? Musicie robić innym na złość i dawać coś wielkości pudełka na płyty CD...
@Peter of Refugia To źle bo najpierw zachciało ci się robić kampanie antyrookstayerową... A twoje zdjęcia są nudne jak flaki z olejem... @Lood Tak, dobra rada ale postaraj się chociaż bardziej... |
@ Ciufcia
Pod warunkiem że będziesz się znajdować przynajmniej na 300 miejscu na tibia.com. |
:)
Wiem wiem.B)
Już przeglądałem tibia.com i znajde sie napewno xD |
Tak, trudno nie robić tobie na złość jak widze twoje posty. :|
Pozatym staram się. |
Tak, możliwe a pozatym co masz do moich postów? Mała podpowiedż zapisuj screeny w .jpg to będą normalne... Starasz się? To dobrze.
@Down Niemam pojęcia :P mój screen też był mały zapisałem go póżniej e jpg to nawet poszedł mi na Imageshacku :P |
Twoje posty są przeważnie niemiłe. ;p (to do nich mam)
Czyli moje skreeny są takie małe bo zadużo zajmują? |
@Hakuoh:
Gratki (ale ten tekst jest już denny... A deda już życzyłem xD) ale następnym razem edytuj i napisz tutaj, że dałeś edita. |
Chciałem się zapytać czy fake (takie jak moje z powygryzanym albumem) można wklejać do Albumu? Bo często myszy gryzą albumy ze zdjeciami.
A tak na serio to nie chciało mi się tyle czekać na ładowanie. ;) Są w formacie... chyba .GIF to chyba dobrze... bo .jpg wyskakiwał błąd. G r a t Z! Wszystkim a szczególnie wykopaliskom na plaży. |
@Kshaq
Mnie kilka razy w ten sposób chcieli zhackować :p. I znam kolesia który sie nabrał na darmowy PACC :D GZ levela ;) |
No widzisz. Moi koledzy dość często wpadają w takie pułapki, bo są naiwni -.-"
|
...
@Gobii
Co twój screnn ma wspólnego z tibią a tymbardziej z Rookgaardem?:confused: |
@UP
Mi się pomyliło i złą fote wkleiłem. :P Ale już poprawiłem. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |