Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mundial 2k6 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77749)

Vandoz 22-06-2006 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zummer
Mam nadzieję że Ghana znowu zabiego swojego rywala i wygra z USA i awansuje z grupy ;).
Co do Brazyli, słyszałem że grają słabo, bo dla nich gra ma się zacząć dopiero w 1/8.

MAsz racje, zabiegaja ich B)

Porownam Europejskie reprezentacje, a Afrykanskie.
Ci Afrykanie to od nas sa: lepiej zbudowani, rosli, i nie do "zabiegania".
Strach pomyslec, jak za 4-8 lat beda grac :)

Matek 22-06-2006 18:42

Dzieki zwyciestwom Paragwaju, Hiszpani, WKS i Ghany wzbogacilem sie o 253,40 zł.

NIe ma to jak MS:)

PiXik 22-06-2006 18:50

Matek a za ile stawiałeś;>
Czechy jadą do domciu podobnie także Usa:-)

Edek Rozprowacz 22-06-2006 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (i zdjęcie Janasa)

LOOOL Prawie spadlem z krzesla jak to przeczytalem :p . Coz mówi sie trudno czesi przegrali. Mam nadzieje ze Ghana cos jeszcze pokarze na tym Mundialu bo o ile sie niemyle czeka ich mecz z Brazylia wiec good luck for him :]

Matek 22-06-2006 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik
Matek a za ile stawiałeś;>
Czechy jadą do domciu podobnie także Usa:-)

20złotych - a wygralem 273,40:)

Raul 22-06-2006 21:28

Jak już jesteśmy przy tematach o piłce nożnej, to polecam ten filmik. Daje do myślenia.
Może większość z Was już to widziało, ale ja dopiero dzisiaj to dzielę się z tymi co jeszcze nie oglądali.

slawekmag 23-06-2006 19:52

Nie zdołałem go obejrzeć nawet do końca.;(

Vandoz 23-06-2006 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edek Rozprowacz
Mam nadzieje ze Ghana cos jeszcze pokarze na tym Mundialu bo o ile sie niemyle czeka ich mecz z Brazylia wiec good luck for him :]

Bym oszalal z radosci gdyby Ghana odprawila Brazoli do domciu.
I tak zrobia !!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Alanus Lutinum 24-06-2006 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Ja stawiam na USA. Na poprzednich mistrzostwach faworyci zawiedli moze na tych bedzie tak samo.

Ci piłkarze z USA pewnie jedzą mnóstwó fast-foodu (chcoiaż kto wie) i zobaczymy takie "balony" co wychodzą na boisko. Ale i ak myśle ,że ich sanase są 50/50. Polska przegrała. Brazylia wygrała. Argentyna wygrała. Niemcy wygrali.

Myślę ,że duże szanse mają: Brazylia, argentyna,niemcy. ( a tu sru i serbia wygrywa)

hoomik 24-06-2006 12:22

a tu sru i serbia odpadla kilka dni temu.

Dzisiaj wygrac maja Niemcy i Argentyna, jutro Anglia i Holandia. Nie zebym kibicowal Niemcom czy Anglikom - ale kupon w STS wypelnilem tak a nie inaczej :>

Vandoz 24-06-2006 12:38

@UP
Angole moga miec niezle problemy.
Nieprzewidywalny jest Ekwador :D

Matek 24-06-2006 12:40

A mi sie wydaje, ze Anglia i Niemcy bez problemow przejda dalej.

Herhor 24-06-2006 13:21

Ekwador jest słaby, widać to było jak grali z Niemcami. Chłopkaki myśleli że jak wygrali z cieniutką Kostaryką i grającymi na ćwierć gwizdka Polakami to już Niemców pojadą, potem Angoli, i że wogóle tytuł zdobędą. Jutro Anglia powinna sobie bez problemu z nimi poradzić.

Neo_pl 24-06-2006 14:34

Nawet nic mi nie wspominajcie o Ekwadorze ..... to są takie cioty i z naszej winy wyszli z grupy :(

Moim zdaniem Finał będzie Anglia/Niemcy : Argentyna

Wszyscy pewnie powiedzą że Brazylia lecz nie zobaczcie jak oni grają , to nie drużyna , zlepek indywidualności wręcz nazwał bym tą drużynę domem niespokojnej starości :) Przecież oni jak się spotkają z Argentyną to wtedy pokażą że to nie już ci zawodnicy którzy grali jescze pare miesięcy temu :)

Matek 24-06-2006 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neo_pl

Szkoda tylko, ze taki final jest niemozliwy;]

Buc 24-06-2006 15:14

Zagłosowałem na Brazylie ale sadze ze Argentyna moze sporo namieszac ... a moze Ghana zrobi niespodzianke ?8o ja jestem za :D:D

PiXik 24-06-2006 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neo_pl
Nawet nic mi nie wspominajcie o Ekwadorze ..... to są takie cioty i z naszej winy wyszli z grupy :(

Wszyscy pewnie powiedzą że Brazylia lecz nie zobaczcie jak oni grają , to nie drużyna , zlepek indywidualności wręcz nazwał bym tą drużynę domem niespokojnej starości :) Przecież oni jak się spotkają z Argentyną to wtedy pokażą że to nie już ci zawodnicy którzy grali jescze pare miesięcy temu :)

w osatnim meczu zagrali troche młodsi ...jeżeli trener im zaufa to pewnie nie pożałuje,Brazylia z meczu na mecz się rozpędza.dziś przechodzą Niemcy raczej a szkoda

Vandoz 24-06-2006 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Buc
Zagłosowałem na Brazylie ale sadze ze Argentyna moze sporo namieszac ... a moze Ghana zrobi niespodzianke ?8o ja jestem za :D:D

Ja tez jestem za!!!
Ghana prezentuje ladna pilke, wiec kto wie...

Krzesław 24-06-2006 21:05

Heh. Im bardziej mundial się rozkręca, tym bardziej ja się nim mniej interesuję.;) Przejawia się to nieoglądaniem meczy i niezapisywaniu wyników w licznych skarbach kibica. Co mam robić?:P

Ja uważam, że najbardziej interesujący byłby finał Hiszpania - Argentyna.
Dwie wyróżniające się w swoich stefach drużyny. Południowa Argentyna grająca taktyczny, "ciężki" football i europejska Hiszpania z latynoską fantazją i temperamentem.

Raul 24-06-2006 22:38

Argentyna coś nie zachwyca z Meksykiem. Mam nadzieję, że ci drudzy wygrają.
Żal trochę Szwedów, ale widać, że Niemcy się rozkręcają.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00.