Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Thoria war-Fanta vs Army Of The Pharaohs (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=72625)

Lotarkilla 06-05-2006 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi
a jednak teraz napewno wiem ze dobrze zrobilem zaczynajac grac na thori podoba mi sie juz tutaj^^

Istnieje możliwość że głęboko sie zawiedziesz.Thoria podwyższa te ryzyko o kilkadziesiąt procent.Tak czy inaczej powodzenia.

Thomasi 06-05-2006 16:20

bez ryzyka to mozna grac na non-pvp:]a co to za atrakcja^^??

pivope 06-05-2006 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
Tak cwany jesteś tak popularny i potęzny iż marzeniem każdego gracza na thori jest lizanie ci dupska.Dzieci w listach do mikołaja wymieniają te marzenie jako pierwsze na ich spisie wymarzonych prezentów.Tak zabijasz same h lvle,cóż dodajesz jeszcze filmy jak wspaniałem i trudne boje z tymi 50\60\70 lvlami stoczyłes(Little princessa?).I obawiam sie że to ci pisze ja , oraz Koszyk najprawdopodobniej nie masz w dupie ponieważ ciągle próbójesz coś odpowiedzieć , ale twoja mizerna znajomość ojczystego języka skrupulatnie ci to utrudnia.Nie powinienem siedzieć na forum dlatego że?Może dlatego iż w przeciwieństwie do Ciebie opisuje fakty .A uwierz mi że Lotarkilla zabijałem nieco wyższe lvle niż 30ste.Lecz zabijanie nie jest czymś z czego człowiek powinien być dumny, szczególnie gdy zabija sie słabszych od siebie.
Każdy twój kolejny post robi z Ciebie większego idiote.Czy jest gdzieś granica ?Obawiam sie że nie.

heheh ale ty jestes profesorek zamaist lotarkilla powiniens miec nick Profesorkilla buahahah myslisz ze to ze znasz lepeij jezyk poslki ( ortografie itd ) to jestes mocniejszy toc ty jestes i w tibi i na rl kapec jak H.u.j wiedz zamknij dupe i idz do swoich przydupskow :)

Ertil 06-05-2006 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
heheh ale ty jestes profesorek zamaist lotarkilla powiniens miec nick Profesorkilla buahahah myslisz ze to ze znasz lepeij jezyk poslki ( ortografie itd ) to jestes mocniejszy toc ty jestes i w tibi i na rl kapec jak H.u.j wiedz zamknij dupe i idz do swoich przydupskow :)

Ciebie jakos do tej pory na rl nikt nie widzial. Wiec co sie wypowiadasz o innych?

Koszyk 06-05-2006 17:43

Ten topic mnie rozwala. Hmm jako iz zabardzo zeszlismy z tematu to zapytam

Czy cos sie ciekawego wydarzylo na Thori przez ostatnie dni ?

Lotarkilla 06-05-2006 19:44

Cytuj:

Profesorek?Fakt iż posluguje sie poprawną mową ojczystą a także nie potrzebuje obelg ani wyzwisk aby udowodnić twoją głupote nie czyni ze mnie wybitnie uzdolnionego człowieka.Ponadto nie jest trudnym udowodnić komuś kogo rozwój psychiczno-intelektualny zatrzymał sie na poziomie człowieka egzystującego na ziemi jakieś 100000 lat temu fakt iż jest idiotą(czytaj Tobie)

Koszyk 06-05-2006 21:45

Lotar!! Normalnie jestes moim pol bogiem :D

Lotarkilla 06-05-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk

Ja tylko wyrażam swoją opinie,tak czy inaczej dzięki za uznanie.

pivope 06-05-2006 23:29

Cytuj:

idz go przeleciec :D on to lubi

Koszyk 06-05-2006 23:34

Cytuj:

idz go przeciec :D on to lubi

Cwanish zanim cos napiszesz to pomysl 10 razy :)

Misterio 07-05-2006 00:14

Cytuj:

idz go przeciec :D on to lubi

No i Ty mi odpisujesz ze masz w.y.j.e.b.a.n.e. na nich to czemu dalej odpisujesz na ich kulturalne ponizanie Ciebie ; )
Jakbys mial tak naprawde w.y.j.e.b.a.n.e. na nich to bys nie pisal juz tutaj zadnych przeklenstw, najezdzania na rodziców etc.
Tak jak to Lotar~ napisal: Ze co nowy post coraz bardziej sie ponizasz. Bo tak jest potrafisz tylko przeklinac i widac to w twoich postach ze poprzez nerwice musisz ale to musisz przeklnac ; )

pivope 07-05-2006 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio
No i Ty mi odpisujesz ze masz w.y.j.e.b.a.n.e. na nich to czemu dalej odpisujesz na ich kulturalne ponizanie Ciebie ; )
Jakbys mial tak naprawde w.y.j.e.b.a.n.e. na nich to bys nie pisal juz tutaj zadnych przeklenstw, najezdzania na rodziców etc.
Tak jak to Lotar~ napisal: Ze co nowy post coraz bardziej sie ponizasz. Bo tak jest potrafisz tylko przeklinac i widac to w twoich postach ze poprzez nerwice musisz ale to musisz przeklnac ; )

mam wyjebane na to ale niebede dawac zeby jakies opszczymury cos tu jebaly :) Koszyk dorosniiesz to pogadamy

Misterio 07-05-2006 01:33

Cytuj:

mam wyuwielbiam jeść bananyane na to ale niebede dawac zeby jakies opszczymury cos tu uwielbiam jeść bananyaly :) Koszyk dorosniiesz to pogadamy

Cwanish to powiedz nam ile Ty masz lat :>?
@jeszcze wiekszy offtop
Cwanish mozesz mi napisac z jakiego województwa jestes?
Bo text w.y.j.e.b.a.n.e. jest malo spotykany. MOglbys mi to napisac na PM jesli nie chcesz aby reszta wiedziala ; )

pivope 07-05-2006 02:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio
Cwanish to powiedz nam ile Ty masz lat :>?
@jeszcze wiekszy offtop
Cwanish mozesz mi napisac z jakiego województwa jestes?
Bo text w.y.j.e.b.a.n.e. jest malo spotykany. MOglbys mi to napisac na PM jesli nie chcesz aby reszta wiedziala ; )

KUJAWSKO-POMORSKIE a ten tekst jest w calej Polsce ;)

Koszyk 07-05-2006 13:27

Ooo Cwanish zaczol popowiadac o sobie niby malo ale zawsze cos. :D

Moze teraz podaj swoj wiek? ;>

pivope 07-05-2006 14:47

Cytuj:

Ooo Cwanish zaczol popowiadac o sobie niby malo ale zawsze cos. :D

Moze teraz podaj swoj wiek? ;>

jak dorosniesz to powiem.
btw jak sam nieumiesz pisac to zamknij morde i niepisz o innych

Lotarkilla 07-05-2006 17:10

Cytuj:

jak dorosniesz to powiem.
btw jak sam nieumiesz pisac to zamknij morde i niepisz o innych

Słoneczko przygrzało i musiałeś wypełznąć spod swojego głaza aby znów powiedzieć coś na swoim poziomie?

Misterio 07-05-2006 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
,,wyuwielbiam jeść bananyane " (cokolwiek to znaczy)

Widzisz Cwanisch, Lotar~ nie wiedzial co to znaczy czyli to znaczy ze nie jest wszedzie uzywany ;]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koszyk
Ooo Cwanish zaczol popowiadac o sobie niby malo ale zawsze cos.

Wiesz umiem przemawiac do ludzi xD

Lotarkilla 08-05-2006 14:58

You advenced from level 19 to 20 in rl :P

Thomasi 08-05-2006 15:00

gz^^

p.s wczoraj padlo dosc duzo znaczacych lvli z tego co widze na thori jakby ktos znal sprawe lepiej i mogl opisac bylbym wdzieczny:D(gram na thori 6 dni wiec nie bluzgac jak bzdury pisze:D) sugerowalem sie erig.net:D:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51.