![]() |
Cytuj:
Porownam Europejskie reprezentacje, a Afrykanskie. Ci Afrykanie to od nas sa: lepiej zbudowani, rosli, i nie do "zabiegania". Strach pomyslec, jak za 4-8 lat beda grac :) |
Dzieki zwyciestwom Paragwaju, Hiszpani, WKS i Ghany wzbogacilem sie o 253,40 zł.
NIe ma to jak MS:) |
Matek a za ile stawiałeś;>
Czechy jadą do domciu podobnie także Usa:-) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak już jesteśmy przy tematach o piłce nożnej, to polecam ten filmik. Daje do myślenia.
Może większość z Was już to widziało, ale ja dopiero dzisiaj to dzielę się z tymi co jeszcze nie oglądali. |
Nie zdołałem go obejrzeć nawet do końca.;(
|
Cytuj:
I tak zrobia !!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: |
Cytuj:
Myślę ,że duże szanse mają: Brazylia, argentyna,niemcy. ( a tu sru i serbia wygrywa) |
a tu sru i serbia odpadla kilka dni temu.
Dzisiaj wygrac maja Niemcy i Argentyna, jutro Anglia i Holandia. Nie zebym kibicowal Niemcom czy Anglikom - ale kupon w STS wypelnilem tak a nie inaczej :> |
@UP
Angole moga miec niezle problemy. Nieprzewidywalny jest Ekwador :D |
A mi sie wydaje, ze Anglia i Niemcy bez problemow przejda dalej.
|
Ekwador jest słaby, widać to było jak grali z Niemcami. Chłopkaki myśleli że jak wygrali z cieniutką Kostaryką i grającymi na ćwierć gwizdka Polakami to już Niemców pojadą, potem Angoli, i że wogóle tytuł zdobędą. Jutro Anglia powinna sobie bez problemu z nimi poradzić.
|
Nawet nic mi nie wspominajcie o Ekwadorze ..... to są takie cioty i z naszej winy wyszli z grupy :(
Moim zdaniem Finał będzie Anglia/Niemcy : Argentyna Wszyscy pewnie powiedzą że Brazylia lecz nie zobaczcie jak oni grają , to nie drużyna , zlepek indywidualności wręcz nazwał bym tą drużynę domem niespokojnej starości :) Przecież oni jak się spotkają z Argentyną to wtedy pokażą że to nie już ci zawodnicy którzy grali jescze pare miesięcy temu :) |
Cytuj:
|
Zagłosowałem na Brazylie ale sadze ze Argentyna moze sporo namieszac ... a moze Ghana zrobi niespodzianke ?8o ja jestem za :D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja tez jestem za!!! Ghana prezentuje ladna pilke, wiec kto wie... |
Heh. Im bardziej mundial się rozkręca, tym bardziej ja się nim mniej interesuję.;) Przejawia się to nieoglądaniem meczy i niezapisywaniu wyników w licznych skarbach kibica. Co mam robić?:P
Ja uważam, że najbardziej interesujący byłby finał Hiszpania - Argentyna. Dwie wyróżniające się w swoich stefach drużyny. Południowa Argentyna grająca taktyczny, "ciężki" football i europejska Hiszpania z latynoską fantazją i temperamentem. |
Argentyna coś nie zachwyca z Meksykiem. Mam nadzieję, że ci drudzy wygrają.
Żal trochę Szwedów, ale widać, że Niemcy się rozkręcają. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |