Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Propozycje Potworów na Rook'u (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69636)

nieweglos 31-12-2006 20:30

Potworek

Na roku mogl by byc np: Orshabaal albo Warlock nie sa zbyt mocne wale je nie slabo bo skille mam duze!!!!

partykus 08-01-2007 09:47

taa najlepiej z rooka zrobic maine... mogliby by dodac jakies potworki ale bez przesady bo kto pokona na rooku valkyrie, o FE juz nie wspominam(kiedys jakis gosc z rs przywolal FE i pay do mojego kumpla 20 pall a o onie dal na 3 hity go wzial) a i jeszcze jak dodadza jakies potworki to pewnie bede dla PACC

vNs'Cru 08-01-2007 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 1166027)
Nie pie***l mi tu -.-
Na rooku są Munster (cave rat) i Apprentice sheng (mino mag) oba dla facc.
A z tego co wiem bossy Nie-Dla-Facc to: Orsh, Necropharus, Tiqandas revange, Morg, Ferr, Thul i Piraty. Reszta dla facc

no niewiem old window sie respi na poh wiedz nie "only for pacc"

a moze carrion wormy albo cos w stylu liona ?

Liper 08-01-2007 17:47

Pewnie dadzą valkyrie i bedzie z niej plate armor wypadał o ile ktoś ja pokona.

Xydijo 08-01-2007 20:17

Hmmm...

Według mnie powinni dodać na rooku Liona , Swamp Trolla , Frost Trolla i może Tigera albo Hyeane
Fajnie by było ... zdecydowanie więcej rookstayerów zostawało by na rooku.
<<< MARZENIA xD >>>

Kaniek 08-01-2007 23:51

@up
Hyena już jest, summonowana przez Shenga ale, zawsze coś

Wielki Mancyz 16-01-2007 08:40

Mogliby dodać orca berserkera tam gdzie sie spermany respią :D może by żaden idiota nielurował spermanów bo zanim by spermana zobaczył to spier.... gdzie pieprz rośnie jakby go berserker przyuważył :D:D

Freyu 16-01-2007 18:51

Nowy potwor na Rooku.
Hmm no nie wiem moze:
Gdzies w podziemiach Carrion Rotwormy z 3.
No i oczywiscie Ghoula Uwolnic z za sciany.
No i jakies egozotyczne zwierzaki jak Panda, Lion itd.

Savio_Barbarzynca 25-01-2007 18:46

Frost Troll

Ja uważam że mogły by być Frost Trolle, Liony, Dwarfy, Cobry...;)

HydesCart 28-02-2007 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz (Post 744585)
Przydałby sie na rooku orc berserker żeby zabijał złodzieji , kozaków i innych frajerów :)

A ja chciałbym jakiś czar na rooku (tylko jeden) np.:
Inkatacja : "THIEF "nicK""
Opis : Podasz nick osoby która coś zrobiła i np. ukradła wtedy to z jego eQ teleportuje z powrotem do twojego,ale najpierw jakiś system by sprawdził czy to prawda

Puhu2 28-02-2007 21:06

@up
O boshe...
n/c
@topic
Dwarf by wystarczył,no może jeszcze jakiś potworek co wypada z niego egzotyczny food.Fajnie by bylo :)

Lordos 28-02-2007 21:50

xd

Więcej expowisk z rotwormami (FACC) 8 lvl :D

małe expowisko z max 3,4 carrior wormy (FACC) 10 lvl

super mino hell tak ze 5 mino na raz idzie a na koncu mino archer w pokoju do którego trza klucz a klucz mozna dostac u npc np. za 1k ? :D(FACC) (8lvl)

Jak są wolfy to jakomś jaskinie z War Wolfem gdzie mogli by expic np. 20 lvl
było by tam z 20max wolf i 1 war wolf (PACC)(10lvl)

SLIME!!! gdzieś daaalekkoooo pod ziemiach pod poisonami i minosami (10lvl)

EXPOWISKO Z COBRAMI I MAX 5,6 CORB I CALY CZAS FULL RESP (PACC) (12lvl)

WYPUŚCIĆ GOHULA!! TZN ZBURZYĆ TĄ ŚCIANE. (FACC) (12lvl)

ŻEBY DOJŚĆ DO MINO MAGA TRZA MIEĆ KLUCZ NP. U NPC ZA 5K (PACC) (20lvl)

WTEDY ROOK BYŁBY ZNACZNIE LEPSZY I WIĘCEJ ROOKSTAYERÓW!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Tawer Redeye 28-02-2007 21:57

1. Parę dwarfów w jakiejś skale (FACC)
2. Kilka małych, blisko siebię spawnow centipede (PACC)
3. Kilkanaście spawnów(malutkich) larv, blisko siebie oczywiście w ciepłym rejonie(np: niedaleko małego wulkanu) (PACC)
4. Spawn badgera (FACC)

Smok Adam 02-03-2007 18:53

Ja bym proponował:
Orki Warriory-(facc) np. 1 w mh a drugi zrobiło by się piętro pod grotą buntowników:p
Dwarfy (facc)- zrobiło by sie skałke z jednym dwarfem tak jak z minosem
Dwarfy (pacc)- jaskinia dwarfow :P
pieski- i u pacc i u facc:P
i Swamp Troll (dobrze napisem?) kilk ana bagnach :P
i może jeszcze hmm... War Wolf? za silny co? no to może Baty- o wlasnie. W podziemiach baty i już !

CinkoL 02-03-2007 21:46

OStatnio co 3 gracz to 10-13 lvl... wbija i konczy grac i takich jest mnustwo;/ Dlatego trapowanie the best;] a tak pozatym to oni wbijają sie na każdego expa i kradna, i leją potwory częściej niżzwykły noob...

Tymson 03-03-2007 16:07

Taki malutki of.. zeby byl quest taki jaki jest na of a go bronia 10 rocow warriorow XD a zerki na deser.

Nyana 04-03-2007 22:41

Debovka -> w jakich godzinach ty grasz ?? nigdy cie nie widze a mam do ciebie sprawe :o pozdroffki// co do tematu to proponuje dwarfy i indywidualny resp z dwarfem soldem(taki smaczek dla 20+lv :P)

Cinkol -> dzis widzialam dwa takie ,,indywiduum" co po 11lv i free items na rynku rozdawali -.- shock

Hakuoh 05-03-2007 00:39

Potwór (?) który występuje na mainie tylko na terenie PACC, a na Rooku na terenie FACC; obojętnie który z nich, Orchid, Azure, Green czy Coral, byle by był Frog. Co wy na to?

Jesion 05-03-2007 06:00

:d

Ja wyslalem maila do Cipsoftu zeby zrobili RookHilator i polegalo by to na tym :
Po bokach elfy Scouty a dla Blokera Orci Warriory.
Nagrody :
Brass Armor
Chain Legsy
Dark SHield
i (wymyslilem cos takiego) scroll za pomoca ktorego rozmawiajac z npc konkretnym mozna by sie przeniesc na Rookstayer Isle gdzie moznaby poexpic wlasnie na dwarfach byloby depo i czar na tworzenie spearow ;)
Jak wam sie podoba?

Corniszonek 05-03-2007 07:11

moim zdaniem na rooku nie powinno byc potworów-ludzi, gdyby noobek usłyszał od goniacego go Wild Warriora "Gimme your money!" wyzucił by kasę w nadziei ze to pomoże. A co do potworków przydała by sie Dżungla z Dworcami Venomsniperami, tigerem, krokodylem, żabkami, papugami, flamingami, ze skunksem oraz spiderami.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01.