![]() |
Co do innego
Ja przepraszam ze nie na temat ale zamkniety najnowszy news o tych wielkich pozioamch polakuw... z tym ze wszyscy oni maja PaCCa a jak ktos nie chce bulic Cholernie duzo kasy na to, bo trza byc chyba bogatym by za to placxic a, znaczy za duzo miec kasy, bo to darmowa gra placic muglbym za lepsza grafe i to znacznie taniej jakby bylo na lineage 2 czy ultima online, a http://www.tibia.com/community/?subt...er&name=Czesia to nie jest polka? tez ma 40 poziom... a ja mam tylko ni wylacznia FaCC i nie zamierzam placic zlamanego grosza za z gruntu darmowa gre z ta grafika... Pozdrowionka
|
Kto¶ ci karze płacić. Ile ty masz lat 12 (po sposobie pisania poznałem....) ?
Ta gra nie jest "z gruntu darmowa" tylko poprostu FACC to jakby zapoznanie się ze sposobem grania a prawdziwa gra zaczyna się po wykupieniu PACC. Ja w życiu niedałbym kasy za taki szajs jakim jest Tibia :) |
lole
X( k****a zabronili mi grac i co ja zrobie ....sprzedam chyba postac jak ktos kupuje 20 lvl
|
Ludzia w glowach sie przewraca a Dr.omader dał czadu ;) widać ze typ odemnie z miasta ;))
|
Moim zdaniem ten ziomu¶ co pobil matkę to jaki¶ nie normalny. Może gosciurka miała z TV trochę racji ale co do tego , że postac zostaje dalej w tibi to troche przesadziła :P..Szkoda mi matki tego chłopkaka :(
|
nie wiem czemu został zamknięty temat o "kompromitacji TVN'u" więc wypowiem się tutaj bo problem jest podobny =P
so widziałem ten program i zwijalem sie momentami ze ¶miechu =P to była patologia co ona tam opowiadała =P ale zastanawia mnie jedno - MU Online czy WoW tak nie uzaleznia? przeciez to działa na tej samej zasadzie a komentuj± tylko Tibie a co do tego w±tku z krzesłem - założe się że w szwecji czy brazylii na bank była nie jedna podobna akcja =P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11. |