![]() |
CHciał bym zeby już napisali ze to Prima...bo to jest pewne...ale jeśli odwala coś takiego to niewiem co mam zrobić z tą stówką od babci co dostałem na pacc'a B)
|
Na 100% to żart. Moge sie zalozyc ze modki teraz siedza na swoich krzesłach i sie z nas smieja, i tak w ogole , po co ktosby mial edytowac mojego posta? :P
|
Poj***ło im sie w dupach czy co!!??X( Chyba chca te gre juz do konca spier****Jezeli tak bedzie jak pisze na tibi.pl to kur** mac 3/4 graczy no moze troche w pizd** mniej nie bedzie juz gralo w Tibie,a moze tak jak koledzy mowia to tylko prima aprilis miejmy nadzieje...
|
To pewnie, a raczej na pewno niewinny prima-aprillisowy żarcik...
Bo CIP soft nie zepsułby tej gry do tego stopnia, że nie możnabyłoby grać dłużej niż 3 godziny... :confused: |
Spvp ;D
Podejrzewam, ze Spvp to server non-pvp, na ktorym jest wlaczane pvp w ustalonych godzinach-dniach :)
PS: Naprawde mysle, ze wkrecacie z tym systemem "rownosci gracz" :P |
xD
Dobre, ten zarcik mnie rozwalil!!hehehehehe :D !!! ale co do tego sharingu czy cos to jak by miala byc to prawda to CiP lekko przegiol~
|
Ah ten 1 kwietnia... :)
|
:)
Jedna prosta zasada. Nie ma mozliwości zeby tibia.pl była szybsza z informacjami niż tibia.com to chyba wyjasnie wszystko , ale uśmiałem sie i tak z tych wszystkich postów , zycie niektórych osob nagle przestało mieć sens :D
|
Nie wiem czy smiac sie czy plakac. Jesli to prima aprilis to bede sie smial a jesli to prawda to plakal bo to oznacza koniec z tibia. To ze ktos gra np 5-6h dziennie nie oznacza ze sharuje konto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -.- Kolejny pomysl CIPsoftu jak "ulepszyc" ta gre.
Jesli to prima aprilis moze wkoncu powiedzcie. |
Cytuj:
|
Joke ;]
Świetny żart na Prima Aprillis :D :D :D
Szkoda tylko ze na tibia.com nic nie pisze bo jak oni by napisali o nowym update to by sie ludzie wystraszyli ;] |
Witam wszystkich:]
Mam takie pytanie co do tego ip... Jak ktoś ma stałe ip to co wtedy??8o Przepraszam jeżeli już było takie pytanie,ale niechce mi się czytać wszystkich postów:p Prosze o szybką odpowiedźB) |
PRIMA APRILIS PLS.. (oby to byla prawda)
@up nigdy chyba niejest tak ze to samo na tibia.com i pl ... : )jesli chodzi o zdjecia itp |
Niezłą mam polewkę z coniektórych, myślicie, że cipsoft chciałby obniżenia swoich pensji. Drom zrobił sobie jaja, pewnie teraz w domu beczy ze śmiechu pzdr Drom (niezłe jaja, po chwili namysłu też uznałem, że to fizycznie nie możliwe), ponieważ z jakiej racji tibia.pl maiałaby otrzymać pierszeństwo, anie np tibiabr.com, gdzie użytkowników jest wiele więcej, jak wszyscy to wszyscy, newsy z tibianews.net i tibia.pl zupelnie się różnią. Screeny zostały wykonane na czyjimś otsie :p, żaden problem. Naprawdę nie ma się czym przejmować i podniecać, chodz niektóre pomysły w tym kawale są bardzo przemyślane, np z tym logowaniem się na określony IP, ale co taki newb zrobi jak mu ip kojaży się z literami "i" i "p". :d. Naprawde nie ma się czym podniecać bo to jedna wielka zbrojownia jaj ze strony droma, że tak powiem :D PRIMA APRYLIS BO SIĘ POMYLISZ MOHAHAHAHA PZDRO POLSKA TIBIA ROX
|
Cytuj:
Cytuj:
|
No dobra, drom robil sobie jaja (udalo sie xD ) ale mnie denerwuje ze wprowadza TYLKO 2 servery.. znowu bedzie ten tlok, powinni zrobic kilka (4? 3 niemieckien, 1 amerycanski?)
Szkoda ze nie wprowadza od ch...a nowych itemsow, bo te juz sie znudzily... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
taa jeszcze szkoda ze nipowiedzieliście że podobnie jak z expem bedzie ze skillami i mlvl :p Joke plx :p (jak ja nielubie tego 1 kwietnia :p)
|
Na bank to jest jk :P prawie to samo jest na tibianews.net + do tego jeszcze kilka innych bzdur w stulu: pallek bedzie potrzebowal SP zeby uzywac xbow LOL! a czemu nie ma nic na tibia.com?:> najs jk!:]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:07. |