Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Eldyn 10-04-2006 21:49

chlopak mial 70 lvl zjechali go do 62 i sie zalamal

Mebius 10-04-2006 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
chlopak mial 70 lvl zjechali go do 62 i sie zalamal

zanim "sie zalamal" nie gral przez rok wiec i tak mial to w d*pie

Saxon 10-04-2006 22:53

hehe -wszyscy są dziwni i świat jest dziwny polacy vs polacy ale debile.hehe

TraP 10-04-2006 23:45

draz,nie przyjmuj do wanted academy noobow typu uszolot force... dzis padl od 2 ludzi z dofu i plakal w depo pol godziny spamujac slowem kurwa-.- widac chlopak ma slabe nerwy.....

Siwus 11-04-2006 00:39

Ilu ludzi trza do zownowania 72 ek?

odpowiedz :
http://i10.photobucket.com/albums/a1...a/a89cb671.jpg

http://i10.photobucket.com/albums/a1...a/65a17aa4.jpg
bylo wiecej ale jakos sie nie utrzymali w peletonie :/

tajemniczy111 11-04-2006 00:43

wow GZ ubiliscie prawie calym teamem 72 knajta !! GZ ALL !!

Siwus 11-04-2006 00:45

lolku to ja jestem na tym screenie trupem ;p

Abu-Loppez 11-04-2006 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Nawzajem, ja Ciebie także nie widziałem na polu bitwy, twoje uczestnictwo w tej wojnie zaczyna się tu na forum i tu się kończy. Żadne pokrzykiwanie nic Ci nie da, jestes nikim.

Abu akurat biegłem do Ank jak zaczeli padać.
Z reszta boisz się ujawnić? Haha od początku wiedziałem ze jestes jakim frajerem z wanted a najwiekszy frajer w wanted jest tylko jeden, tak tak to Abu Loppez ktory jest zauwielbiam jeść bananyiscie mocny, ktory potrafi wylacznie przybiedz pod domek w ktorym siedze Z OBSTAWĄ i rzucac jakies beznadziejne wyzwiska. Swiadczy to nie tylko o twoim poziomie inteligencji ale takze jaki jestes glupi. Zaprzestan pisania na tym forum bo wiekszosc smieje sie z ciebie, nic dziwnego idioci powinni byc wysmiewani nie prawda?
Ty ty wielki wojowniku jak padles na tym moscie co biliscie sie ze szwedami to nie moglem wytrzymac ze smiechu... Stoi abu stoi i gleba hahahaha frajerstwo nic dodac nic ujac, wiedz ze wiekszosc postow pisanych przez ciebie jest ignorowanych przeze mnie, bo po co czytac cos co nie ma sensu, i co jest autorstwa jakiegos Debila?
jak tylko wchodze na to forum i widze napis "post ostatnio dodany przez Najwyzsza prawda" to juz mowie ze "Znowu kretyn wypisuje najwyzsze rzodkiewka jest supery"

A temu ze jestes pod idiotycznym nickiem to juz kazdy powinien wiedziec, jak zauwazyliscie Abu (ciota) jest w wanted a wanted boi sie przegrac wojny wiec pomaga sobie na forum wlasnie w postaci takich to nickow, ze niby taki gosc co wszystko wie ale nie moze sie ujawnic UUU!!
Kazdy wie ze jak bys sie ujawnil to
1. Zostal bys wysmiany za to ze jestes (wystarczajacy powod)
2. Zostal bys zignorowany przez wszystkich (jak wspomnialem, po co sluchac Debila?)

Więc Abu idz sobie stad i nie wracaj nie potrzeba nam takich palantów na tym forum :)

P.S <Zaraz bedzie najazd od pieskow z Wanted bo jak to tak mozna upokarzac Wanted Membera! :O No coz, boja sie prawdy :)>

See you in a battlefield, dog!

:o Oj nasso jakis ty Glupi dla twojej wiadomosci to nie pisalem ja.
Dzis czytajac twojego zabawnego posta na moj temat postanowilem zalorzyc acc na tibi pl zeby scisnac cie na forum.
taki jestes wielki kozak tym co piszesz na tibi i na forum ze hoho a ciekawi mnie co zrobisz jak sd na "ryju" zobaczysz... btw why nie widzialem ciebie nigdy na polu bitwy? noob pvp? afraid of dead's? pussy faggot...

_/ Wanted;)

Cors Ent 11-04-2006 01:12

http://rapidshare.de/files/17690573/geberk.rec.html

Hahahah to juz zalosne
wyzywacie nas od noobów bo zabilismy mniejszy lvl.
moja wina ze poza nim i drazem który od razu uciekł na 2 koniec tibia nikt nie miał odwagi zrobic pz locka?
padł bo padł - wazne czy od 2 czy od 20? Lorda Piniusa zabiłem solo, tego zabilismy w 20. Grunt ze nie zyje.

Notabene najlepsze pod koniec filmiku
U nas rano dzis była załoba - opłakiwanie kazdego kto padł, pytanie czy ma kaske na blesy, nowe runki, aola, analiza błedów itp.
a w wanted co widze?
pada 72 lvl od nich a tam RADOSC !!
bo Drazowi udało sie uciec- olac ze ktos padł - mamy go gdzies - grunt ze drazharm zyje !! Hurra Draz zyje ! nie padł ! rece wiwat ! vision i dof nie zabiło draza !
widac jak szanujecie własnych memberów, co za was walcza.

mozecie wyzywac od noobów ze bilismy go w 20.
Solo czy z 20 za plecami bede nadal zabijac wanted, jednego po drugim.

Jak macie odwage próbujcie zabic i mnie. Jak narazie draz, urb, mina, mariola nie mogli mnie klepnac jak sie motałem na daramie,
nie mogli tez 3 sorcami i spamem ue
próbujcie dalej :evul:

PS. fakt faktem ze akcja dzis rano to był popis " jak nie nalezy robic "
ale nasz sojusz to 3 narodowosci jak by nie patrzec i czasem zgranie nieco nawala - ale pracujemy nad tym, jeszce tylko pare problemow do wyeliminowania i bedzie całkiem dobrze.

tajemniczy111 11-04-2006 01:25

Cors ty masz jakies kompleksy na puntkcie Draza ? Wrzuc se na looz to tylko gra ;p, tak przezywasz ta gre ze w nocy nie raz sie pewnie zmoczyles ;)
Wyloozoj bo padniesz na zawal i co wtedy ? Nie obudzisz sie juz w swiatyni ;p

Ise~ 11-04-2006 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Cors ty masz jakies kompleksy na puntkcie Draza ? Wrzuc se na looz to tylko gra ;p, tak przezywasz ta gre ze w nocy nie raz sie pewnie zmoczyles ;)
Wyloozoj bo padniesz na zawal i co wtedy ? Nie obudzisz sie juz w swiatyni ;p

To go stresujmy dalej .. ]xD

Zawsze to jednego mniej, a nikt za nim płakał raczej nie będzie ... ]xD

Pozdrawiam ...

TraP 11-04-2006 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~
To go stresujmy dalej .. ]xD

Zawsze to jednego mniej, a nikt za nim płakał raczej nie będzie ... ]xD

Pozdrawiam ...

za toba tez,a przeciwnie,polowa wanted bedzie sie cieszyla...
Hail Vision !!!

Gargusiekk 11-04-2006 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler
Nosso nie wiem co masz do mnie i czemu sie do****sz nie znasz mnie wiec sie nie wypowiadaj , a jesli chodzi o uhanie to napewno kiedys z Fifim sprwawdzimy twoje " nie bedzie taryfy ulgowej" . To samo tyczy sie Garguska " jak bedziesz na Anarchosie zglos sie:)"

Buhahahah a to ci nowina chcesz sprawdzic moje uhanie xD np:D.
Sam se rady zemna nie dasz i ty o tym doskolane wiesz ^^ wiec potrzebujesz fifiego pomocy xD leszcz, a uwierz ze YAvi~ mi schecia pomoze xD 2 vs 2 ? dla mnie to zabawa xD ( np ;] ) bedzie cieplo :P

Gargusiekk 11-04-2006 12:05

@Nosso

Nie oplaca sie z Gamm~ klucic nie obnizaj sie do jego poziomu -.-

@ cors

a co to tego screen'a http://s11.photobucket.com/albums/a1...ent=UO0007.jpg
to Shanoz mial racje nawet jesli miales might ringa to bys nie przezyl 3x ue bez bota taki jest fakt -.-

Look na DMG ! i na Hp cors'a akurat ma full ;p

Nosso Mc'Furry 11-04-2006 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abu-Loppez
:o Oj nasso jakis ty Glupi dla twojej wiadomosci to nie pisalem ja.
Dzis czytajac twojego zabawnego posta na moj temat postanowilem zalorzyc acc na tibi pl zeby scisnac cie na forum.
taki jestes wielki kozak tym co piszesz na tibi i na forum ze hoho a ciekawi mnie co zrobisz jak sd na "ryju" zobaczysz... btw why nie widzialem ciebie nigdy na polu bitwy? noob pvp? afraid of dead's? pussy faggot...

_/ Wanted;)

ODEZWAŁ SIĘ NOOBOWY MASTAH!
Wszystkie nooby klękac wasz mistrz się wypowiedział
(Dopiero zalozyles acc na tibia.pl bo pewnie ktos Ci podpowiedzial jak to w ogole zrobic, wczesniej miales trudnosci nawet z zalozeniem banalnie prostego acc na tibia.pl taki jestes sprytny!)

Ja co Cienie widze na bitwach wielki wojowniku, to albo jest was 2x wiecej niz nas albo padasz.
Aleś ty jestes fighter!

P.S
Ile masz lat, bo po twoim zachowaniu dalbym Ci gora 12. 8o

@Gargusiek
Wiem wiem...
Gargusiek musimy pogadac na GG, jestem praktycznie caly czas online, napisz jak mozesz.

@Dragoholikus

Cytuj:

He Nosso prosze cię nie ośmieszaj się na forum dzisiaj jak sie ciebie zapytałem dlaczego niewidziałem ciebie ani razu na bitwie to ty na to ze w szkole byłeś dzisiaj wiec po co tu ściemniasz ze leciałeś na ank??
No wiec Drago po 1 ja sie nie osmieszam ale ty i Twoja beznadziejna gildia owszem.
Najbardziej sie osmiesza maloletni Abu Loppez (Albo ma jak wspomnialem 12 lat albo jest jakis uposledzony :/)
Po 2. Po co mialbym niby klamac? Bylem na Ank, w czasie szkoly na Informatyce. Jak wiesz chodze do szkoly i mam rl life nie jak niektorze OCZYWISCIE Z WANTEEED!
Po 3. Nawet mnie nie widziales ale watpie czy ubilbys mnie nawet jak mialem lagi. (Chyba ze z reszta psów)

Pozdrawiam

Hail Vision & DoF

Qual 11-04-2006 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gargusiekk@ cors

a co to tego screen'a [url
http://s11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/War/?action=view&current=UO0007.jpg[/url]
to Shanoz mial racje nawet jesli miales might ringa to bys nie przezyl 3x ue bez bota taki jest fakt -.-

Look na DMG ! i na Hp cors'a akurat ma full ;p

Cors byl przygotowany na ten atak, specjalnie tam stal i zapewne mial uha na sobie wiec nie ma co gadac.

Nosso Mc'Furry 11-04-2006 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qual
Cors byl przygotowany na ten atak, specjalnie tam stal i zapewne mial uha na sobie wiec nie ma co gadac.

Mexe im nie wytłumaczysz, oni zawsze przyjmują fakt jaki zaakceptował nasz drogi Drazharm.
Wiesz... Jak niektórzy by mu tak nie lizali dupki to pewnie raz dwa by polecieli z Wanted :/ ;(

No Panowie i nadeszla chwila w której Wanted ujawniło po co tak naprawde poswtało Wanted Academy!

12:13 Yavimava: a wy nam mieso armatnie bijecie

I prosze... Teraz do członków Wanted Academy... Wy nie macie poczucia wlasniej wartosci osobistej, skoro wielkie Wanted traktuje was jak bande noobow, ktora daje 4k za wejscie do gildi i tylko pada.
Nikogo z Wanted nie obchodzi ze padl ktos z WA. To jest nic, jak to Yavimava nazwal... Mieso Armatnie!

Radze wam to przemyslec...

Dragoholikus 11-04-2006 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
ODEZWAŁ SIĘ NOOBOWY MASTAH!
Wszystkie nooby klękac wasz mistrz się wypowiedział
(Dopiero zalozyles acc na tibia.pl bo pewnie ktos Ci podpowiedzial jak to w ogole zrobic, wczesniej miales trudnosci nawet z zalozeniem banalnie prostego acc na tibia.pl taki jestes sprytny!)

Ja co Cienie widze na bitwach wielki wojowniku, to albo jest was 2x wiecej niz nas albo padasz.
Aleś ty jestes fighter!

P.S
Ile masz lat, bo po twoim zachowaniu dalbym Ci gora 12. 8o

@Gargusiek
Wiem wiem...
Gargusiek musimy pogadac na GG, jestem praktycznie caly czas online, napisz jak mozesz.

@Dragoholikus

No wiec Drago po 1 ja sie nie osmieszam ale ty i Twoja beznadziejna gildia owszem.
Najbardziej sie osmiesza maloletni Abu Loppez (Albo ma jak wspomnialem 12 lat albo jest jakis uposledzony :/)
Po 2. Po co mialbym niby klamac? Bylem na Ank, w czasie szkoly na Informatyce. Jak wiesz chodze do szkoly i mam rl life nie jak niektorze OCZYWISCIE Z WANTEEED!
Po 3. Nawet mnie nie widziales ale watpie czy ubilbys mnie nawet jak mialem lagi. (Chyba ze z reszta psów)

Pozdrawiam

Hail Vision & DoF

Ha Nosso Abu Loppez by cie zabił na rl na strzała więc niemów ze ma 12 lat bo tylko robisz z siebie kretyna

Najwyzsza prawda 11-04-2006 13:58

Do wszystkich z Wanted nie wdawajcie sie w rozmowe i polemike z Nosso ostatnimi postami pokazal jak nalezy go traktowac mysle ze nic dodac nic ujac.Ignorowac go bo jest niezrownowazony ktos cos napisze co temmu dzieciakowi sie nie spodoba i sobie gotow jeszcze cos zrobic w realu.Ignorowac go prosze bo lepiej nie ruszac gowna bo zaczyna smierdziec.
Btw.Nosso piszesz tam do kogos odezwij sie do mnie bo jestem non stop online a za chwile piszesz ze masz real life cos tu jest nie tak.
Ludzie nie podniecajcie sie tak to gra tylko Nosso zanim cos napiszesz wyjdz sie przewietrz bo kompletne idiotyzmy wypisujesz.Jednak wszyscy macie jakis kompleks Draza co w drugim poscie o nim mowa,pewnie snicie o tym ach jak to chcialbym byc taki jak on,a ze nie jestem to naobrazam go na forum niech se nie mysli.Jak nikt go tak nie nawidzi to po kiego poswiecacie mu tyle swojego czasu?

Adolphus Elbragol 11-04-2006 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragoholikus
Ha Nosso Abu Loppez by cie zabił na rl na strzała więc niemów ze ma 12 lat bo tylko robisz z siebie kretyna

Bez urazy, ale laczenie tibii z rl samo w sobie brzmi kretynsko.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16.